Life Life Life Life Life Life Life Life Life Life Life Life Life Life

track 8: Beautiful Life 2 (mine)

Intro:
Oh, Aku tresna sampeyan, yeah
Kaya ora ana liyane, yeah
Nalika aku ndeleng sampeyan eseman sing jenenge sing kawentar kaya panas, yeah

ayat 1:
Sampeyan ngerti sing kroso nalika wong-wong mau tembung gagal
Iku hard kanggo verbalize apa aku isih pitutur
Kanggo mini sandi kula, wong sethitik
Ngomong bayi Dhiskusi, Aku ora ngerti apa bakal sampeyan matur
Nanging music kanggo kuping sanadyan
Boom bap kanggo Daddy nalika aku near sanadyan
Mommy sijine ing wong polos lan skinnies
Curly fro alam bébas, sampeyan dadi flyer saka leer sanadyan
Tak bocah swag mixed ing wong
Nggolek kaya mama lan bapak ing wong
Terus metu abang sing ana seger nyata
Aku sesambat dadi hard nganti ora duwe nangis kiwa
Wiwit sampeyan supaya eseman sing ing pasuryan
Wrestling lan nari, alam bébas ing panggonan
Deleng aku ngerti sing tak jenengku
Nanging aku arep nganggo urip kanggo fame kang, Aku tresna sampeyan

pancing:
Oh, Aku tresna sampeyan
Kaya ora ana liyane
Nalika aku ndeleng sampeyan eseman sing jenenge sing kawentar kaya panas
sesanti ora bisa bening ora ora ora
Sabab sampeyan ayu, iku ora wonder aku tresna sampeyan

Aku ora bisa pracaya sampeyan mine, Aku ora bisa pracaya sampeyan mine
Sampeyan tansah ing atine, Aku ora bisa pracaya sampeyan kabeh mine (2X)

Post pancing:
Aku ora bisa…

Apa aku Nikah putih Girl

Umpama aku ngirim gambar saka kulawarga ing media sosial, respon tansah fun. Sing paling umum yaiku, "Anakmu iku dadi nggantheng!"Utawa" Apa kulawarga ayu!"Nanging siji saka respon umum liyane, "Apa garwane putih?"Wong takon kula ing nuduhake kadhangkala banget. Jawaban iki ya. Bojoku iku campuran Hungarian, Italia, lan Polandia kang kanggo paling wong mung tegese ya, dheweke iku putih. Iki salaras kanggo sawetara, nanging gawe kaget utawa malah kuciwo kanggo wong. Aku ora mikir sapa kudu cingak utawa kuciwa dening kekawin interracial, nanging aku isih wanted kanggo pirembagan bab apa aku nikah njaba "lomba sandi.

Kaputusan kanggo omah-omah wong saka latar mburi suku sing béda ora siji angel kanggo kula. Aku tau lungguh terus nulis metu dhaftar Pros lan cons. Sanadyan yen aku, kasunyatan sing bojoku wis tau ndeleng sawijining episode of "Martin" bakal ing kategori con. nanging sajujure, Aku ora agonize liwat utawa ngupaya pitutur bab apa iku OK. Aku yakin, yen dheweke ana wong wadon kanggo kula kanggo omah-omah, malah sanadyan dheweke ora ireng.

Sawetara ora bakal nimbang marrying wong sing ora kesukuan padha…

Apa Kita Pindhah On?

Aku wis katahan munggah karo saga Trayvon Martin saka awal. Kaya akeh sing aku mirsani ing jangkoan warta, maca artikel, lan ngedika babagan karo kanca-kanca. Iku didominasi obrolan umum lan ngawinang dhiskusi needed akeh bab lomba ing Amerika. Kasunyatan elek rasisme iki di-push ing ngarep kita pasuryan, lan malah sing kaya kanggo ndalang ora ana padha dipeksa kanggo pirembagan babagan.

Swara taun salajengipun, pembunuh Trayvon kang wis nampa lan ditemokaké ora guilty. Panjenengan sing ateges kita ngirim nerusake saka masalah? Wis ketemu resik, supaya iki "masalah lomba” ora kudu dadi nyata kita panginten padha, tengen? Sing ora bisa dadi luwih saka bebener. Aku ora duwe niat saka udur bab bukti, karakter Trayvon kang, utawa putusan ing kahanan tragis, nanging aku mikir sawetara diskusi kudu terus. sentosa liwat, nanging obrolan ora arep.

