Lazarus Lazarus Lazarus Lazarus Lazarus Lazarus Lazarus Lazarus Lazarus Lazarus Lazarus Lazarus Lazarus Lazarus

udhë 11: Lazarus

varg 1:
Boy I hopped jashtë në mëngjes varri mirë
I fjetur për një kohë të gjatë unë jam yawning
Të gjithë flasin duke u përpjekur për të parë mua, mosbesim
Ashtu si ai frymëmarrjes? Ai ishte gjashtë këmbë i thellë
Boy ajo që thua? Hold up mbyllur gojën
njerëzit e vdekur nuk mund të Holla, ajo flet bout?
"Shkak një herë nëpër atë derë nuk ecën jashtë
Por më lejoni të ju kthejnë në kohë për arkivol time tani
Ooh dini ju erë atë në ajër
Shkak I qenë në varr për një kohë të gjatë betohem
Njerëzit qarë unë jam i humbur, nekrologji shkruar
Fytyra ime zbehtë, ata nuk mund të them djalë tuaj për të rritur
Mbylle arkivolin, telefononi predikues, ai shkuar aq
Është e gjatë nuk mund askush të arrijnë atë, thonë se për aq kohë
Por, të mbajë në, para se të qaj dhe të drejtuar nga
Kam dëgjuar dikë duke ardhur, duke thënë diçka yelling, “dal”

Pre-Hook:
Hopped deri nga varri, Miremengjes
I fjetur për një kohë të gjatë unë jam yawning
E varrosën më në kostum të zi, kravatë e zezë
Unë jam i gjallë dhe u zgjova duke kërkuar mizë
Pra, nga tani e tutje

fiksohem:
Nga tani e tutje ju mund të më quajnë Llazarin
Nga tani e tutje ju mund të më quajnë Llazarin
Nga tani e tutje ju mund të më quajnë Llazarin
Ish njeri i vdekur në këmbë Llazarin (përsëritje)

varg 2: (This'l)
Ata u raportojnë një personat e zhdukur dhe…