kahirupan kahirupan kahirupan kahirupan kahirupan kahirupan kahirupan kahirupan kahirupan kahirupan kahirupan kahirupan kahirupan kahirupan

jalan satapak 8: geulis Kahirupan 2 (tambang)

intro:
Oh, abdi bogoh ka anjeun, hehehehe
Kawas no séjén, hehehehe
Lamun kuring nempo anjeun seuri anjeun caang kawas usum panas, hehehehe

ayat 1:
Anjeun nyaho yén ngarasa lamun eta kecap gagal
Ieu hésé verbalize naon atuh wanna nyaritakeun
Pikeun mini mah kuring, man saeutik mah
Jadi ngawangkong orok ngobrol, Kuring henteu weruh naon jadi anjeun nyebutkeun
Tapi éta musik ka Ceuli mah sanajan
Booming BAP ka Daddy lamun Kaula deukeut sanajan
Mommy nunda anjeun di antarana polos jeung skinnies
Curly fro liar, Anjeun bisa flyer ti leer a sanajan
Anjeun meunang nu nak swag dicampur dina eta
Ningali kawas mama jeung dad Anjeun dina eta
Lempeng kaluar rahim nu ieu seger nyata
Kuring ceurik jadi teuas saacan kuring teu boga lawon kenca
Saprak mangka anjeun tetep seuri dina beungeut mah
Panjat Pinang jeung menari, liar di tempat
Tingali Kuring teu apal anjeun ngagaduhan ngaran mah
Tapi kuring hayang maké hirup-Na pikeun Kinérja-Na, abdi bogoh ka anjeun

cantol:
Oh, abdi bogoh ka anjeun
Kawas no séjén
Lamun kuring nempo anjeun seuri anjeun caang kawas usum panas
visi mah teu bisa jelas no no no
Ngabalukarkeun anjeun geulis, ayeuna teh teu heran I love you

Kuring teu bisa percaya anjeun milik, Kuring teu bisa percaya anjeun milik
Anjeun geus sok dina pikiran mah, Kuring teu bisa percaya anjeun sadaya milik (2X)

Post hook:
Kuring teu bisa…

Naha kuring Kawin a White Girl

Iraha wae mah posting gambar kulawarga mah dina média sosial, réspon sok fun. Nu paling umum aya, "Putra anjeun jadi ganteng!"Atawa" What kulawarga geulis!"Tapi salah sahiji réspon umum séjénna nyaéta, "Nyaéta pamajikan anjeun bodas?"Jalma nanya kuring di nempokeun sakapeung teuing. Dina jawaban eta enya. pamajikan mah campuran Hungaria, Italia, jeung Polandia-nu ka paling jalma ngan hartina enya, manéhna nu bodas. Ieu nyimpang ka sababaraha, tapi ngareureuwas atawa komo nguciwakeun ka batur. Ku teu sangka saha kudu ngajempolan atawa kuciwa ku pertikahan interracial, tapi kuring masih hayang ngobrol ngeunaan naha kuring nikah di luar "ras mah.

Kaputusan nikah batur ti tukang étnis beda teu hiji tangguh keur kuring. Kuring teu kungsi diuk turun jeung wrote kaluar daptar pro jeung kontra. Padahal lamun kuring teu, kanyataan yén pamajikan kuring geus kungsi katempo hiji episode tina "Martin" bakal di kategori con. tapi jujur, Mah teu agonize leuwih atawa neangan pituah ngeunaan naha ieu OK. Kuring yakin yén manéhna awewe keur kuring nikah, sanajan manéhna teu hideung.

Sababaraha pernah bakal mertimbangkeun nikah batur anu ieu mah etnis sarua salaku…

Kudu Urang Pindah On?

Kuring geus terus nepi jeung saga Trayvon Martin ti mimiti. Kawas loba anjeun mah diawaskeun sinyalna warta, maca artikel, jeung dikaitkeun kana eta jeung babaturan. Ieu didominasi paguneman umum jeung provoked sawala diperlukeun loba ngeunaan ras di Amérika. Realitas awon tina rasisme ieu kadorong di hareup rupa urang, komo maranéhanana anu kawas pretend teu aya anu kapaksa ngobrol ngeunaan eta.

Leuwih sataun saterusna, killer Trayvon urang geus usaha jeung kapanggih teu kaliru. Teu anu maksudna urang kudu ngaléngkah ti isu? Maranéhanana kapanggih manéhna polos, jadi ieu "isu ras” teu kudu jadi nyata sakumaha nu ayeuna urang mikir maranéhanana éta, bener? Nu teu bisa jadi salajengna ti kaleresan. Kuring teu boga niat arguing ngeunaan fakta, karakter Trayvon sacara, atawa putusan dina kaayaan tragis ieu, tapi kuring teu mikir sababaraha sawala kudu terus. sidang leuwih, tapi paguneman teu kudu.