Apa Interest ing?

Aku ngerti ana akeh sing kepengin weruh apa nyoba tartamtu wis dijupuk ing manungsa waé saka supaya akeh. Others wonder apa sawetara Folks ireng iku supaya cepet sympathize karo Trayvon Martin, senadyan kasunyatan sing padha wis masalah dhewe. sawise kabeh,…

Paduka manggen ing Good Life?

Sadurungé taun iki aku lunga ing demo karo buku anyar, The Good Life. saben wengi, Aku marang Dhiskusi nyoba kanggo njawab pitakonan, "Apa iku ateges kanggo manggon urip apik?” ing Chattanooga, TN, kita direkam pesen lan aku wis dikirim ndhuwur. Buku dirilis ing Oktober 1, 2012 lan sampeyan bisa tuku kene. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap bab buku sing bisa klik kene. Sampeyan bisa tuku album Life Good kene. Sing manggen ing urip apik?

Apa Good Life?

Yen ana apa genre musik sing tansah ngomong babagan lan ngoyak-oyak wong urip apik, iku hip-hop. Aku hip-hop. Aku tresna marang hip-hop kanggo kabeh gesang. Wonten ingkang namung bab nyoraki, lan puisi, lan energi sing tansah digambar kula ing. Nalika aku ana bocah enom, nalika Aku ora ing kelas utawa turu - utawa turu ing kelas - aku iki dirungokake rapper favorit. Aku digunakake kanggo nyumerepi ing saben tembung sing, sarta akèh ngomong. Aku ngerti paling rapper ora nyoba dadi guru, nanging sing ora ateges aku iki ora learning. Aku mirengke rapet menyang gagasan bab urip apik - lan aku disenengi aku krungu.

Aku songs favorit kaya "Money Apa ora bab sing,"Lan aku iki dirungokake album karo judhul kaya" sugih utawa Die Nyoba. "Dadi tenan ora ngageti sing uga wartawan ing urip apik iki gadhah dompet supaya diiseni sing ora malah cedhak. Iku ora kabeh babagan dhuwit, sanadyan. Aku sinau bab hedonism, jinis sembrono, materialisme, irresponsibility, kesed, obatan, lan njupuk bab - kabeh minangka bagéyan kanggo teka-teki sing…

The Future of Trip Lee

Akèh sing ngerti kula minangka rapper lan pemain, nanging bebener iku, ing jantung aku wis mesthi wis preacher.

Kanggo anggere aku wis nggawe music, kepinginan paling jero sandi wis martakaké Injil lan wara-wara kaluhuran lan kamulyaning Gusti Yesus Kristus. Rahmat Allah aku wis kagungan kesempatan kanggo nggunakake music apa sing ing tataran umum. Aku wis tresna marang saben kapindho lan aku wis nyoba kanggo nggawe karo keunggulan. Liwat taun, Aku wis sensed Allah nelpon kula lan equipping kula ora mung kanggo nggawe music, nanging uga kanggo martakaké lan nulis.

Makane taun suwene aku wrote The Good Life, buku sing dives tuwa menyang pesen konco sandi rekaman saka judul ingkang sami. Iku uga kok aku announced pungkasan tiba aku ora bakal lelungan cukup minangka akeh kaya aku wis. Aku arep kanggo mangerteni carane dadi pandita setya, lan sing mung bisa tenan kelakon ing babak saka pasamuwan lokal. Supaya aku njupuk wektu kanggo nandur modal ing learning saka pandhita mursid ing pasamuan ing Washington, DC. Gusti gelem, kaya aku ngawula ing staf ing pasamuwan sandi, Aku bakal…

The Good Life Mini Documentary

Gatekna konco sing pemandangan karo Trip Lee minangka wong rembagan dhuwur lan ngisor ing proses nggawe album kang paling anyar “The Good Life.”

Bayangan ing Using

Aku mirsani paling saka pengakuane politik iki rong minggu. Speaker umum ing kula ora nanging liwat-njelasno pesen lan skills oratory calon lan panyengkuyung. Saben wong ing tataran sing nyoba kanggo ngarih-arih sampeyan karo crita pribadi lan / utawa janji amba.

