Kutbah Kutbah Kutbah Kutbah Kutbah Kutbah Kutbah Kutbah Kutbah Kutbah Kutbah Kutbah Kutbah Kutbah

Pentinge Liyane

Punika khutbah aku martakaké saperangan months ago ing Matius 12:36. Aku ndedonga iku panglipur kanggo sampeyan.

The New prajanjian

Punika khutbah anyar aku martakaké ing Jeremiah 31:33. TCTerms utama padha:

Aku. Gusti Allah Punika Makarya internasional

II. Gusti Allah Punika Makarya internal

III. Gusti Allah Punika Makarya Interpersonally

IV. Allah Ing Work

The New prajanjian

Aku music kanggo urip. Lan minangka akeh sing uga ngerti, jenis music aku iku dicokot sethitik beda saka lagu sing krungu ing layanan CHBC. Ana bab hip hop sing wis beda saka aliran saka music. Siji bab sing ora unik kanggo hip hop, nanging luwih umum Remix.

Apa biasane mengkono karo remix yoiku njupuk lagu sing wis digawe lan sampeyan remix iku. Sampeyan tetep sawetara unsur saka asli, nanging uga ngganti sawetara iku kanggo nyelehake muter anyar ing. Supaya sampeyan bisa nambah lyrics anyar, utawa ngalahake anyar, utawa mung pendekatan beda kanggo bab sing padha. Nanging siji saka gol iku kanggo menehi pamiyarsa soko anyar lan malah nambah ing lagu.

Inggih ing Prejanjian Anyar, kang wuwus teks kita bengi, meh kaya remix a. Aku ngomong sing amarga Gusti Allah janjinipun nggawe prajanjian anyar karo para wong, nanging kabeh babagan iku ora anyar. karakter kang wis ora diganti, prajanjinipun ora ngganti, maksud sakabèhé ora ngganti. But there are some things about this covenant that

Gusti saka Dhemit

Punika video saka anyar khutbah sandi ing Summit Gréja ing Raleigh, NC. Aku martakaké ing Mark 5:1-20 bab daya, panguwasa, lan sih Gusti Yesus. Mugi iku panglipur kanggo sampeyan

Sing iman Evangelist

Punika audio saka sesi aku mulang sadurungé taun bab evangelism setya.

Sing iman Evangelist dening BragOnMyLord

Kanggo sing cendhak ing wektu, kene ringkesan saka nilai:

5 Ciri saka Evangelist Setya ...

1. Nganut lan mangertèni Injil

2. Confident lan unashamed saka Injil

3. Tresna sing ilang

4. Gumantung ing Allah kanggo Results

5. Ndedonga kanggo Lost lan kanggo Kesempatan Berbagi

Hope it’s helpful