Kumaha Dupi Urang bener Dina The Sight Of Allah?

Kumaha urang bener dina tetempoan Allah? Ieu téh assuredly dina kaitannana sarua di mana Kristus ieu jelema nu ngalakukeun dosa a. Keur manéhna dianggap di luhur tempat urang, yén manéhna bisa jadi kriminal di kamar urang, jeung bisa jadi diurus salaku jelema nu ngalakukeun dosa a, teu nyinggung sorangan, tapi keur jalma batur, inasmuch salaku manéhna murni jeung dibebaskeun ti unggal lepat, jeung bisa endure hukuman nu ieu alatan urang- teu ka dirina. Nagara ieu aya di ragam sarua, assuredly, urang ayeuna bener Anjeunna- teu hormat tina kapuasan urang ngajadikeun ka kaadilan Allah ku karya urang sorangan, tapi sabab urang judged tina dina sambungan jeung amal saleh Kristus urang, nu geus we ditunda ku iman, nu bisa jadi ours.

John Calvin

Baca ieu lalaunan sarta anggap eta tilelep dina! Kuring datang di sakuliah quote ieu bari Nyiapkeun pikeun talatah mah dina 2 Korinta 5:18-21 pikeun teureuh Konférénsi Nasional Kampus. barang Good

biasa

1 komentar

  1. Mary Gaylewalon

    Does your using the wordexempt,” relating to sin, (from most dictionariesmeanings) give the appearance that Jesuswas exemptfrom sin (ie. as we are/will be because we need it) … versus that He willingly never sinned, by an act of His Will and out of love for us? It seems to me, to take away from what He did. (He didn’t need to be exempted from sin, as we do.)