lyrics lyrics lyrics lyrics lyrics lyrics lyrics lyrics lyrics lyrics lyrics lyrics lyrics lyrics

track 14: manis Victory

pancing: (Dmitri)
Aku aran eri endi makutha ana
Aku bakal dadi kuwat nanging aku urip
Saka bledug nganti esuke yeah
Aku bakal urip jalaran aku tak
manis Victory
Ora bisa njupuk saka kula
kamenangan manis
Sabab aku tak, kamenangan manis yeah

ayat 1:
Sampeyan ndeleng kula limping , Aku ngerti sampeyan ndeleng Aku limping
Sampeyan ora bisa ngomong ing CD iki, nanging bro aku nyuda jero ing
Aku wading ing kekirangan sandi, kang digawe kula gumantung
Aku ngene lying liwat untu ngomong aku ora nesu iku
Malah kaya aku nulis iki garis Aku cedhak nangis
awak ora wis tengen apa pitung taun
Dadi kangen karo sing "tetep chin munggah nyoba kanggo eseman"
Bruh Aku puluh enem, Aku kudu aran luwih dening mil
Tansah kabeh anekdot lan kuotasi cute
Aku bakal pass ing clichés kanggo ngarep-arep bener, kang banget bius

pancing

Post Pancing:
Toast menyang King, Cheers menyang langit-langit
Kroso becik kita gon 'wis rampung ing
kamenangan manis
Dinalar, Holla yen sing aran kula
Kawulo mlaku sanajan limping
kamenangan manis
Sabab kita menang, sampean ngerti kita menang
Malah sanadyan kita winded kita isih ing
kamenangan manis
Sabab kita menang, sampean ngerti kita menang, saiki manggon ing
kamenangan manis

ayat 2:
Padha ndeleng Aku panggung, padha…

track 13: Aku Ical

ayat 1:
Iku soko ing atine kowe tak wayahe?
Soapbox swag, Aku mung tak marang
Aku wis ing Yahudi lan aku kesel iku
(gangguan Car) Aku ngerti sampeyan krungu ban iki rubbing
Screeching mudhun dalan, kudu njaluk adoh
Aku ngrantam uwal sandi, Aku iki dina
'Sabab aku wis ing pangawulan apa kawulo jujur ​​kang
Nyoba kanggo mbebasake aku nanging ora qualified
Njaluk em dhuwur, njaluk em dhuwur, njaluk em dhuwur
Novacane ing badanku, ora aku wis ora kroso kawulo
Padha wong aku asin lan padha bisa mada
Nanging aku ndedonga kanggo slaying, ora bisa ngenteni demise kang
Sadurunge groan, lan marang wong-wong aku ical
Aku ngomong bab wong bodho Lucifer, Sampeyan ngerti wong salah
Aku ngerti sampeyan ora nuduhke kanggo break munggah ing telpon
Apa salah yen aku break munggah ing lagu?

pancing:
Aku krungu apa sing matur, nanging aku ora pracaya
'Awit sampeyan mung bisa lying, lan aku ora perlu
Aku tak Gusti anyar, Aku ngerti Aku ora weruh sampeyan
Nanging aku tengen liwat sampeyan, aku kudu ninggalake sampeyan
(Baleni 2x)

ayat 2:
Carane kakehan aku kudu
Marang awakmu aku nolak kanggo tindakake
Sing menehi hasil ala, nimbulaké sing kills master lawas
Nelpon kula Harriet Aku nyoba kanggo njaluk…

track 12: Kabeh Love

Intro: (Natalie)
Aku weruh sing nonton
Kowe karo kowe?
Aku single?
Inggih, sorta kinda Mungkin
Apa sira wis ing atine?
pasuryan katon menowo
Aku ndeleng sing kabeh wektu
Lan aku bisa njagi perusahaan bengi
Sampeyan wis ora kudu ngomong oleh
Ora ènèng liya watara nonton
Ya mung ngomong tembung lan sampeyan tak
Neng kene, saiki

