Lyrics Lyrics Lyrics Lyrics Lyrics Lyrics Lyrics Lyrics Lyrics Lyrics Lyrics Lyrics Lyrics Lyrics

jalan satapak 14: Sweet meunangna

cantol: (Dmitri)
Kuring ngarasa cucuk mana makuta ieu mah
Kuring gé jadi lemah tapi Kaula hirup
Ti lebu nepi ka subuh hehehehe
Abdi gé salamet ngabalukarkeun kuring meunang
Sweet meunangna
Taya sahijieun bisa nyokot ti kuring
meunangna Sweet
Ngabalukarkeun kuring meunang, meunangna amis hehehehe

ayat 1:
Nu katingali ku kuring limping , Kuring teu apal nu katingali ku kuring limping
Anjeun teu bisa nyaritakeun dina CD ieu, tapi bro Aku dengkul jero di jerona
Kaula mioga di lemah mah, manehna nyieun kuring gumantung
Abdi jadi bohong ngaliwatan huntu mah ngomong teu ambek eta
Komo salaku mah nulis kasebut baris Aku deukeut ka lawon
awak mah teu acan katuhu gawe tujuh taun
Jadi sono kuring jeung nu "ngajaga gado Anjeun nepi nyoba seuri"
Bruh Aku dua puluh genep, Kuring kudu ngarasa leuwih alus ku mil
Jieun sadaya anekdot jeung tanda petik imut
Abdi gé lulus dina clichés keur amoy bener, manéhna teuing dope

cantol

Post Hook:
Roti bakar ka King, cheers ka siling
Ngarasa alus we gon 'nyieun ka finish nu
meunangna Sweet
Anjeun ngadangu kuring, holla lamun ngarasa kuring
Urang masih ngajalankeun sanajan urang limping
meunangna Sweet
Ngabalukarkeun urang unggul, hehehehe nyaho we unggul
Sanajan urang winded urang masih di jerona
meunangna Sweet
Ngabalukarkeun urang unggul, hehehehe nyaho we unggul, ayeuna urang hirup di
meunangna Sweet

ayat 2:
Maranéhanana nempo kuring dina panggung, maranehna…

jalan satapak 13: Aku Isro

ayat 1:
Ieu hal dina pikiran mah maneh meunang moment a?
Soapbox swag, Kuring kakara meunang kana eta
Kuring geus di ranté ieu jeung aku bosen eta
(noise Car) Kuring teu apal anjeun ngadangu ban ieu rubbing
Screeching turun jalan, gotta meunangkeun jauh
I tina citakan gambar ngewa mah, Jigana ieu poé
'Cukang lantaranana mah geus di tindakan ngajadikeun babu teu ngampar jujur-Na
Usaha jang ngosongkeun sorangan tapi teu mumpuni
Meunangkeun em luhur, meunangkeun em luhur, meunangkeun em luhur
Novacane dina awak mah, no mah teu ngarasa ngampar
Maranéhanana ngomong tangka simkuring ngaraos asin jeung maranéhanana bisa nyempad
Tapi Kaula solat pikeun slaying, teu bisa ngadagoan demise-Na
Saméméh anjeun humarurung, jeung nyaritakeun jalma Aku Isro
Kaula ngawangkong bout nu pecundang Lucifer, nyaho manéhna salah
Kuring nyaho anjeun teu ngawarah pikeun megatkeun up dina telepon
Nya eta salah lamun kuring megatkeun nepi di lagu?

