Manolo Manolo Manolo Manolo Manolo Manolo Manolo Manolo Manolo Manolo Manolo Manolo Manolo Manolo

jalan satapak 4: Manolo

cantol:
Atuh eta pikeun turn up
Meunang nu ammo kakonci jeung dimuat
Kuring teu ngawangkong ngeunaan no burner
Flip kaca, Abdi gé ngabitukeun eta

Meunang kabin di Manolo (nolo)
Manolo (nolo) Manolo (nolo) Manolo (malikan 2X)

ayat 1 (perjalanan):
Nyoba nyaritakeun eta budak lalaki kuring kungsi ninggalkeun ranjang orok waé
Ngabalukarkeun mah tetep hiji dina mobil mah kuring meunang dua di imah
Maranéhanana rupa beda, tapi maranehna ngalakukeun hal anu sarua
ujung double, laras ganda, bang bang
Kaula kaluar ti dieu nyanghareup komodo, Kuring mah teu kaluar pikiran mah
Maranéhanana datang pikeun jiwa mah, jadi éta bout waktu éta
Eta perenahna maranehna nyoba maehan kuring, lamun teu percaya kuring
Kuring teu paduli, Kuring teu paduli, Kuring teu bisa nyokot eta gampang
Kaula flipping kaca, Aku pemicu-happy klip jeung gauge a
ngaklik eta, nganiaya panggung
Pencét Anjeun sareng bebeneran, anak dina saban frase
Manéhna neukteuk kuring jero Aku diving, Aku diving di
Lamun kuring numpak kuring meunang nu seuneu seuneu, Aku hirup deui

cantol

ayat 2 (Lecrae):
Manolo Manolo, Kaula kaluar ti dieu bade pos
mitra mah mikir mah leungit eta, mama mah mikir Aku loco
Kuring tetep deukeut jujur ​​mah sanajan, nyaho éta pinuh otomatis
Némbak anjeun lempeng, man bebeneran anu baris ngalakonan anjeun karuksakan nyatu
Kuring meunang musuh mah teu bisa nempo kabeh tapi…