Naha Minat nu?

Kuring teu apal aya loba anu heran naha sidang husus ieu geus direbut perhatian jadi loba. Batur heran naha sababaraha folks hideung nu jadi gancang ka sympathize jeung Trayvon Martin, sanajan kanyataan yén manéhna isu of sorangan. Barina ogé,…

Nu Anjeun Hirup nu Good Kahirupan?

Tadi taun ieu mah nuluykeun tour jeung buku anyar mah, Nu Good Kahirupan. unggal wengi, Kuring méré hiji sawala nu usaha ngajawab pertanyaan, "Naon teu eta maksudna hirup kahirupan alus?” dina Chattanooga, TN, urang kacatet talatah mah geus dipasang eta di luhur. Buku dirilis dina Oktober 1, 2012 tur anjeun tiasa mésér éta Ieuh. Pikeun leuwih jéntré ngeunaan buku nu bisa klik Ieuh. Anjeun bisa meuli The album Kahirupan Good Ieuh. Anjeun hirup kahirupan alus?

What is the Good Kahirupan?

Lamun aya nu mana wae genre musik nu bakal sok ngawangkong ngeunaan jeung chasing sanggeus kahirupan alus, éta hip-hop. Abdi bogoh hip-hop. Kuring geus dipikacinta hip-hop pikeun sakabéh kahirupan mah. Aya ngan hiji hal ngeunaan drum, jeung rhymes, jeung énergi nu bakal sok dicokot kuring di. Kapan ieu mah rumaja, lamun ieu mah teu di kelas atawa sare - atawa sare di kelas - ieu mah dengekeun rappers paporit mah. I dipaké pikeun ngagantung dina unggal kecap maranéhanana, jeung maranehna geus loba ngomong. Kuring teu apal paling rappers teu nyoba jadi guru, tapi nu teu mean mah teu diajar. I listened raket ka gagasan maranéhanana ngeunaan kahirupan alus - na mah liked naon atuh ngadéngé.

Kuring kungsi lagu paporit kawas "Money Teu Thing a,"Jeung kuring ngadengekeun albeum jeung judul kawas" Meunangkeun Beunghar atawa maot Nyobaan. "Jadi bener teu heran pamanggih mah kahirupan alus ieu ngabogaan dompét jadi boneka nu teu ngalakukeunana komo deukeut. Ieu teu sadaya ngeunaan duit, sanajan. Alim ngeunaan hedonism, sex sederhana, materialism, irresponsibility, hoream, ubar, jeung lalaki hormat - kabeh sakumaha potongan ka teka yén teh…

Nu Future of Trip Lee

Kalolobaan nyaho kuring salaku rapper jeung pamaen, tapi kabeneran aya, di jantung mah geus sok geus ahli da'wah.

Pikeun salami mah geus nyieun musik, kahayang deepest mah geus ngumumkeun Injil jeung dibewarakeun di aduh jeung kamulyaan Yesus Kristus. Ku kurnia Allah mah geus miboga kasempetan pikeun ngagunakeun musik ulah nu dina tahap umum. Kuring geus dipikacinta unggal kadua eta mah geus usaha pikeun ngalakukeun hal eta jeung kaunggulan. Leuwih taun, Kuring geus sensed Allah nelepon kuring jeung equipping kuring teu saukur nyieun musik, tapi ogé ka ngahutbah jeung nulis.

Kusabab kitu taun ka tukang mah wrote Nu Good Kahirupan, buku nu dives deeper kana talatah balik mah catetan tina judul sarua. Ieu oge naha kuring ngumumkeun ragrag pamungkas mah teu bakal iinditan cukup saloba mah geus. Kuring hayang diajar kumaha carana jadi pendeta satia, jeung nu ngan bisa bener kajadian dina konteks hiji gareja lokal. Jadi Kaula nyokot waktu pikeun investasi di learning da pastor godly di gereja mah Washington, DC. Gusti daék, salaku mah ngawula dina staf di gereja mah, kuring gé…

Nu Good Kahirupan Mini dokumenter

Nyokot katingal balik pamandangan jeung Trip Lee manéhna ngabahas highs jeung lows dina prosés nyieun album-Na panganyarna “Nu Good Kahirupan.”

Cerminan dina Konvénsi

Kuring diawaskeun lolobana Konvénsi pulitik ieu dua minggu pamungkas. Nu speaker umum di kuring teu bisa mantuan tapi leuwih-nganalisis talatah jeung kaahlian oratory tina calon jeung ngarojong maranéhanana. Unggal jalma di panggung nu usaha ngolo-ngolo Anjeun sareng carita pribadi jeung / atawa janji gedé.

