fitore fitore fitore fitore fitore fitore fitore fitore fitore fitore fitore fitore fitore fitore

udhë 14: Fitore e embel

fiksohem: (Dmitri)
Ndihem gjemba, ku kurora ime ishte
Unë do të jetë i dobët, por unë jam gjallë
Nga pluhuri deri në agim vërtet
Unë do të mbijetojë shkaku që kam marrë
Fitore e embel
Askush nuk mund të marrë atë nga unë
Fitore e embel
Shkak I kam, Fitorja e ëmbël vërtet

varg 1:
Ju shikoni me çalë , Unë e di që ju shihni mua çalë
Ju nuk mund të them në këto CD, por bro jam gju të thellë në të
Unë jam këmbëgjatë në dobësinë time, Ai më bëri të varur
Unë do të jetë i shtrirë nëpër dhëmbët e mi të thonë se unë nuk e duroj atë
Ashtu si unë shkruaj këto rreshta jam i afërt me lot
Trupi im nuk është duke punuar drejtë për shtatë vjet
Pra, mungesa ime me atë "të mbajtur mjekër tuaj të përpiqen për të buzëqeshur"
Bruh Unë jam njëzet e gjashtë, Unë duhet të ndjehen më mirë nga një milje
Mbani të gjitha anekdota tuaj dhe citate bukur
Unë do të kalojë në klishetë për shpresat e vërtetë, ai është shumë i dope

fiksohem

Post Hook:
Toast të Mbretit, cheers për tavan
Ndjenjë të mirë ne gon 'për ta bërë atë në fund
Fitore e embel
Më dëgjon, Holla qoftë se ju ndiheni më
Ne ende running edhe pse ne i çalë
Fitore e embel
Shkak ne fitues, vërtet ju e dini se ne fitues
Edhe pse ne lodhshëm ne ende në të
Fitore e embel
Shkak ne fitues, vërtet ju e dini se ne fitues, tani ne jetojmë në
Fitore e embel

varg 2:
Ata më shihni në skenë, ata…