garë garë garë garë garë garë garë garë garë garë garë garë garë garë

Millennials dhe Pajtimi Racial

Kjo është të flasim udhëtim nga e Samitit ERLC mbi Ungjillin dhe Pajtimin Racor. Më poshtë është dorëshkrimi nga ai mesazh.

Këtë mbrëmje, Unë kam qenë i pyetur për të folur për millennials dhe pajtimit racor. Dhe ndihem i privilegjuar që të qëndrojë këtu dhe të shërbejnë si pjesë e kësaj përpjekjeje të mahnitshme në drejtim të unitetit në kishën e Perëndisë.

Si një rapper, Unë kam qenë pjesë e shumë koncerte gjatë viteve me shumë millennials dhe njerëz të të gjitha grupmoshave. Dhe unë kam parë se muzika me të vërtetë ka një mënyrë për njerëzit unifikuese. Ka disa koncerte ku ka vetëm një demografike të njerëzve: ndoshta kjo është e gjitha moms futbollit dhe adoleshentët bardhë periferike, ose të gjithë studentët kolegj urbane, ose të gjitha pastorë Baptist Jugor veshur khakis (mirë, ndoshta jo se i fundit). Por ka edhe shumë ku ka të gjitha llojet e njerëz- rinj dhe të vjetër, e zeze dhe e bardhe, dhe shumë grupe të tjera. Dhe njerëzit që ndjekin shpesh mrekulli në diversitetin, dhe unë mendoj se është një gjë me të vërtetë e mirë, si dhe.

Ndërsa unë mendoj se kjo është e ftohtë dhe e mrekullueshme, Unë nuk mendoj se është aq mbresëlënëse sa disa e bëjnë atë të jetë. Çdo ditë ka…

Coulda Qenë Me Lyrics

Prodhuar nga: Gawvi
Vocals shtesë nga: J. Paul
Artwork nga: Alex Medina
Përziera dhe zotëruar nga: Jacob “Biz” Morris

varg 1:
Mos askush nuk duan të dëgjojnë dhimbjen tonë
Kjo është se si unë jam ndjerë kur unë jam Flipping nëpër ato eksitim komente, të gjitha unë të ndjehen të shi
Ata u thënë me të marrë përsipër është e vjetër
Këto gjëra nuk ekzistojnë më
Por kjo nuk i telefonojnë e vërtetë, kur unë shoh në këto rrugë
Pra, kjo është e vërtetë, kur unë të ndjehen si të ishte coulda mua

fiksohem:
Njeriu mund të ju them se si unë jam ndjenjë tani
Ah ata duan të dinë se si unë jam ndjenjë tani
Ndjehem si të ishte coulda mua
Ndjehem si të ishte coulda mua
Ne të gjithë e bërë sipas shëmbëlltyrës së Perëndisë ju e dini
Të gjitha jetët tona rëndësi, vizioni ynë është i thyer
Ne ndjehemi të shkaktojë dhimbje të qenë këtu më parë
Kush është i pafajshëm unë nuk e di
Por ajo ishte coulda mua
Ndjehem si të ishte coulda mua

varg 2:
Unë nuk e di Mike Brown
Unë nuk e di Trayvon
Unë nuk e di Sean Bell
Por unë e di se shkuar
Unë nuk e di Oscar Grant ose Tamir Rajs
Unë nuk e di Eric Garner
Por unë e di se ata jetën
Është me vlerë më shumë se ata duke thënë në ekran tv
Unë e urrej kam marrë një listë të gjatë, ju Finna shihni mua piskat
Shkak unë të ndjehen si ata nuk e shohim tek mbretërit
Bërë për të sunduar si Ai,…

Coulda Qenë Me

Zemra ime është e rëndë. Unë e di se Perëndia është i mirë, dhe se Ai është në kontroll, por zemra ime është e rëndë.

Javën e kaluar, pas ngjarjeve në Ferguson (dhe përgjigjet e tij në mediat sociale), Ndjeva ngarkuar për të shkruar një këngë. Qëllimi im ishte që asnjë deklaratë mëdhenj apo deklarata, por për të shprehur në mënyrë që çdo gjë më bënte të ndihesha. Kështu që unë filloi të shkruajë, dhe kjo është ajo që doli. Ndjenja që bëri jehonë në mendjen time ishte: "Kjo mund të kemi qenë më."

Unë kisha një post të tërë gati se si të krishterët duhet të përgjigjet në kohë si këto, por pas lajmit për Eric Garner dje, I vendosur për të pritur dhe post që më vonë. Për tani, Unë vetëm dua të them se unë kam një zemër të rëndë. Unë nuk jam i interesuar në debate apo argumente tani. Unë vetëm dua lirinë për të shprehur të keqen.

Unë jam lënduar për shkak se video Eric Garner është shkatërruese për të parë. Kur gruaja ime dhe kam parë pashë atë muaj më parë, ne të dy bërtiti. Jeta është një dhuratë e bukur, dhe është e kthjellta për të parë se jeta e lënë trupin e dikujt - veçanërisht kur është marrë nga burra të tjerë. une mendova, “Surely people can’t get away with

A duhet të Move On?

Unë e kam mbajtur deri me sagë Trayvon Martin nga fillimi. Ashtu si shumë prej jush unë pashë e raportimit të lajmeve, lexoni artikujt, dhe bisedoi për këtë me miqtë. Ajo dominuar bisedë publik dhe ka provokuar një diskutim shumë të nevojshme në lidhje me garën në Amerikë. Realiteti shëmtuar e racizmit u shtyrë përpara fytyrat tona, dhe madje edhe ata që duan të pretendojë se nuk ekziston ishin të detyruar për të folur në lidhje me të.

Mbi një vit më vonë, killer Trayvon ka qenë provuar dhe shpallën të pafajshëm. A do të thotë që ne duhet të lëvizin nga çështjet? Ata gjetën atë të pafajshëm, kështu që këto "çështje garë” nuk duhet të jetë aq reale sa kemi menduar se ata ishin, e drejtë? Kjo nuk mund të mëtejshme nga e vërteta. Unë nuk kam ndërmend të argumentuar në lidhje me faktet, Karakteri Trayvon-së, ose aktgjykimi në këtë situatë tragjike, por unë mendoj se disa diskutime duhet të vazhdojë. Gjyqi është e gjatë, por biseda nuk duhet të jetë.

Pse interesit?

Unë e di se ka shumë njerëz që pyes veten pse ky gjykim të veçantë ka kapur vëmendjen e kaq shumë. Të tjerët pyes veten pse disa folks të zeza janë kaq të shpejtë për të simpatizojnë me Trayvon Martin, pavarësisht nga fakti se ai kishte probleme të tij. Pas te gjithave,…