Diideuan Ku aksara leutik King

Dinten ieu kami ngagungkeun warisan ti pamingpin foremost tina gerakan Hak Sipil, Dr. Martin Luther King JR. Gusti dipaké man ieu mere ilham bangsa, jeung mindahkeun hiji jalma ka arah sarua. Aya masih digawé dipigawé, tapi kontribusi nya éta invaluable. No pahlawan sampurna, jeung Dr. King no iwal, tapi kuring admire manéhna di sababaraha cara jeung Kaula diideuan ku warisan-Na. Di dieu aya tilu hal ngeunaan hirupna nu mere ilham kuring.

1. Passion pikeun Kaadilan
Dr. King ieu disgusted ku hal nu teu adil nu ieu rampant di dunya urang, jeung dedicated hirupna ka pajoang ngalawan eta. Dina Kitab Suci, manéhna nempo visi Allah pikeun dunya-Na, Manéhna nempo nabi nelepon pikeun ahir penindasan, jeung Manéhna gairah nempo nu kaadilan datang ka lulus. I admire markisa ieu kaadilan, jeung solat Allah bakal terus gawé dina jantung sorangan. Kuring hayang tarung pikeun tertindas jeung ngahutbah Good News ka naon naon.

2. kapingpinan
Najan youthfulness-Na, Dr. pidato prophetic King sarta kristal visi jelas dipingpin manéhna muncul salaku pamingpin gerakan. Manéhna teu diuk deui jeung wadul, he stepped luhur jeung dipingpin. Manéhna jelas naon ceuk pikir bakal mantuan jelema hideung pindah ka hareup, sarta manéhna dipingpin batur dina arah nu. Hal ieu nyababkeun résistansi non-telenges nu mantuan ngarobah Amérika Sarikat salawasna. Urang sadaya tiasa diajar ti jenis ieu uran. Visi ngan berharga lamun urang nikah ka uran. uran-Na mantuan visi datang ka lulus.

3. kawani
Tangtosna, fight-Na teu papanggih jeung imut jeung embraces. Manéhna risked hirupna unggal waktu manéhna nyerbu, spoke, atawa diprotes. Manéhna terang naon manéhna ngalakonan ieu bahaya, can manéhna geus wani pikeun nunda hirupna dina garis pikeun jalma-Na. Nu oposisi manéhna Nyanghareupan teu awan visi-Na, atawa dampen uran-Na. Ieu ngan ngingetkeun manéhna naha manéhna pajoang. Kuring neneda nu PANGERAN bakal gawe di kuring hiji kawani unshakeable nu nangtung pikeun karajaan-Na jeung gelut pikeun kamulyaan-Na.

Kuring ngaharepkeun Anjeun keur diideuan ku conto-Na ogé, jeung Kuring ngaharepkeun Anjeun bakal sunda gabung di praising Allah keur naon Manéhna dilakonan ngaliwatan Dr. raja.

biasa

4 comments

  1. for the love of Nigeriawalon

    His life has definitely been a standard, I used this oppurtunity to ask for us to pray for Nigeria, even as we make our input towards fighting for the Nigeria of our dreams, it shall soon be a reality

  2. Dan Smithwalon

    I agree that vision without leadership is wasted. It’s too bad, because I’m sure there were several people who foresaw the need for civil rights, and even how it could come about, but because they lacked leadership qualities, they are not remembered today. The same goes for the church. For every strong and visionary leader there are undoubtedly thousands who are merely visionary.