Се вчитува
svg
Отвори

Сите објави означени обука

  • март 11, 2014Од страна на Пат Ли

    Во текот на мојот живот, Сум поминала низ сезони кога јас сум бил навистина мотивирани да работат надвор. Кога бев во средно училиште, јас само сакав да биде доволно за да ги импресионираат девојките биволска кожа (не успеав). Во месеците пред мојата свадба што се обидува да работат на мојот меден месец плажа тело. Овие денови, I’m just trying to

svg