nalangsara nalangsara nalangsara nalangsara nalangsara nalangsara nalangsara nalangsara nalangsara nalangsara nalangsara nalangsara nalangsara nalangsara

Naon Teu maehan Me

Lamun Anjeun keur bade ngaliwatan waktu teuas, jalma teu sok nyaho naon ngomong. Hasilna mangrupa clichés hartina atawa usaha trite ka surak anjeun nepi. Kuring geus sok ngalaman masalah jeung klise phrases- nanaon nu teu mean nanaon ka jalmi nyebutkeun eta jeung teu sabenerna mantuan jalmi dédéngéan eta. hal konyol kawas, "Chin up" jeung "Ieu bakal meunangkeun leuwih alus." Emang? Kumaha anjeun tiasa terang? Anjeun teu babaturan nu mana wae nu nikmat ku méré eta cahya, amoy mengembang anu henteu rooted di nanaon. Lamun nyeri hits jero urang kudu batu bebeneran padet ngadukung urang.

Salila bout-Na jeung kanker, Christopher Hitchens bersuara hanjelu sarua jeung sababaraha frasa hartina urang maledog kira-kira. Manéhna spends sababaraha kaca nyerang salah sahijina dina bukuna, mortality. manéhna nyebutkeun, "Khususna, Kuring geus rada dieureunkeun ngaluarkeun pengumuman nu 'naon teu maehan kuring ngajadikeun kuring kuat.' "Manéhna mana dina ngomong, "Di dunya fisik BRUTE ... aya sagala loba teuing hal anu bisa maehan anjeun, teu maehan anjeun, terus ninggalkeun anjeun considerably lemah. "Bisa teu saukur ngarasa kabagjaan nu?

Disada neken, tapi kuring mikir Hitchens katuhu dina rasa. It is quite possible that we can