ayat ayat ayat ayat ayat ayat ayat ayat ayat ayat ayat ayat ayat ayat

urang Ngalawan

Urang ngalawan ngabuktikeun kumaha bener urang, forgetting nu bener teu anu Yesus datang pikeun. Matt 9:13