Po ngarkohet
svg
Hapur
svg Built to BragBuilt to Brag

Trip Lee

Trip Lee është një autor, mësues, artist hip-hop, dhe lider mendimi. He regularly preaches and teaches at Christian conferences and events, dhe ka kryer muzikën e tij për mijëra dëgjues në mbarë botën.

Në librin e tij të parë, Jeta e mire, Lee tregon për jetën e bollshme të disponueshme vetëm në Krishtin – një jetë përtej çdo gjëje që bota mund të ofrojë. Libri i tij i dytë, ngrihem, quan një brez i ri që nuk e prisni për të ndjekur Perëndinë, por që të ngrihet dhe të jetojnë tani.

Si një artist hip-hop, muzikë Lee ka marrë brohorit kritike, duke arritur një audiencë të madhe dhe në rritje. Ai ka fituar një çmim Stellar dhe janë nominuar për disa Awards Dove. e fundit tre albumet e tij kanë debutuar në #1 në Listat e Billboard Ungjillit.

Dëshira e thellë Trip në shkrimet e tij, mësim, dhe kryerjen është për të deklaruar mirësinë dhe lavdinë e Jezu Krishtit.

Për librin Trip Lee për të mësuar, predikoj, ose të kryejë në ngjarjen tuaj, kontakt WME.

svg