ayat 1:
Jay ana sepi
Lan kang looking for love ing net
Wong wis kabutuhan, apa nyana?
Panjenenganipun kapandeng liwat kabeh kaca sing
Lan nalika dheweke ketemu wong dheweke ilang ambegan
Sabab iku katresnan ing kawitan ngarsane nalika padha ketemu
atiné ngantem hard
Deweke kinda cahya skinned, mata kaya kang disenengi wong
ora bisa perang mau raos nalika padha kenek sampeyan iki hard
Iku adoh, supaya wong iku karo dheweke online kabeh wektu
Kang ing karya nanging girl iki ing atine kabeh wektu
Dheweke ora bisa ngenteni kanggo weruh dheweke, dheweke tak mau fitur banging
Nalika padha bebarengan kang ora pikiran kang kudu mbayar karo Visa
homies kang dielingake marang “alon mudhun sing wadon ora bisa ngrampungake sampeyan”
Nanging ing game saka katresnan kang ora pengin tetep bleachers
Utawa wong mikiraken, Apa aku kelalen ngomong iku
Jay nikah lan ati mestine dadi…

track 11: Lazarus

ayat 1:
Boy Aku hopped metu kuburan sugeng enjang
Aku wis turu dawa banget aku Yawning
Everybody ngomong nyoba kanggo ndeleng kula, kaanan ora percaya
Kaya carane wong AMBEGAN? Panjenenganipun enem kaki jero
Boy apa sing matur? Terus munggah mati cangkeme
wong mati ora bisa Holla, apa sing ngomongké bab?
'Awit yen liwat sing lawang iku ora mlaku-mlaku metu
Nanging mugi kula njupuk sampeyan bali ing wektu kanggo coffin saiki
Ooh ngerti mambu ing udhara
Sabab aku wis ing kuburan kanggo dawa banget aku sumpah
Wong nangis aku ilang, warta matine wis ditulis
pasuryan bulak, padha ora bisa ngomong lanang bab bakal wungu
Nutup coffin, nelpon preacher, kang supaya musna
Iku liwat bisa ora oleh tekan wong, ngomong dadi dawa
Nanging terus, sadurunge sampeyan nangis lan mbukak metu
Aku krungu piyantun teka, matur bab yelling, “metu”

Pre-pancing:
Hopped munggah metu kuburan, Sugeng enjang
Aku wis turu dawa banget aku Yawning
Padha kakubur kula ing setelan ireng, dasi ireng
Aku urip lan aku tangi munggah looking fly
Dadi saiki

pancing:
Wiwit saiki kowe bisa nelpon kula Lazarus
Wiwit saiki kowe bisa nelpon kula Lazarus
Wiwit saiki kowe bisa nelpon kula Lazarus
Mantan wong mati lumampah Lazarus (baleni)

ayat 2: (This'l)
Padha tak laporan wong ilang lan…

track 10: soko New

Intro / sampel:
terus munggah, terus munggah
Ayo padha siji liyane (Baleni 4x)

ayat:
Boy ngerti aku tak mau J kang, rock ing sandi kaki
Kejiret munggah ing craze ing, kakus ora lengkap
Sampeyan ngerti aku tak mau 5 lan aku mung tak mau 12 kang
Nanging ngerti mau 1 Aku pancene wanted wis ing sale
Dadi saperangan liyane klik ing situs, nganti aku kroso mung tengen
Bruh aku kudu tetep game sneaker sandi nyenyet
Yen kabeh tak mau homie sing ora apa aku
Saiki kabeh pengen dadi kaya kula tinimbang Mike
kecanduan iku ora wadon utawa booze
Sneakerheads anonim, Aku itching kanggo sawetara shoes
Sijine iku ing kertu sandi, Aku wis ora tak apa-apa kanggo ilang
Kadang aku kepengin weruh apa iku aku pengen mbuktekaken
Sabab aku wan't soko anyar
Apa aku tak ora apa
Aku tak sawetara flu kinda
Sabab aku ketagihan kanggo sing anyar
Nanging tak kula kaya

