ras ras ras ras ras ras ras ras ras ras ras ras ras ras

Millennials jeung rekonsiliasi ras

Ieu Trip urang ngobrol ti Summit ERLC dina Injil jeung rekonsiliasi ras. Di handap ieu naskah ti talatah nu.

Peuting ieu, Kuring geus dipenta pikeun nyarita ngeunaan millennials jeung rekonsiliasi ras. Jeung kuring ngarasa bencong nangtung di dieu sarta ngalayanan salaku bagian tina usaha endah pisan ieu nuju persatuan di gereja Allah.

Salaku rapper a, Kuring geus bagian ti loba konser leuwih taun jeung kavling millennials jeung urang sakabeh Bulan umur. Jeung kuring geus katempo yen musik bener ngabogaan jalan jalma nyampur. Aya sababaraha konser mana aya ngan hiji demografi jalma: meureun éta sadaya moms soccer jeung teens suburban bodas, atawa sakabéh mahasiswa urban, atawa sadaya pastor Baptis kidul maké khakis (Alright, meureun teu salah pamungkas). Tapi aya ogé loba di mana aya sagala rupa people- ngora jeung kolot, hideung jeung bodas, jeung rupa golongan séjén. Jeung jelema anu nitenan eta mindeng Marvel di diversity nu, jeung Jigana éta hiji hal bener alus ogé.

Sedengkeun atuh mikir nu tiis jeung éndah, Ku teu sangka éta salaku impressive salaku sababaraha make kaluar jadi. Saban poé aya…

Coulda geus Me Lyrics

dihasilkeun ku: Gawvi
Vokal tambahan ku: J. Paul
karya seni ku: Alex Madinah
Dicampurkeun jeung mastered ku: Jacob “Biz” Morris

ayat 1:
Ulah taya sahijieun wanna ngadangu nyeri urang
Éta kumaha Kaula ngarasa lamun Kaula flipping ngaliwatan eta pakeha koméntar, sadaya Kuring ngarasa geus hujan
Maranéhanana nétélakeun kuring meunang leuwih éta heubeul
barang nu teu aya no more
Tapi nu teu ngirining bener basa kuring kasampak di jalan ieu
Jadi éta nyata basa kuring ngarasa kawas éta coulda geus kuring

cantol:
Man bisa mah ngabejaan ka maneh kumaha Kaula ngarasa ayeuna
Ah maranehna wanna nyaho kumaha Kaula ngarasa ayeuna
Kuring ngarasa kawas coulda geus kuring
Kuring ngarasa kawas coulda geus kuring
Urang sadaya dilakukeun dina gambar Allah nyaho
Sadaya kahirupan urang masalah, visi urang peupeus
Urang ngarasa nyeri ngabalukarkeun urang geus di dieu saméméh
Saha nu polos Kuring henteu weruh
Tapi coulda geus kuring
Kuring ngarasa kawas coulda geus kuring

ayat 2:
Kuring teu nyaho Mike Brown
Kuring teu nyaho Trayvon
Kuring teu nyaho Sean Bell
Tapi kuring nyaho maranehna Isro
Kuring teu nyaho Oscar Grant atawa Tamir Rice
Kuring teu nyaho Eric Garner
Tapi kuring nyaho maranehna hirup
Leuwih patut ti maranehna nyebutkeun dina layar tv
Hate kuring meunang daptar lila, Anjeun finna ningali kuring kasurupan
Ngabalukarkeun kuring ngarasa kawas maranehna teu ningali we raja
Dijieun pikeun aturan kawas Anjeunna,…

Coulda geus Me

jantung mah beurat. Kuring teu apal Allah anu alus, jeung nu Anjeunna di kontrol, tapi jantung mah beurat.

Minggu kamari sanggeus kajadian di Ferguson (jeung réspon ka eta dina média sosial), Kuring ngarasa burdened nulis lagu. tujuan ieu mah teu nyieun pernyataan grand atawa declarations, tapi pikeun nganyatakeun jalan nu sagalana dijieun kuring ngarasa. Jadi kuring mimiti nulis, ieu naon datang kaluar. Nu sentimen nu echoed dina pikiran mah: "Bisa geus kuring."

Kuring kungsi sakabeh post siap kumaha Kristen kudu ngabales di jaman kawas ieu, tapi sanggeus warta ngeunaan Eric Garner kamari, Kuring megatkeun pikeun ngadagoan jeung post nu saterusna. Kanggo ayeuna, Kuring kakara rek disebutkeun yen kuring boga jantung beurat. Aku teu kabetot dina debat atawa alesan ayeuna. Kuring kakara hayang kabebasan ka nganyatakeun Hurt mah.

Kaula hurting sabab video Eric Garner téh dahsyat lalajo. Lamun mah jeung pamajikan mah mimiti diawaskeun eta months ago, urang boh ceurik. Hirup kado éndah, jeung éta sobering pikeun lalajo hirup ninggalkeun awak batur urang - utamana lamun keur dibawa ku lalaki séjén. Teu sangka, “Surely people can’t get away with

Kudu Urang Pindah On?

Kuring geus terus nepi jeung saga Trayvon Martin ti mimiti. Kawas loba anjeun mah diawaskeun sinyalna warta, maca artikel, jeung dikaitkeun kana eta jeung babaturan. Ieu didominasi paguneman umum jeung provoked sawala diperlukeun loba ngeunaan ras di Amérika. Realitas awon tina rasisme ieu kadorong di hareup rupa urang, komo maranéhanana anu kawas pretend teu aya anu kapaksa ngobrol ngeunaan eta.

Leuwih sataun saterusna, killer Trayvon urang geus usaha jeung kapanggih teu kaliru. Teu anu maksudna urang kudu ngaléngkah ti isu? Maranéhanana kapanggih manéhna polos, jadi ieu "isu ras” teu kudu jadi nyata sakumaha nu ayeuna urang mikir maranéhanana éta, bener? Nu teu bisa jadi salajengna ti kaleresan. Kuring teu boga niat arguing ngeunaan fakta, karakter Trayvon sacara, atawa putusan dina kaayaan tragis ieu, tapi kuring teu mikir sababaraha sawala kudu terus. sidang leuwih, tapi paguneman teu kudu.

Naha Minat nu?

Kuring teu apal aya loba anu heran naha sidang husus ieu geus direbut perhatian jadi loba. Batur heran naha sababaraha folks hideung nu jadi gancang ka sympathize jeung Trayvon Martin, sanajan kanyataan yén manéhna isu of sorangan. Barina ogé,…