cantol:
Kuring ngadéngé naon nyebutkeun, tapi kuring teu percaya anjeun
'Cukang lantaranana Anjeun ngan bisa bohong, jeung teu kudu anjeun
Kuring meunang Gusti anyar, Kuring teu apal kuring teu nempo anjeun
Tapi kuring nempo katuhu ngaliwatan anjeun, jadi kuring gotta ninggalkeun anjeun
(malikan 2X)

ayat 2:
Sabaraha kali maneh mah gotta
Ngabejaan y'all mah nolak nuturkeun
Nu deal bad, ngabalukarkeun nu maéhan master heubeul
Nelepon kuring Harriet Kaula nyoba pikeun meunangkeun…

jalan satapak 12: Sadaya My Love

intro: (Natalie)
Kuring ningali anjeun ningali
Ulah anjeun resep naon nu katingali?
Kami mah tunggal?
sumur, sorta kinda meureun
Naon anjeun kudu di pikiran?
beungeut anjeun kasampak dalit
Kuring ningali anjeun sadaya waktu
Jeung kuring bisa ngajaga anjeun pausahaan peuting
Anjeun teu gotta nyaritakeun taya sahijieun
Teu taya sahijieun sejenna kira-kira ningali
Hehehehe ngan nyebutkeun kecap jeung anjeun ngagaduhan eta
katuhu dieu, ayeuna

ayat 1:
Jay ieu ngalamun
Jeung manéhna néangan asih dina net nu
A man geus kaperluan, naon nyangka?
Manéhna kokotéténgan ngaliwatan sadaya kaca maranéhanana
Jeung lamun manéhna manggihan man nya manéhna leungit napas-Na
Ngabalukarkeun ieu asih di tetempoan kahiji basa aranjeunna papanggih
jantung-Na ngéléhkeun teuas
Biasana ieu kinda cahaya skinned, panon kawas manéhna liked eta
teu bisa ngalawan eta parasaan basa aranjeunna pencét anjeun ieu teuas
Ieu jarak lila, jadi manéhna jeung nya online sadaya waktu
Anjeunna di karya tapi gadis ieu nu dina pikiran-Na sadaya waktu
Manéhna teu bisa ngadagoan pikeun nempo nya, manéhna meunang eta fitur banging
Sabot maranéhanana babarengan manéhna teu kapikiran manehna gotta bayar jeung Visa
homies-Na warned manéhna “ngalambatkeun turun nu awéwé teu bisa ngalengkepan anjeun”
Tapi manéhna dina game sunda he teu daék cicing di bleachers
Atawa jadi manéhna nyangka, Naon atuh poho ngomong téh
Jay nikah jeung haténa nu sakuduna jadi…

jalan satapak 11: Lasarus

ayat 1:
Boy mah hopped kaluar kubur alus isuk
Kuring geus saré pikeun lila teuing Kaula yawning
Everybody ngawangkong nyoba ningali kuring, kaayaan teu percaya
Kawas kumaha manéhna engapan? Manéhna genep suku jero
Boy naon nyebutkeun? Tahan nepi Cicing sungut anjeun
lalaki paéh teu bisa holla, naon ngawangkong bout?
'Cukang lantaranana sakali ngaliwatan nu panto eta teu leumpang kaluar
Tapi hayu atuh nyokot anjeun deui dina waktu Coffin mah ayeuna
Ooh nyaho anjeun bau dina hawa
Ngabalukarkeun mah geus di kubur pikeun lila teuing mah sumpah
Jalma nangis Kaula leungit, papait geus ditulis
beungeut mah bulak, maranehna teu bisa nyaritakeun budak Anjeun ngeunaan jadi risen
Tutup Coffin nu, nelepon da'wah, manéhna jadi Isro
Ieu leuwih teu bisa taya sahijieun ngahontal manéhna, ngomong kitu lila
Tapi tahan, samemeh anjeun ceurik jeung ngajalankeun kaluar
Kuring ngadéngé si datang, nyebutkeun hal yelling, “kaluar”