Liyane / sampel:
Ya iku tak kula kaya
terus munggah, terus munggah
Ayo padha siji liyane (Baleni 4x)

track 9: insomniac

ayat 1:
Aku arep ing dina iki
Iki mung dijupuk sandi
Kula gesang sengaja dina
Ya sandi mandeg jantung
Yen aku metu bengi aku arep metu ing ndhuwur
Aku menehi iku kabeh urip iki ora kabeh aku tak
Yessir saiki ngenteni menit bruh
Aku weruh awakmu rocking karo tangan dhuwur
Nunggu beat sing kanggo njupuk mati, 808'S ing siyaga
Nalika aku AMBEGAN bangers aku ngomong statements aku ngadeg dening
Lemah gon shake nalika sing ngalahake gulung, landslide
Keparenga kula mati leash sandi
Aku rase iku, Aku rase iku, Aku kroso banget apik
Kaya aku kéwan
Kaya gorilla sing nyata ing hood
Aku arep lan ing
Aku bakal ngaso nalika aku ical
Tangia lan tlatah iku apa aku ing
Bruh makane aku nulis lagu ing
Bengi iki aku arep mati kaya
span urip mung luwih kabeh wengi
Yen aku ora tangi ing esuk, bruh aku gon dadi sehat-sehat
Uncalan ati-ati kanggo angin
Ayo menyang kita bab kanggo pindhah ing
Ora kalem mudhun, kita gon menang
Ora kalem mudhun, kita sumurup marang
ngegung

Pre-pancing:
Bengi iki aku bakal resiko iku kabeh ngetutake
Lan kaya urip kang liwat sesuk
Kita padha tresna iku
We pindhah hard kabeh minggu
'Til iku liwat ora ana sabab turu aku njupuk iku njupuk iku njupuk iku

pancing:
insomniac
We njupuk iku…

track 8: Beautiful Life 2 (mine)

Intro:
Oh, Aku tresna sampeyan, yeah
Kaya ora ana liyane, yeah
Nalika aku ndeleng sampeyan eseman sing jenenge sing kawentar kaya panas, yeah

ayat 1:
Sampeyan ngerti sing kroso nalika wong-wong mau tembung gagal
Iku hard kanggo verbalize apa aku isih pitutur
Kanggo mini sandi kula, wong sethitik
Ngomong bayi Dhiskusi, Aku ora ngerti apa bakal sampeyan matur
Nanging music kanggo kuping sanadyan
Boom bap kanggo Daddy nalika aku near sanadyan
Mommy sijine ing wong polos lan skinnies
Curly fro alam bébas, sampeyan dadi flyer saka leer sanadyan
Tak bocah swag mixed ing wong
Nggolek kaya mama lan bapak ing wong
Terus metu abang sing ana seger nyata
Aku sesambat dadi hard nganti ora duwe nangis kiwa
Wiwit sampeyan supaya eseman sing ing pasuryan
Wrestling lan nari, alam bébas ing panggonan
Deleng aku ngerti sing tak jenengku
Nanging aku arep nganggo urip kanggo fame kang, Aku tresna sampeyan

pancing:
Oh, Aku tresna sampeyan
Kaya ora ana liyane
Nalika aku ndeleng sampeyan eseman sing jenenge sing kawentar kaya panas
sesanti ora bisa bening ora ora ora
Sabab sampeyan ayu, iku ora wonder aku tresna sampeyan

Aku ora bisa pracaya sampeyan mine, Aku ora bisa pracaya sampeyan mine
Sampeyan tansah ing atine, Aku ora bisa pracaya sampeyan kabeh mine (2X)

Post pancing:
Aku ora bisa…

track 7: Kabeh Rise Up

Sample:
Yen kita kabeh munggah, oh yeah oh yeah (baleni)

ayat 1:
Aku ngerti Aku ora pantes kanggo tutul bro mic
Nanging pakaryan iki soko sing aku perang kanggo
Aku Lab karo pen iki lan pad a
Ngerti aku bisa rampung pungkasan, sing ora nemen kok aku nulis thoughLet kang Go bali ing wektu kanggo '04
Aku ketemu 116, cepet aku ana ing Papan
maju cepet papat taun, kita ing demo
Lan kita ora ngerti apa kang padha ing nyimpen
Nanging saiki kene kita sepuluh taun sabanjuré, mili tak luwih
Ikatan tak nyedhaki, plus iku luwih sengit
Ngucapaken kita mung nindakake iku kanggo keuangan, nanging padha ora break us
'Awit Gusti kita ngawula karo aliran kang dadi grapyak
Lan yen padha takon kula kok aku
Aku pitutur marang wong-wong mau iku musik gerakan
Ya aku ngandika kanggo kru unashamed sandi
Sing ora bakal tutul tataran nanging lagi mlaku-mlaku ing sajroning kang
Munggah