Abdi gé ngaku, sababaraha kahayang maranéhanana éta mulya, tapi lolobana pidato ngarasa diitung, kosong, jeung murni pulitik- ka kuring sahenteuna. Sababaraha titik ngawangkong éta lempeng nepi salah teuing. Tapi debating platform teu point of post ieu.

Salah sahiji hal mah sadar ieu nu sedengkeun pihak anu nyoba ngajual anjeun calon maranéhanana, maranéhanana ogé nyoba ngajual Anjeun worldviews maranéhanana. Dumasar kana éta hal, propserity material nyaeta taneuh jangji, jeung pihak maranéhanana hayang jadi Anjeun Musa. Dina panempoan maranéhanana, kahirupan alus téh meunang jegud lamun kerja keras, jeung calon maranéhanana nyaéta Jurusalamet anu bisa nyokot anjeun aya.

Ayeuna aya sia loba dosana ngeunaan kabeungharan. Jeung keur diganjar pikeun gawé teuas nyaéta hiji hal anu alus, tapi nu teu bisa di mana ngampar harepan urang. Kabeungharan teu kudu tujuan ahir urang, kudu sarana ka ahir gede. Simkuring oge teu tiasa mampuh…

Nyawa Beautiful tina Unborn

Lalampahan Lee dina "Beautiful Kahirupan” ti Desiring Allah dina Vimeo.

Lagu kahiji mah wrote keur album mah panganyarna, “Nu Good Kahirupan” ieu lagu disebut "Beautiful Kahirupan.” Desiring Allah nanya kuring ngeunaan nu lagu jeung jantung mah balik deui. Di dieu Kang maranéhanana sakabéh pos blog.

Jeung di dieu aya lirik lagu, nu ciri V. Rose:

cantol:
Geulis Kahirupan jero
Hirup engapan pindah
Jadi Hayu Hope hudang
Allah terang naon ieu Manéhna ngalakonan
Lamun Anjeunna masihan
Geulis geulis Kahirupan

ayat 1:
adina Dear, Kuring ngadéngé tempat anjeun di
Kuring teu apal ieu teu sia gampang bout bade ngaliwatan nu
Aya orok di rahim Anjeun, tapi anjeun teu nyoba ngalakukeun nu
Anjeun kukituna nyokot eta sadayana balik deui lamun terang yen, tapi anjeun teu boga clue anu
waktu éta jeung kabogoh anjeun, nu peuting ahir
Lamun mikir anjeun ieu nyieun asih, nu bakal nyieun kahirupan
Jeung ayeuna eta urang ngarasa adil, man eta teu suka
Anjeun teu meunang hirup, nembak, timing nu bener teu bener
teu bisa cukup ngabejaan ka maneh mah ngarti nyeri Anjeun
Tapi kuring nyaho anjeun teu kudu ngarasa discouraged jeung isin
Jeung kuring nyaho yén orok burih Anjeun teu kaulinan
Manéhna nu meunang ngamen jantung, anjeunna bout tumuwuh…

Nu Good Kahirupan Kitab

Salaku loba nyaho, Kuring geus dipake dina buku indit babarengan jeung album newest mah, Nu Good Kahirupan. Nah buku ieu bakal ngaleupaskeun jeung Moody Penerbit dina Oktober 1, 2012. Baca leuwih seueur tentang eta dina pencét release di handap. Jeung indit ka TheGoodLifeTheBook.com bisa dibere beja lamun eta Kaluaran.

Hip hop artis lalampahan Lee rék dipegatkeun perdana BUKU Alus KAHIRUPAN dina tanggal 1, 2012 Ngaliwatan Moody penerbit

proyék upcoming ngawangun dina release album arus jeung redefines "The Good Kahirupan" ku nangtang urang henteu deui hirup di nu caang tina ngampar tapi naek kapal dina lalampahan anyar jeung leuwih glorious.

Los Angeles, Calif. (Mei 17, 2012) -Billboard Chart-topping hip hop artis Trip Lee ieu gearing up for release buku debut, Nu Good Kahirupan (Moody Penerbit). A tuluyan kana album panganyarna na nu dikaluarkeun dina bulan April 10, 2012 ngaliwatan ngahontal Records, Nu Good Kahirupan bakal pencét toko nasional dina Oktober 1, 2012.