Pra-Hook:
Hopped nepi kaluar kubur, Wilujeng énjing
Kuring geus saré pikeun lila teuing Kaula yawning
Maranéhanana dikubur kuring di jas hideung, dasi hideung
Aku hirup mah bangun néangan laleur
Jadi ti ayeuna

cantol:
Ti ayeuna Anjeun bisa nelepon kuring Lasarus
Ti ayeuna Anjeun bisa nelepon kuring Lasarus
Ti ayeuna Anjeun bisa nelepon kuring Lasarus
Urut manusa paéh leumpang Lasarus (malikan deui)

ayat 2: (This'l)
Maranéhanana meunang lapor hiji jalma leungit jeung…

jalan satapak 10: hal New

Intro / sample:
Cepengan, cepengan
Hayu atuh meunangkeun karana (malikan 4X)

ayat:
Boy nyaho kuring meunang eta J sacara, batu éta kontak dina suku mah
Bray nepi di craze nu, pacilingan mah teu lengkep
Anjeun nyaho kuring meunang eta 5 sarta Kuring kakara meunang eta 12 urang
Tapi anjeun nyaho eta 1 sacara Nyaan hayang ieu diobral
Jadi pasangan leuwih clicks dina loka, saacan Kaula ngarasa katuhu euy
Bruh I gotta tetep game sneaker mah ketat
Lamun everybody meunang eta homie nu teu naon atuh kawas
Ayeuna everybody wanna jadi kawas kuring tinimbang Mike
kecanduan mah teu awewe atawa booze nu
Sneakerheads anonim, Kaula itching keur sababaraha sapatu
Pasang eta dina kartu mah, Kuring teu meunang nganggur leungit
Sakapeung mah heran naon nya mah wanna ngabuktikeun
Ngabalukarkeun I wan't hal anyar
Naon atuh meunang teu baris ngalakonan
Jigana kuring meunang sababaraha flu kinda
Ngabalukarkeun Kaula addicted nu anyar
Ieu meunang kuring kawas

Séjénna / sample:
Hehehehe eta meunang kuring kawas
Cepengan, cepengan
Hayu atuh meunangkeun karana (malikan 4X)

jalan satapak 9: Insomniac

ayat 1:
Kaula bade di ayeuna
Ieu ngan shot mah
hirup mah bisa mungkas ayeuna
Hehehehe mah eureun jantung
Lamun kuring indit kaluar peuting Kaula bade kaluar di luhur
Kuring méré eta sadayana hirup ieu teu sadaya kuring meunang
Yessir ayeuna ngadagoan menit bruh
Kuring ningali y'all goyang jeung leungeun Anjeun luhur
Nungguan ngamen nu nyokot off, 808'S dina sayaga
Lamun Kaula engapan bangers mah ngomong pernyataan nu nangtung ku
Taneuh gon ngocok lamun nu ngamen teundeun, lemah urug
Mangga hayu atuh off leash mah
Kuring ngarasa eta, Kuring ngarasa eta, Kaula ngarasa teuing alus
Kawas Aku sato galak a
Kawas gorila anu urang nyata dina tiung
Jadi Kaula bade on jeung dina
Abdi gé jadi istirahat lamun Kaula Isro
Naek jeung ngagiling naon Kaula dina
Bruh éta naha kuring wrote lagu
Peuting Kaula bade off siga
bentang hirup mah ngan lasts sadaya peuting
Lamun kuring teu bangun isuk-isuk, bruh Kaula gon jadi alright
Maledog caution ka angin
Hayu balik we bout rék di
No slowing turun, urang gon meunang
No slowing turun, urang nyaho manéhna
ngabohong

Pra-hook:
Peuting Abdi gé risiko eta sadayana nuturkeun
Jeung hirup kawas hirup mah leuwih isukan
Urang sunda nya
Urang balik teuas sadaya minggu
'Til éta leuwih teu no ngabalukarkeun sare we meunang eta lalaki eta lalaki eta

cantol:
Insomniac
Urang bisa meunang eta…

jalan satapak 8: geulis Kahirupan 2 (tambang)

intro:
Oh, abdi bogoh ka anjeun, hehehehe
Kawas no séjén, hehehehe
Lamun kuring nempo anjeun seuri anjeun caang kawas usum panas, hehehehe