Pre Pancing:
Yen kita kabeh munggah upThat bakal ngimpi
Kita kudu tangi
Lan menehi O ngadeg ratu sabab kang apik

Oh yeah, oh yeah
Oh yeah, oh yeah
Kita kudu tangi lan menehi ngadeg O king sabab kang apik (3X)

ayat…

track 5: Aja Ngerti

Intro / sampel:
Sawetara dina aku rumangsa dadi cedhak
Lan sawetara dina misale jek dadi adoh
Mesthi kaluhuran lan sih bakal tansah ngetutake
Lan bakal bali sepi, oh
Hallelujah kang muji paling
Aku bakal menehi kowe seneng kabeh dina sandi
Aku mung pengen sing kabeh urip conveys sing tegese saben tembung, ooh
Malah karo ala karo kula
Gusti Yesus, Oh Gusti Yesus, Gusti Yesus Kula, makane aku sing dadi

ayat 1:
Boy Aku aran kaya aku gliding
Mlaku kanggo nggawe Pemilu sandi manawa, Obama Biden (njaluk iku?)
Saben dinten aku homiciding
Killing jahat sing ing kula, kadhangkala iku traumatizing (iku ora?)
Nanging bro iku ora ngageti
Sing ndadekke aku bungah nalika aku cling kanggo tembung kang
Aku janji nunggang
Aku janji aku wis gela iku nalika aku ora manggon
Aku wis kapapar, nanging Aku wong
sinonim: Aku ndhelikake
Aran kaya aku tak bolongan ing siji
Padha mbuwang iyub-iyub, nanging aku beaming sabab aku ngerti Anaké
Aran kaya aku ngalamun mripate, pikiran kawula ngambang
Gliding dening mundhak langit, maya 9 sing segara sandi
Kolam ing lapisan lapisan ozon
Hey aku soaking
Nanging surem geni sing munggah ing konco sandi Aku udud
ora bisa ndhudhuk wong, kang luwih dhuwur tinimbang kita boy boten sae
Deleng aku mung ngomong kabeh sing ngomong wong aku kroso bungah

pancing:
Cara…

track 4: Manolo

pancing:
Aku iku kanggo siji munggah
Tak sing pluru dikunci lan dimuat
Aku ora ngomong bab ora burner
Flip kaca, Aku bakal njeblug iku

Tak kabin ing Manolo (nolo)
Manolo (nolo) Manolo (nolo) Manolo (Baleni 2x)

ayat 1 (trip):
Nyoba marang wong-wong mau lanang aku tau ninggalake crib piyambak
Sabab aku tetep siji ing mobil lan aku tak loro ing ngarep
Padha macem-macem, nanging padha nglakoni bab sing padha
pinggiran pindho, tong minyak pindho, bang bang
Aku metu kene madhep naga, Aku ora metu atine
Padha teka nyawa kawula, supaya iku bab wektu sing
Wong dumunung padha arep matèni Aku, yen ora pracaya marang Aku
Aku ora Care, Aku ora Care, Aku ora bisa njupuk iku gampang
Aku flipping kaca, Aku pemicu-seneng klip lan ngukur sing
ngeklik iku, ngengingi tataran
Hit sampeyan karo bebener, ing saben tembung
Panjenenganipun Cut kula jero Aku diving, Aku diving in
Nalika aku numpak aku tak sing geni geni, Aku urip maneh

