video video video video video video video video video video video video video video

What is the naek Book Ngeunaan?

Jalma geus ditanya Trip naon buku anyar nya ngeunaan. Di dieu manéhna ngawangkong ngeunaan sakeudeung nu. Anjeun tiasa leuwih jéntré ngeunaan buku di Risebook.tv

Nu Anjeun Hirup nu Good Kahirupan?

Tadi taun ieu mah nuluykeun tour jeung buku anyar mah, Nu Good Kahirupan. unggal wengi, Kuring méré hiji sawala nu usaha ngajawab pertanyaan, "Naon teu eta maksudna hirup kahirupan alus?” dina Chattanooga, TN, urang kacatet talatah mah geus dipasang eta di luhur. Buku dirilis dina Oktober 1, 2012 tur anjeun tiasa mésér éta Ieuh. Pikeun leuwih jéntré ngeunaan buku nu bisa klik Ieuh. Anjeun bisa meuli The album Kahirupan Good Ieuh. Anjeun hirup kahirupan alus?

Nu Good Kahirupan Mini dokumenter

Nyokot katingal balik pamandangan jeung Trip Lee manéhna ngabahas highs jeung lows dina prosés nyieun album-Na panganyarna “Nu Good Kahirupan.”

Nyawa Beautiful tina Unborn

Lalampahan Lee dina "Beautiful Kahirupan” ti Desiring Allah dina Vimeo.

Lagu kahiji mah wrote keur album mah panganyarna, “Nu Good Kahirupan” ieu lagu disebut "Beautiful Kahirupan.” Desiring Allah nanya kuring ngeunaan nu lagu jeung jantung mah balik deui. Di dieu Kang maranéhanana sakabéh pos blog.

Jeung di dieu aya lirik lagu, nu ciri V. Rose:

cantol:
Geulis Kahirupan jero
Hirup engapan pindah
Jadi Hayu Hope hudang
Allah terang naon ieu Manéhna ngalakonan
Lamun Anjeunna masihan
Geulis geulis Kahirupan

ayat 1:
adina Dear, Kuring ngadéngé tempat anjeun di
Kuring teu apal ieu teu sia gampang bout bade ngaliwatan nu
Aya orok di rahim Anjeun, tapi anjeun teu nyoba ngalakukeun nu
Anjeun kukituna nyokot eta sadayana balik deui lamun terang yen, tapi anjeun teu boga clue anu
waktu éta jeung kabogoh anjeun, nu peuting ahir
Lamun mikir anjeun ieu nyieun asih, nu bakal nyieun kahirupan
Jeung ayeuna eta urang ngarasa adil, man eta teu suka
Anjeun teu meunang hirup, nembak, timing nu bener teu bener
teu bisa cukup ngabejaan ka maneh mah ngarti nyeri Anjeun
Tapi kuring nyaho anjeun teu kudu ngarasa discouraged jeung isin
Jeung kuring nyaho yén orok burih Anjeun teu kaulinan
Manéhna nu meunang ngamen jantung, anjeunna bout tumuwuh…

Gusti tina setan

Kuring hayang dimimitian ku pamikiran ngeunaan carita. Saprak awal waktu aya geus téma umum tangtu nu ngajalankeun ngaliwatan carita urang. Urang geus carita sunda, komedi, jeung tragedies - atawa campuran sakabeh jalma dina hiji katelah komedi romantis. Tapi sakuliah sakabeh jalma rupa film, aya dua téma nu ampir sok mintonkeun nepi: alus sarta jahat.

Pikirkeun film paporit Anjeun. dina Braveheart, Skotlandia jeung William Wallace nu alus, bari Inggris jeung Raja Edward aya bad. Dina Babad of Narnia kids jeung Aslan alus, jeung dukun anu bad. Komo dina film Disney, ieu leres. dina Aladin, Aladin jeung jin anu alus, tapi Jafar anu goréng. Ulah kalakuan jiga teu nyaho ngeunaan Aladin.

Anjeun sok hayang sisi alus meunang jeung paling waktu maranéhanana ngalakukeunana.

Jadi lamun urang ngawitan obrolan ngeunaan Yesus jeung lamun urang ngawitan obrolan ngeunaan jalma Allah sakapeung mikir dina kategori sarua. Maranéhanana mikir alam semesta salaku perang kosmik antara Allah jeung Iblis. Jeung kawas sakabéh carita paporit urang, urang geus Antisipasi ahir ningali anu ngéléhkeun. Nyaeta Yesus ngan hiji…

Gusti tina setan

Di dieu teh video ti khutbah anyar mah di Summit Garéja di Raleigh, NC. I diajarkeun dina Mark 5:1-20 ngeunaan daya, wibawa, jeung rahmat Yesus. Kuring ngaharepkeun éta hiji dorongan ka anjeun

Invasi Video

Pikeun maranéhanana anjeun anu geus kungsi katempo video pikeun lagu mah "invasi (pahlawan)” yeuh ieu. ngaraosan! Kuring ngaharepkeun eta mantuan Anjeun pikeun ngajaga panon anjeun dina Kristus.

Injil Koalisi Video

Anyar Injil Koalisi video tina Eric Mason, Lecrae, jeung kuring nyawalakeun folks hideung “ngarombak” teologi