ayat 1:
Anjeun nyaho yén ngarasa lamun eta kecap gagal
Ieu hésé verbalize naon atuh wanna nyaritakeun
Pikeun mini mah kuring, man saeutik mah
Jadi ngawangkong orok ngobrol, Kuring henteu weruh naon jadi anjeun nyebutkeun
Tapi éta musik ka Ceuli mah sanajan
Booming BAP ka Daddy lamun Kaula deukeut sanajan
Mommy nunda anjeun di antarana polos jeung skinnies
Curly fro liar, Anjeun bisa flyer ti leer a sanajan
Anjeun meunang nu nak swag dicampur dina eta
Ningali kawas mama jeung dad Anjeun dina eta
Lempeng kaluar rahim nu ieu seger nyata
Kuring ceurik jadi teuas saacan kuring teu boga lawon kenca
Saprak mangka anjeun tetep seuri dina beungeut mah
Panjat Pinang jeung menari, liar di tempat
Tingali Kuring teu apal anjeun ngagaduhan ngaran mah
Tapi kuring hayang maké hirup-Na pikeun Kinérja-Na, abdi bogoh ka anjeun

cantol:
Oh, abdi bogoh ka anjeun
Kawas no séjén
Lamun kuring nempo anjeun seuri anjeun caang kawas usum panas
visi mah teu bisa jelas no no no
Ngabalukarkeun anjeun geulis, ayeuna teh teu heran I love you

Kuring teu bisa percaya anjeun milik, Kuring teu bisa percaya anjeun milik
Anjeun geus sok dina pikiran mah, Kuring teu bisa percaya anjeun sadaya milik (2X)

Post hook:
Kuring teu bisa…

jalan satapak 7: Sadaya naek Nepi

conto:
Lamun urang sadaya naek nepi, oh hehehehe oh hehehehe (malikan deui)

ayat 1:
Kuring teu apal mah teu pantes tutul bro mic
Tapi karajinan ieu hiji hal anu bakal tarung pikeun
Aku di lab jeung pen ieu Pad a
Nyaho kuring bisa rengse pamungkas, nu teu bener naha kuring nulis thoughLet urang indit deui waktu '04
kuring papanggih 116, gancang ieu dina papan
maju Fast opat taun, urang dina tour
Sarta urang teu nyaho naon euy manéhna di toko
Tapi ayeuna di dieu urang sapuluh taun saterusna, aliran meunang gede
Beungkeut meunang deukeut, ditambah éta leuwih haters
Nyebutkeun urang euy ngalakukeun hal eta pikeun adonan, tapi maranehna moal megatkeun urang
'Cukang lantaranana Gusti urang ngawula jeung aliran manéhna jadi marahmay pisan
Jeung lamun maranehna menta kuring naha kuring ngalakukeun hal eta
I nyaritakeun eta éta musik gerak a
Hehehehe Kaula diomongkeun pikeun awak unashamed mah
Nu kungsi bakal toél panggung tapi maranéhanana geus leumpang di newness-Na
naek nepi

pra Hook:
Lamun urang sadaya naek upThat bakal ngimpi mah
Urang sadaya kudu naek nepi
Jeung méré O nangtung pikeun raja ngabalukarkeun manéhna alus

Oh muhun, Oh muhun
Oh muhun, Oh muhun
Urang sadaya kudu naek luhur jeung méré ngadeg O pikeun raja ngabalukarkeun manéhna alus (3X)

ayat…

jalan satapak 5: Anjeun teu Nyaho

Intro / sample:
Sababaraha poé kuring ngarasa jadi deukeut
Jeung sababaraha poé jigana jadi jauh
Pasti aduh jeung rahmat bakal salawasna nuturkeun
Jeung kungsi mulang batal, oh
Hallelujah keur muji pangluhurna
Abdi gé méré ka anjeun gladly sadaya poé mah
Kuring kakara asa yén sadaya nu hirup mah conveys mah hartina unggal kecap, ooh
Komo jeung jahat jeung kuring
Yesus, Oh Yesus, Yesus mah, éta naha I love you jadi