pancing

ayat 2 (Lecrae):
Manolo Manolo, Aku metu kene arep pos
partners Kula mikir aku ilang, mama sandi aku Panggonan
Aku tetep cedhak penembake sanadyan, ngerti iku kebak otomatis
Njupuk kowe langsung, wong bebener sing bakal kowe karusakan kathah
Aku tak mungsuh aku ora bisa ndeleng wong kabeh nanging…

track 3: Shweet

pancing:
Sing mau tangan ing udhara
Nggawe swara sing sethitik ing stands yen ana
Ndobos ing Godman yen wani, mung yen wani
Sing ngene shweet
Apa yen nalika ndobos iku ora 'bab sandhangan karo tags?
Sing ngene shweet
Apa yen nalika ndobos iku bab wong sing pisanan lan pungkasan?
Sing ngene shweet

Post Pancing:
Aku krungu wong ngomong kaya wong wong panas
Piyantun tak mau gassed munggah, ing octane sing
Deleng aku sengit marang wong-wong mau padha ora luwih
Luwih apik payung a, malih kanggé nyimpen Allah

ayat 1:
Ayo padha bali ing wektu kanggo eighties pungkasan
D kutha terus kula mudhun, sing ngendi padha digawe kula
Nalika aku bali ana, Aku ora vaca-ing (liburan)
Ngrasa kaya aku ngarep, mikir bab tetep, Aku wis ora tetep sanadyan
Ooh wis wis
negara star Lone dikembangke, Aku bisa lali
Nanging aku wis ora pop munggah metu biru
Iku fly carane wong nenun kawula, Aku ora ngomong bab sepatu, njupuk
Aku tak akèh masalah aku terus, sing shweet
Aku ngerti, Allah kawula bakal tos ing Lake, sing shweet
Carane kakehan aku kudu pitutur marang kowe kang boss lan kanggo apa-apa sing Piece saka cake?

pancing
Post Pancing

ayat 2:
Aku wis ing A a…

track 2: lampu On

Intro / sampel
oh oh, lampu
Aku ora ngerti ngendi kita arep (baleni)

ayat 1:
Deleng watara iku kabeh peteng, kabeh ireng kabeh
Kaya yuta wong Maret, nanging aku ngomong bab kabeh
ati peteng, jiwo peteng
pikiran peteng nulis mili peteng
Bisa aku njaluk lampu sethitik sanadyan?
Iku soko aku bisa perang?
Hey kita supaya wong wuta aku ora ngerti
Ing dalan kita
Go lengkap kacepetan ahead, mabur nanging kurang
Nanging aku ora ngerti mung apa kang tak in nyimpen, ora luwih Mudhun kanggo doke Okie
ora, kang bisa menehi kita ngarsane iku kita tau weruh sadurunge
'Till cahya sing njaluk mencorong, aku ora ngerti ngendi kita arep
Nanging iku ora ana map google kanggo urip, lan kaya lampu kita sing bejat
Proof: kita sumunar, maringaken ing sawetara bandha sing Golden
Kanggo sawetara nikel lan tembaga, nyoba kanggo njaluk kamulyan sing dicolong
Lan ngundhuh apa kita sowing
Hey kita tak impen, iki mine
Aku ndedonga kang bakal loncat karo muter awak switch sing lan kawentar, dicekel bocah sing wuta
We ngerti sampeyan tak, Gusti kita ngerti sampeyan tak
Mung sampeyan bisa njupuk kita luwih, sampeyan pilot
lampu please

pancing
Aku ora ngerti ngendi kita arep
We supaya adoh saka ngarep kita
Aku ora ngerti ngendi kita arep
mandheg, ing ora daya kang
Aku ora ngerti…

track 1: munggah

pancing:
Dina iku dina nalika kita kabeh munggah
anchor Kula musna supaya nonton kula teka urip
Bareng kita nglawan kawulo kobong
Lan saiki aku ketemu wings aku siap kanggo pindhah
munggah, kita kabeh munggah
Oh oh oh
Kita munggah
Oh oh oh
Dina iku dina
munggah