Aku bakal ngakeni, sawetara sing kepinginan padha Noble, nanging sing paling saka pidato felt diwilang, P, lan sejatine sifate politik- kanggo kula ing paling. Sawetara TCTerms ngomong padha terus munggah salah banget. Nanging debating platform ora titik iki kirim.

Salah iku aku temen maujud sing nalika pihak padha nyoba kanggo ngedol sing calon sing, padha uga nyoba kanggo ngedol sing worldviews sing. Miturut wong-wong mau, propserity materi iku tanah prajanji, lan katelu sing kepengin dadi Moses. Ing tampilan sing, urip apik iki njupuk sugih nalika sampeyan bisa hard, lan calon punika Juruwilujeng sing bisa njupuk sampeyan ana.

Saiki ana apa-apa dosa bab kasugihan. Lan kang diganjar karya hard punika bab apik, nanging sing ora bisa ngendi kawulo pangarep-arep kita. Kasugihan sing ora adil kita, iku kudu dadi sarana kanggo mburi luwih. Kita uga bisa ora saged kanggo…

Apa aku nulis

Buku Rilis ing Oktober 1, nanging sampeyan bisa wis supaya iku saiki kene.

The Banyuwangi Beautiful saka bayi

Trip Lee ing "Beautiful Life” saka kepéngin Allah ing Vimeo.

The song pisanan aku wrote kanggo album paling anyar, “The Good Life” ana song disebut "Beautiful Life.” Kepéngin Allah takon kula bab sing song lan atiku konco iku. Punika sing kirim kabeh blog.

Lan kene lirik lagu, kang fitur V. Rose:

pancing:
Beautiful Life Inside
Urip AMBEGAN Moving
Dadi Ayo Hope Tangia
Gusti Allah pirsa apa iki Panjenenganipun mengkono
Nalika Panjenenganipun maringi
Beautiful Jian

ayat 1:
Dhik Dear, Aku krungu panggonan sampeyan ing
Aku ngerti wis ora apa-apa gampang bab arep liwat sing
Ana bayi ing guwa, nanging iki ora nyoba apa sing
Ngene njupuk kabeh bali yen sumurup, nanging kowe ora duwe pitunjuk sing
wektu sing karo pacar, sing wengi pungkasan
Nalika panginten sampeyan iki nggawe katresnan, sing bakal nggawe urip
Lan saiki iku kroso ora adil, wong iku ora kaya
Sampeyan ora tak urip, njupuk, wektu tenan ora tengen
ora bisa cukup ngomong sing aku ngerti pain
Nanging aku ngerti sampeyan ora kudu aran pundung lan isin
Lan aku ngerti yen bayi ing weteng ora game
Kang tak ngalahake jantung, kang bab kanggo tuwuh…

The Good Life Kitab

Minangka akeh sing ngerti, Aku wis digunakake ing buku lunga bebarengan karo album Newest sandi, The Good Life. Inggih buku iki bakal ngeculake karo Moody Publishers ing Oktober 1, 2012. Waca liyane babagan ing press release ngisor. Menyang TheGoodLifeTheBook.com kanggo notifikasi nalika pers.

HIP HOP ARTIST TRIP LEE dipedhot enggal BOOK THE GOOD LIFE ON OCTOBER 1, 2012 Liwat Sumelang Penerbit

project mbesuk di bangun ing release album saiki lan redefines "The Good Life" dening nantang wong maneh urip ing cahya saka kawulo nanging numpak kapal ing lelampahan anyar lan luwih mulya.

LOS ANGELES, Calif. (May 17, 2012) -Billboard Rata-tutup hip hop artist Trip Lee gearing munggah kanggo release buku debut, The Good Life (Sumelang Publishers). A tutugan kanggo album kang paling anyar kang dirilis ing April 10, 2012 liwat Reach Records, The Good Life bakal kenek toko negoro ing Oktober 1, 2012.