ayat 1:
Boy mah ngarasa kawas Kaula gliding
Ngajalankeun nyieun pamilihan mah yakin, Obama Biden (candak?)
Sapopoé Kaula homiciding
Killing penjahat anu dina kuring, sakapeung éta traumatizing (aya teu nya?)
Tapi bro éta teu heran
Nu brings kuring kabagjaan basa kuring nempel ka kecap-Na
Aku jangji tunggang
Kuring jangji mah geus regretting eta lamun Kaula teu patuh
Kuring geus kakeunaan, tapi Kaula Anjeunna
sinonim: Aku di nyumputkeun
Ngarasa kawas kuring meunang liang di hiji
Maranéhanana ngalungkeun ngiuhan, tapi Kaula beaming ngabalukarkeun Kuring teu apal Putra
Ngarasa kawas Kaula ngimpi jeung panon kabuka, pikiran mah ngambang
Gliding ku naék langit, awan 9 éta sagara mah
Ngojay di nu lapisan lapisan ozon
Hey Kaula soaking
Tapi manéhna cahayana seuneu nu nepi dina tukangeun mah ngaraos roko
teu bisa ngali manéhna, manéhna leuwih luhur ti urang nu budak konyol
Tingali atuh euy ngomong sagala rupa nu ngomong man Kaula ngarasa kabagjaan

cantol:
Cara…

jalan satapak 4: Manolo

cantol:
Atuh eta pikeun turn up
Meunang nu ammo kakonci jeung dimuat
Kuring teu ngawangkong ngeunaan no burner
Flip kaca, Abdi gé ngabitukeun eta

Meunang kabin di Manolo (nolo)
Manolo (nolo) Manolo (nolo) Manolo (malikan 2X)

ayat 1 (perjalanan):
Nyoba nyaritakeun eta budak lalaki kuring kungsi ninggalkeun ranjang orok waé
Ngabalukarkeun mah tetep hiji dina mobil mah kuring meunang dua di imah
Maranéhanana rupa beda, tapi maranehna ngalakukeun hal anu sarua
ujung double, laras ganda, bang bang
Kaula kaluar ti dieu nyanghareup komodo, Kuring mah teu kaluar pikiran mah
Maranéhanana datang pikeun jiwa mah, jadi éta bout waktu éta
Eta perenahna maranehna nyoba maehan kuring, lamun teu percaya kuring
Kuring teu paduli, Kuring teu paduli, Kuring teu bisa nyokot eta gampang
Kaula flipping kaca, Aku pemicu-happy klip jeung gauge a
ngaklik eta, nganiaya panggung
Pencét Anjeun sareng bebeneran, anak dina saban frase
Manéhna neukteuk kuring jero Aku diving, Aku diving di
Lamun kuring numpak kuring meunang nu seuneu seuneu, Aku hirup deui

cantol

ayat 2 (Lecrae):
Manolo Manolo, Kaula kaluar ti dieu bade pos
mitra mah mikir mah leungit eta, mama mah mikir Aku loco
Kuring tetep deukeut jujur ​​mah sanajan, nyaho éta pinuh otomatis
Némbak anjeun lempeng, man bebeneran anu baris ngalakonan anjeun karuksakan nyatu
Kuring meunang musuh mah teu bisa nempo kabeh tapi…

jalan satapak 3: Shweet

cantol:
Meunangkeun eta leungeun dina hawa
Nyieun noise saeutik dina lapak lamun aya
Ngabohong dina Godman lamun wani, ngan lamun wani
Nu kukituna bisa shweet
Kumaha lamun lamun ngabohong ieu teu 'bout baju jeung tag?
Nu kukituna bisa shweet
Kumaha lamun lamun ngabohong ieu bout manéhna anu teh kahiji jeung pamungkas?
Nu kukituna bisa shweet

