persatuan persatuan persatuan persatuan persatuan persatuan persatuan persatuan persatuan persatuan persatuan persatuan persatuan persatuan

Millennials jeung rekonsiliasi ras

Ieu Trip urang ngobrol ti Summit ERLC dina Injil jeung rekonsiliasi ras. Di handap ieu naskah ti talatah nu.

Peuting ieu, Kuring geus dipenta pikeun nyarita ngeunaan millennials jeung rekonsiliasi ras. Jeung kuring ngarasa bencong nangtung di dieu sarta ngalayanan salaku bagian tina usaha endah pisan ieu nuju persatuan di gereja Allah.

Salaku rapper a, Kuring geus bagian ti loba konser leuwih taun jeung kavling millennials jeung urang sakabeh Bulan umur. Jeung kuring geus katempo yen musik bener ngabogaan jalan jalma nyampur. Aya sababaraha konser mana aya ngan hiji demografi jalma: meureun éta sadaya moms soccer jeung teens suburban bodas, atawa sakabéh mahasiswa urban, atawa sadaya pastor Baptis kidul maké khakis (Alright, meureun teu salah pamungkas). Tapi aya ogé loba di mana aya sagala rupa people- ngora jeung kolot, hideung jeung bodas, jeung rupa golongan séjén. Jeung jelema anu nitenan eta mindeng Marvel di diversity nu, jeung Jigana éta hiji hal bener alus ogé.

Sedengkeun atuh mikir nu tiis jeung éndah, Ku teu sangka éta salaku impressive salaku sababaraha make kaluar jadi. Saban poé aya…