Се вчитува
svg
Отвори

Сите објави означени благодарение

  • ноември 28, 2011Од страна на Пат Ли

    Јас само сакам да им се заблагодарам на сите кои се молеа за нас додека бевме на турнеја во голем континент на Африка. Господ милостиво одговори на многу од овие молитви, и ќе се користи заедно со нас да се направи влијание во шест различни земји. The tour has now come to an end and

svg