Post Hook:
Kuring ngadéngé eta ngawangkong kawas maranehna man panas
Si meunang eta gassed up, dina octane nu
Tingali hate ngabejaan eta maranehna teu hade
Leuwih alus meunang payung a, reigns Allah

ayat 1:
Hayu urang balik dina jangka waktu ka eighties ahir
D kota tahan kuring turun, nu mana maranéhanana dijieun kuring
Lamun Aku deui aya, Kuring mah teu vaca-Waluya (vacationing)
Karasaeun kawas Aku imah, pamikiran ngeunaan tinggal, Kuring teu tinggal sanajan
Ooh geus geus
state béntang lone jawa, kumaha bisa poho
Tapi kuring teu pop up kaluar blue
Ieu ngapung kumaha manéhna knit kuring, Kuring teu ngawangkong bout sapatu nu, nembak
Kuring meunang loba masalah tapi Kaula lempeng, éta shweet
Kuring teu apal Allah mah bakal Tos eta di tasik, éta shweet
Sabaraha kali mah gotta ngabejaan ka maneh manéhna boss jeung manéhna nanaon hiji sapotong cake?

cantol
Post Hook

ayat 2:
Kuring geus di A a…

jalan satapak 2: lampu On

Intro / sample
oh oh, cahaya
Urang teu nyaho dimana urang bade (malikan deui)

ayat 1:
Tingali kira-kira éta sadaya poék, sadaya hideung sagalana
Kawas juta manusa Maret, tapi Kaula ngawangkong bout sagalana
hate Dark, jiwa poék
pikiran Dark nulis aliran poék
Dupi abdi tiasa meunangkeun cahya saeutik sanajan?
Nyaeta hiji hal bisa ngalawan pikeun?
Hey urang jadi buta we teu nyaho
On nu jalan raya we indit
Pindah laju full dihareupeun, ngalayang tapi urang low
Tapi urang teu nyaho naon euy manéhna dapatkan di toko, teu leuwih ragrag pikeun doke Okie
Nope, manéhna bisa méré urang tetempoan for hirup urang kungsi nempo saméméh
'Minang cahya nu meunang glowing, urang teu nyaho dimana urang bade
Tapi teu aya peta google pikeun hirup, jeung éta kawas headlights urang nu pegat
bukti: urang kedip-kedip, ngalirkeun dina sababaraha harta éta emas
Kanggo sababaraha nikel jeung tambaga, nyoba pikeun meunangkeun kamulyaan nu bakal dicokot ku batur
Jeung metik naon we sowing
Hey urang sadaya meunang ngimpi, ieu téh milik urang
Kaula solat yén manéhna gé flip switch nu jeung caang, kids nu buta
Urang terang anjeun ngagaduhan eta, Gusti urang nyaho anjeun ngagaduhan eta
Ngan anjeun bisa nyokot urang luhur, Anjeun pilot nu
lampu mangga

cantol
Urang teu nyaho dimana urang bade
Urang jadi jauh ti imah urang
Urang teu nyaho dimana urang bade
Blackout, dina no kakawasaan sacara
Urang teu nyaho…

jalan satapak 1: naek

cantol:
Dinten ieu teh poe nalika urang sadaya naékna
jangkar My nu Isro jadi lalajo kuring datang hirup
Babarengan we nangtung ngalawan ngampar ngaduruk
Jeung ayeuna mah kapanggih jangjang mah ngaraos siap pikeun indit
naek, urang sadaya naékna
Oh oh oh
Urang sadaya naékna
Oh oh oh
Dinten ieu nu poé
naek

