Manolo Manolo Manolo Manolo Manolo Manolo Manolo Manolo Manolo Manolo Manolo Manolo Manolo Manolo

track 4: Manolo

pancing:
Aku iku kanggo siji munggah
Tak sing pluru dikunci lan dimuat
Aku ora ngomong bab ora burner
Flip kaca, Aku bakal njeblug iku

Tak kabin ing Manolo (nolo)
Manolo (nolo) Manolo (nolo) Manolo (Baleni 2x)

ayat 1 (trip):
Nyoba marang wong-wong mau lanang aku tau ninggalake crib piyambak
Sabab aku tetep siji ing mobil lan aku tak loro ing ngarep
Padha macem-macem, nanging padha nglakoni bab sing padha
pinggiran pindho, tong minyak pindho, bang bang
Aku metu kene madhep naga, Aku ora metu atine
Padha teka nyawa kawula, supaya iku bab wektu sing
Wong dumunung padha arep matèni Aku, yen ora pracaya marang Aku
Aku ora Care, Aku ora Care, Aku ora bisa njupuk iku gampang
Aku flipping kaca, Aku pemicu-seneng klip lan ngukur sing
ngeklik iku, ngengingi tataran
Hit sampeyan karo bebener, ing saben tembung
Panjenenganipun Cut kula jero Aku diving, Aku diving in
Nalika aku numpak aku tak sing geni geni, Aku urip maneh

pancing

ayat 2 (Lecrae):
Manolo Manolo, Aku metu kene arep pos
partners Kula mikir aku ilang, mama sandi aku Panggonan
Aku tetep cedhak penembake sanadyan, ngerti iku kebak otomatis
Njupuk kowe langsung, wong bebener sing bakal kowe karusakan kathah
Aku tak mungsuh aku ora bisa ndeleng wong kabeh nanging…