"Keur taun, Kuring geus ngalakonan musik nu tantangan pintonan dunya urang jeung nunjuk ka Kristus – tapi aya sok geus watesan musik, sabab aya ngan jadi loba Anjeun bisa komunikasi dina lagu,"Nyebutkeun Trip. "The…

Nu Good Kahirupan di dieu!

album solo kaopat My, "The Good Kahirupan” geus resmi geus dileupaskeun! Meuli album ti iTunes Ieuh. Anjeun oge bisa nyokot albeum nepi di toko di Lifeway, kulawarga Christian, Mardel, jeung Target & Wal-Kemranjén (pilih toko).

oge, Anjeun bisa lalajo video anyar pikeun "Kuring Good” featuring Lecrae Ieuh. Urang partnered jeung sora tina syahid dina hiji ieu pikeun ngangkat kasadaran ngeunaan kasusah jeung ajak mukmin nangtung teguh.

Sunda gabung di sholat nu PANGERAN bakal make proyék ieu tangtangan jeung ajak loba!

Aku Good terangna

"Abdi séhat” ieu salah sahiji lagu pamungkas bisa direkam keur album anyar mah, Nu Good Kahirupan. Lecrae mah sabenerna wrote jeung direkam hiji lagu sagemblengna beda, jeung urang liked eta di kahiji. Tapi pamustunganana urang mutuskeun ieu ngan cukup alus; jeung urang hayang nunda kaluar hiji hal gede. Jadi kuring diputer sababaraha ketukan pikeun manéhna mah geus teu ditulis lirik for can, jeung kami boh di asih ieu. Ieu epik, agresip, jeung catchy.

Kuring ka manehna kuring hayang nulis hiji lagu nu komunkasi kaamanan urang di Kristus. Kuring hayang ajak Kristen eureun hirup di sieun tur mimitian hirup di Rum 8. Urang mutuskeun dina "Kuring Good” poko, urang nanya Gusti tulung, jeung urang dimimitian nulis di juru sabalikna ti studio Atlanta ngahontal sacara. Urang kacatet lolobana vokal urang peuting nu, jeung lamun ieu sadaya dipigawé urang dipikacinta eta.

Muga kieu tina lirik bakal mantuan kami pikeun nyerna eusi ...

ayat 1:
Kuring ngadéngé kasulitan urang datang keur kuring, maot téh di jalan panto mah /
Sieun nyebutkeun I'ma binasa bro, tapi nu teu naon nyebutkeun Gusti mah /
cenah…

Nu Good Kahirupan

Pikeun satengah munggaran 2011, Kuring teu no lagu, no fitur, no nempokeun, no sia. Kuring pindah ka Washington DC jeung nyandak ngeunaan 5 bulan off keur magang pastoral. Sanajan kuring teu iinditan dunya jeung nangtung di hareup a laut jalma unggal peuting, ieu salah sahiji musim paling fruitful hirup mah. Lamun magang réngsé mah dimimitian iinditan deui jeung lalaunan mimiti dipake dina musik anyar. Kira digolongkeun I ditajong kana gear full dipake dina album solo kaopat mah. Sarta sanggeus bulan gawé teuas, album ieu lumayan loba dipigawé.

Kuring malah teu bisa nganyatakeun kumaha bungah Kami ka ngaleupaskeun eta. Kaula sok néangan méré jalma hal Kuring geus teu dibikeun eta saméméh. Kuring teu hayang diaransemén albeum Kuring geus geus dijieun. Kuring hayang méré Anjeun album anyar, jeung musik anyar, jeung cara anyar celebrating kabeneran kolot sarua.

Di 2006 dina album kahiji mah, Lamun Maranéhanana Ngan terang, Kuring hayang ngabejaan ka urang ngeunaan Allah glorious anu kuring hayang maranehna nyaho. Di 2008, "20/20″ datang kaluar jeung hayang ajak folks nempo Gusti jeung visi nyata. 2 taun saterusna, "Antara Dua…

hiji Kahirupan: Bagikeun

A sababaraha minggu ka tukang, I spoke di Konférénsi Nasional Kampus teureuh ngeunaan tanggung jawab unggal pangagem pikeun evangelize. téks ieu mah 2 Korinta 5:18-21. Di dieu teh video ti rintakan nu.

hiji Kahirupan | Bagikeun – lalampahan Lee ti kampus teureuh dina Vimeo.

Mun anjeun geus kabetot, di dieu teh video ti sawala panel I ieu bagian ogé. sawala ieu ngeunaan mentri kampus, gareja lokal, Komisi Great, jsb:

pastor Panel ti kampus teureuh dina Vimeo.

tambah, Kuring nyarankeun Anjeun mariksa kaluar kabéh media sejenna ti konférénsi. Aya ton pangajaran gede mah mikir anjeun nimu jadi edifying.