kameunangan kameunangan kameunangan kameunangan kameunangan kameunangan kameunangan kameunangan kameunangan kameunangan kameunangan kameunangan kameunangan kameunangan

jalan satapak 14: Sweet meunangna

cantol: (Dmitri)
Kuring ngarasa cucuk mana makuta ieu mah
Kuring gé jadi lemah tapi Kaula hirup
Ti lebu nepi ka subuh hehehehe
Abdi gé salamet ngabalukarkeun kuring meunang
Sweet meunangna
Taya sahijieun bisa nyokot ti kuring
meunangna Sweet
Ngabalukarkeun kuring meunang, meunangna amis hehehehe

ayat 1:
Nu katingali ku kuring limping , Kuring teu apal nu katingali ku kuring limping
Anjeun teu bisa nyaritakeun dina CD ieu, tapi bro Aku dengkul jero di jerona
Kaula mioga di lemah mah, manehna nyieun kuring gumantung
Abdi jadi bohong ngaliwatan huntu mah ngomong teu ambek eta
Komo salaku mah nulis kasebut baris Aku deukeut ka lawon
awak mah teu acan katuhu gawe tujuh taun
Jadi sono kuring jeung nu "ngajaga gado Anjeun nepi nyoba seuri"
Bruh Aku dua puluh genep, Kuring kudu ngarasa leuwih alus ku mil
Jieun sadaya anekdot jeung tanda petik imut
Abdi gé lulus dina clichés keur amoy bener, manéhna teuing dope

cantol

Post Hook:
Roti bakar ka King, cheers ka siling
Ngarasa alus we gon 'nyieun ka finish nu
meunangna Sweet
Anjeun ngadangu kuring, holla lamun ngarasa kuring
Urang masih ngajalankeun sanajan urang limping
meunangna Sweet
Ngabalukarkeun urang unggul, hehehehe nyaho we unggul
Sanajan urang winded urang masih di jerona
meunangna Sweet
Ngabalukarkeun urang unggul, hehehehe nyaho we unggul, ayeuna urang hirup di
meunangna Sweet

ayat 2:
Maranéhanana nempo kuring dina panggung, maranehna…