ayat 1:
Terus munggah Aku bali menyang gumunggung ing trek kasebut kaya
Aku mad ing em, bisa gawe mics tamparan
Boten punapa-punapa-punapa kasunyatan aku ora tau nilar Aku Galaxy
Listen munggah tengen sampeyan ora kudu takon kaping pindho
Aku nang kene, Aku kene kanggo gemunggung ing wong kaya aku dikenal kanggo
Nalika Folks ngorok I'ma pindhah iku
Gusti Allah iku ora ana folklore, 'Nimbulaké kang nyata, kang nyata
Saiki kanggo topik ing tangan
Aku ngerti Desainer, kang luwih dhuwur tinimbang pilot sing mabur ing mega kang dirancang karo tangané
Aku nulis marang kowé urip iki flash ing telusur
Carane I'ma pensiun nalika kita kudu Cryer a marang kita ngadeg?
Priksa plans yo
wong lanang Kula, sing grave ora ngarep
Sabab sampeyan wis cara lemah banget dawa
Six jero karo tanggal ing watu Panjenengan
Kabeh padha ngomong, "Boy Sing ical"
Ayo, ora pengen mulih?
Aja sing pengen dadi luwih saka Klone?
Apa kowe ngerti sing lagi tresna…

iLove Lyrics

Iki lyrics song sandi iLove ing album anyar "The Good Life.” Sopo wae liya nandhang sangsara marga saka iLove?

ayat 1:

jeneng gendakan kang wiwit karo aku

Cemlorot padhang stars kaya ing langit

Tetep nang, nalika sawijining peteng dheweke cahya ing

Dheweke befriends akeh, lan kita njaluk ilang ing mata

Nganti ing dheweke tinimbang nonton langkah kita

Mbukak kanggo dheweke nalika kita tangi tanpa keno ambegan kita

Dheweke addicting, bebener: kita lagi fiends

Nanging kita ora sniffing lim, kita mung terpaku ing layar

Dheweke mrentah kita, ndeleng bukti nalika dheweke rings

Kita mbokmenawa ngene njupuk loro dheweke liwat loro manungsa

sadulur? Sawetara ageng sawetara cilik

We nyelarasake dheweke karo em dina supaya dheweke supaya

We njaluk dheweke nalika dheweke irungnya malah yen kita ora bisa saged dheweke

Takon kula yen pancene kudu dheweke? Aku dadi kaya, "Urut saka”

Nanging nalika aku weruh dheweke ing mall aku pangadilan dheweke

Aku supaya dheweke ing aksesoris, ya boy apa spoil dheweke

Aku pengin ing gesang kawula, Aku apa kanggo dheweke

Lali babagan lanang repes, dheweke luwih kaya waktu

Aku karo dheweke kabeh wektu, iku ora oleh adhem

Dheweke iku wong cemburu lil lan aku ora pengen kelangan dheweke

Dadi tinimbang mbuwang wektu karo…

Aku Good Explained

"Aku Good” iki salah sawijining lagu kang pungkasan, kang kacathet kanggo album anyar, The Good Life. Lecrae lan aku bener wrote lan rékor song tanggung beda, lan kita disenengi ing kawitan. Nanging pungkasanipun kita mutusaké iku mung apik; lan kita wanted kanggo sijine metu soko gedhe. Aku diputer sawetara ngalahaken kanggo wong sing aku wis ora ditulis lyrics for durung, lan kita padha loro ing katresnan karo siji iki. Iku epik, agresif, lan catchy.

Aku marang wong aku wanted kanggo nulis anthem sing disampekno keamanan kita ing Sang Kristus. Aku wanted kanggo kasurung Kristen kanggo mungkasi urip ing wedi lan miwiti urip ing Rum 8. Kita mutusaké ing "Aku Good” tema, kita takon Gusti kanggo bantuan, lan kita miwiti nulis ing ngelawan sudhut saka studio Atlanta Reach kang. We direkam paling vokal kita sing wengi, lan nalika kabeh rampung kita tresna iku.

Mugia panjelasan iki saka lyrics bakal bantuan kita Digest isi ...

ayat 1:
Aku krungu alangan teka kanggo kula, pati ing cara lawang /
Wedi ngandika I'ma sirna bro, nanging sing ora ngomong Gustiku /
ngandika…