Punon Punon Punon Punon Punon Punon Punon Punon Punon Punon Punon Punon Punon Punon

Ndërtuar të mburrem Pt. 2

Air Jordans janë portreti. Unë nuk e veshin ata shumë rriten edhe pse, sepse prindërit e mi refuzuar për të blerë më qesharake këpucë të shtrenjta. Unë nuk e pëlqen atë, por unë e dija se nuk do të marrë në duart e mia mbi një palë. Kështu që unë u detyrua të përballuar - duke pretenduar se ata nuk ekzistojnë. Ajo ishte një çift gjatë viteve të duke u përpjekur për të bindur veten se trajnerët kryq Reebok ishin me stil. Por si kam marrë të vjetër, Kuptova Jordans qenë e vështirë të injorojnë. Të gjithë miqtë e mi kishin një palë ose dy, dhe një nga miqtë e mi ishte i fiksuar çiltër me ta.

Kur një stil të ri doli, ai nuk do të ndalet vetëm nga Locker këmba lokale, kur ai kishte disa kohë të lirë; ai ndërtoi jetën e tij rreth gjetjes se palë të reja. Ai e bëri të sigurt se ai e dinte se të gjitha datat e lirimit Jordan, ai do të të blej të njëjtat këpucë në ngjyra të ndryshme, dhe ai shpesh do të shpenzojë Saturday mëngjeset camped në frontin e dyqane këpucësh. Ajo shpërtheu mendjen time. Kështu që në fund unë kam për të pyes veten, “Çfarë është aq e veçantë në lidhje me këto këpucë?! Është e qartë se unë jam i humbur diçka.”

Obsesioni mikut tim me Jordans bëri një deklaratë. Nëse e vërtetë apo jo, he was saying loud and