"Kanggo taun, Aku wis dilakoni music sing tantangan views kita donya lan nilai kanggo Kristus – nanging ana wis mesthi wis watesan kanggo music, amarga ana mung dadi akeh sing bisa komunikasi ing lagu,"Ngandika Trip. "Ing…

The Good Life punika!

album solo kaping papat Kula, "The Good Life” wis resmi dirilis! Tuku album saka iTunes kene. Sampeyan uga bisa Pick album ing toko ing Lifeway, kulawarga Kristen, Mardel, lan Target & Wal-Mart (pilih toko).

uga, sampeyan bisa nonton video anyar kanggo "Aku Good” nampilaken Lecrae kene. We partnered karo Voice saka Sahid sing Dibangkitake siji iki kanggo mundhakaken kesadaran bab buron lan ngagengaken pracaya ngadeg tenan.

Join kula ing ndedonga yen Gusti bakal nggunakake project iki kanggo tantangan lan ngagengaken akeh!

Aku Good Explained

"Aku Good” iki salah sawijining lagu kang pungkasan, kang kacathet kanggo album anyar, The Good Life. Lecrae lan aku bener wrote lan rékor song tanggung beda, lan kita disenengi ing kawitan. Nanging pungkasanipun kita mutusaké iku mung apik; lan kita wanted kanggo sijine metu soko gedhe. Aku diputer sawetara ngalahaken kanggo wong sing aku wis ora ditulis lyrics for durung, lan kita padha loro ing katresnan karo siji iki. Iku epik, agresif, lan catchy.

Aku marang wong aku wanted kanggo nulis anthem sing disampekno keamanan kita ing Sang Kristus. Aku wanted kanggo kasurung Kristen kanggo mungkasi urip ing wedi lan miwiti urip ing Rum 8. Kita mutusaké ing "Aku Good” tema, kita takon Gusti kanggo bantuan, lan kita miwiti nulis ing ngelawan sudhut saka studio Atlanta Reach kang. We direkam paling vokal kita sing wengi, lan nalika kabeh rampung kita tresna iku.

Mugia panjelasan iki saka lyrics bakal bantuan kita Digest isi ...

ayat 1:
Aku krungu alangan teka kanggo kula, pati ing cara lawang /
Wedi ngandika I'ma sirna bro, nanging sing ora ngomong Gustiku /
ngandika…

The Good Life

Kanggo setengah pisanan 2011, Aku ora songs, ora fitur, ora nuduhake, ora apa-apa. Aku pindhah menyang Washington DC lan njupuk bab 5 sasi mati kanggo internship pastoral. Malah sanadyan aku iki ora lelungan donya lan ngadeg ing ngarep saka segara wong saben wengi, iku salah siji saka mangsa paling subur gesang kawula. Nalika internship rampung aku miwiti lelungan maneh lan alon miwiti nggarap music anyar. Around tiba aku kicked menyang pindah lengkap nggarap album solo kaping papat sandi. Lan sawise sasi karya hard, album cantik akeh rampung.

Aku malah ora bisa nyebut carane bungah aku ngeculake. Aku tansah looking kanggo menehi wong soko aku wis ora diwenehi mau sadurunge. Aku ora pengin Remake album Aku wis wis digawe. Aku arep menehi kowe album anyar, karo music anyar, lan cara anyar ngerayakno lawas bebener padha.

ing 2006 ing album pisanan, Yen Padha Mung Sumurup, Aku wanted kanggo pitutur marang wong-wong bab Gusti Allah kamulyane sing aku wanted kanggo ngerti. ing 2008, "20/20″ medal lan aku wanted kanggo kasurung Folks kanggo ndeleng Gusti karo sesanti nyata. 2 taun mengko, "Antarane loro…

One Life: Share Iku

A saperangan saka minggu kepungkur, Aku ngandika ing Konferensi Nasional Campus menjangkau bab tanggung jawab saben pitados kanggo evangelize. teks iki 2 Korinta 5:18-21. Punika video saka sesi sing.

One Life | Share Iku – trip Lee saka kampus menjangkau ing Vimeo.

Yen sampeyan lagi kasengsem, kene video saka diskusi panel aku bagean uga. diskusi ana bab pelayanan kampus, gereja lokal, Komisi Great, etc.:

pastors Panel saka kampus menjangkau ing Vimeo.

Plus, Aku menehi saran sampeyan priksa metu kabeh media liyane saka konferensi. Ana ton saka wulangan gedhe sing aku sampeyan bakal nemokake dadi mbangun.