I ri I ri I ri I ri I ri I ri I ri I ri I ri I ri I ri I ri I ri I ri

udhë 10: Diçka e re

Intro / mostër:
Hold up, mbajnë deri
Më lejoni të marrë një tjetër (Përsëriteni 4X)

varg:
Boy ju e dini se kam marrë ata J-së, shkëmb ato në këmbët e mia
Të kapur deri në mani, dollap ime nuk është e plotë
Ti e di se kam marrë ato 5-të dhe unë vetëm mori ato 12-së
Por ju e dini ato 1-I vërtetë të kërkuar është në shitje
Kështu që një çift shumë klikimeve në vend, deri sa unë jam ndjenjë vetëm e drejtë
Bruh I Gotta mbajtur lojën time sneaker shtrënguar
Nëse të gjithë mori atyre Homie se nuk është ajo që unë doja
Tani të gjithë duan të jenë si unë në vend të Mike
Varësisë ime nuk është femra apo pije alkoolike
sneakerheads anonim, Unë jam kruhet për disa këpucë
Vendoseni atë në kartën time, Unë nuk kam asgjë për të humbur
Ndonjëherë unë pyes veten se çfarë është ajo që dua unë për të provuar
Shkak I wan't diçka të re
Ajo që kam marrë nuk do të bëjë
Unë mendoj se kam marrë disa kinda gripit
Shkak Unë jam addicted me atë të ri
Ajo mori mua si

Të tjera / mostër:
Po ajo mori mua si
Hold up, mbajnë deri
Më lejoni të marrë një tjetër (Përsëriteni 4X)