ayat 1:
Tahan nepi Aku deui ka boast dina lagu ieu kawas
Aku mad di em, bisa nyieun mics nyabok
Kungsi kapikiran kapikiran kanyataan Kuring pernah kenca Aku hype
Dengekeun nepi katuhu anjeun teu gotta kuring nanya dua kali
Abdi di dieu, Aku di dieu pikeun ngabohong asup manehna kawas Kaula dipikanyaho keur
Sedengkeun folks nyegrek I'ma indit for eta
Allah mah teu aya folklore, 'Ngabalukarkeun manéhna nyata, manéhna nyata
Ayeuna ka topik di leungeun
Kuring teu apal desainer nu, manéhna leuwih luhur ti pilots anu ngapung nepi di awan manéhna dirarancang kalayan leungeun-Na
Kaula nulis ka ngabejaan ka maneh hirup ieu mangrupa flash di pan a
Kumaha I'ma retire lamun urang kudu cryer ka ngabejaan urang naek nepi jeung nangtung?
Pariksa rencana yo
dude My, nu kubur teu imah Anjeun
Ngabalukarkeun anjeun geus jalan jero taneuh lila teuing
Genep jero jeung tanggal dina batu Anjeun
Sadaya maranehna nyebutkeun, "Budak Nu Isro"
Kadieu, teu wanna balik?
Teu wanna leuwih ti clone a?
Ulah nyaho nu keur dipikacinta…

iLove Lyrics

Di handap ieu mangrupakeun lirik ti lagu mah iLove dina album anyar mah "The Good Kahirupan.” Sasaha sejenna sangsara ti iLove?

ayat 1:

ngaran kabogoh mah dimimitian ku hiji I

Shines caang béntang kawas di langit

Tetep ku sisi mah, lamun poék anak manéhna éta cahaya

Manéhna befriends loba, jeung urang musna di panon nya

Staring di nya tinimbang ningali léngkah urang

Jalankeun nya lamun urang hudang tanpa catching napas urang

Manéhna nu addicting, kanyataanna: urang keur fiends

Tapi urang teu sniffing lem, urang keur ngan glued ka layar

Manéhna aturan urang, tempo bukti lamun manéhna cingcin

Urang meureun kukituna nyokot dua nya leuwih dua manusa

sadulur nya? Sababaraha badag sababaraha leutik

Urang nyingkronkeun nya jeung em poean pikeun ngajaga dirina dina raraga

Urang meunang nya lamun manéhna pakait komo lamun urang teu bisa mampuh nya

Tanya kuring lamun kuring bener kudu nya? Kuring jadi kawas, "Nurun tina”

Tapi basa kuring ditempo nya di mall Kuring kungsi ka pangadilan nya

Kuring tetep nya di asesoris, ya budak ulah bari nya

Kuring hayang nya dina kahirupan mah, Abdi ngalakukeun nanaon keur dirina

Poho ngeunaan budak récéh, manéhna leuwih kawas saparapat a

Aku jeung nya sadaya waktu, teu taya sahijieun cooler

Manéhna hiji lalaki timburu Lil mah teu wanna leungit nya

Jadi tinimbang belanja waktu jeung…

Aku Good terangna

"Abdi séhat” ieu salah sahiji lagu pamungkas bisa direkam keur album anyar mah, Nu Good Kahirupan. Lecrae mah sabenerna wrote jeung direkam hiji lagu sagemblengna beda, jeung urang liked eta di kahiji. Tapi pamustunganana urang mutuskeun ieu ngan cukup alus; jeung urang hayang nunda kaluar hiji hal gede. Jadi kuring diputer sababaraha ketukan pikeun manéhna mah geus teu ditulis lirik for can, jeung kami boh di asih ieu. Ieu epik, agresip, jeung catchy.

Kuring ka manehna kuring hayang nulis hiji lagu nu komunkasi kaamanan urang di Kristus. Kuring hayang ajak Kristen eureun hirup di sieun tur mimitian hirup di Rum 8. Urang mutuskeun dina "Kuring Good” poko, urang nanya Gusti tulung, jeung urang dimimitian nulis di juru sabalikna ti studio Atlanta ngahontal sacara. Urang kacatet lolobana vokal urang peuting nu, jeung lamun ieu sadaya dipigawé urang dipikacinta eta.

Muga kieu tina lirik bakal mantuan kami pikeun nyerna eusi ...

ayat 1:
Kuring ngadéngé kasulitan urang datang keur kuring, maot téh di jalan panto mah /
Sieun nyebutkeun I'ma binasa bro, tapi nu teu naon nyebutkeun Gusti mah /
cenah…