Rise Pambuka Piper kang

buku anyar Trip kang, munggah, metu saiki! Read John Piper'S Pambuka kanggo buku ngisor. Sampeyan bisa wis supaya buku lan ngerteni luwih ing Risebook.tv

Salah siji bab utama aku bab Trip Lee lan bukunipun, munggah, punika interplay astiti bakti lan relevansi.

Sasaran ing relevansi ing Amérika budaya umum. Kelangan sing umum. Minangka Mack Stiles ngandika, Paling Kristen ing donya kudu wedi marang ajiné wungu; Amerika wedi ing alis wungu. Iku tegese kita ora kelangan. ora cocog.

Nanging Yahoo ing reverence arang. Astiti bakti ngrasa lawas. Iku ngrasa unexciting. Iku ora kelangan. Nanging kabeh wong wis ngerti, kang jero, yen wedi-asih dadi, kabeh manungsa dadi variety show. lancip. glib. cethek. plastik. P. Ing pungkasan, guna.

Kita padha digawe kanggo liyane. "Cool punika fickle, lan kita ora bisa urip iku "-Outsourcer tembung saka Trip Lee. persis. Nyoba kanggo manggon mung dadi kelangan, mung kanggo cocog, kurang. Lan swara Trip Lee kang ngabar-ngabarké, munggah!

Ana luwih kanggo ndeleng, ngerti, tresna, kanggo seneng. Ana kasunyatan sing dadi gedhe padha ora bisa suda kanggo fun. Tembung-tembung "fun" "jeblugan" "bal" "partai" muni boten sae ing ngarsane paling lan paling apik tenan kasunyatan. Vocabulary kita bungah wis suda kanggo "fun" amarga rasa tunas kita kanggo kamulyan bener wis seda.

trip ngandika, "Nalika nerangake moralitas, kabeh padha duwe rasa ala. "Ya. Lan nalika nerangake Allah kita wis ora rasa. Minangka Trip ngandika, "Iku umum kanggo mata cahya munggah nalika kita pirembagan babagan budaya pop, nanging glaze liwat nalika kita pirembagan babagan Kristus. "Ing bukit budaya fun. Himalaya Kristus sing Mesem.

Trip Lee kepengin ngerti: Ana luwih saka bukit. Malah kanggo wong diwasa enom ana liyane. Buku iki ditulis kanggo wong-wong sing enom. Ana tulisan kanggo menehi pangarep-arep kanggo wong-wong sing aran padha duwe sethitik kanggo kontribusi. Ana tulisan karo bebendhu sing nalika wong enom sumerep kamulyaning owahan kabeh Gusti Allah. padha Rise!

Nanging buku punika diwasa. Iku angka diwasa. Iku ngajeni umur. Trip wicaksana ngluwihi taun. Panjenenganipun sumerep wis apa taun mulang. Saben ambegan hadiah. Saben wayahe dateng a.

"Mbuang wektu iku gendheng. Iku kaya kobong dhuwit. Bentenipun mung sampeyan bisa nggawe dhuwit, nanging bisa tau nggawe liyane wektu. "

Aku nyebat astiti bakti apa counts. Urip larang regane. lan cendhak. Trip ngundang sampeyan manggon apa counts. Manggon passionately, bungah. Beyond boten sae. Beyond kelangan lan pinter.

Yen kita kanggo munggah ing dalan Himalayan menyang kamulyaning Allah, kita kudu ngerti cara lan ora mlebukake. "Werna Cethek mimpin kanggo footing shaky, supaya yen kita pengin ngadeg tenan kita kudu menyang jero. "Trip wis anjog sampeyan ana. Menyang jero karo wong supaya pindhah dhuwur. munggah.

Enggo bareng

7 komentar

  1. MicahKelleyReply

    This forward is really good and I hope once I read the book, to rise to greater heights and deeper depths in the Lord.

  2. Nicholas theron fieldReply

    I agree there’s no point in wasting time. But don’t forget to enjoy your time. Having fun is not bad its how you have fun. Do you get your pleasure from some one else’s pain. Does hurting and stealing from someone else give you joy and pleasure. Does holding another son on god down. Does that give you strength to carry on. Does that give you the man feeling. Being a real man. Is fixing the things that burden your life for the wrong reasons or that leave you blind. Telling another son of god not to preach is wrong. Or not to sing. Or running from some one who may have the strength to help you in the deeper darker parts of your spiritual walk. Your testimony. The reason you follow god as close and firm as you do. We just run because we didn’t see the depth of gods plan. The real hurt in our lives. The story that never gets told. God came for the lost. The broken. The scared. The condemned. The minds that are intelligent. But consistently are told they are no good. Don’t save your best for last anymore. God is coming. We may not know the date but he is coming. And when he does we all will fear the lord because he knows what is truly right. He knows what is best. I will read your book when its time God bless.

  3. Tangkat JohnReply

    wow! This is really awesome, i I can’t wait for a copy. trip, more grace and fruitfulness in your service to the kingdom!

  4. BurtonReply

    I cannot wait for the copy I pre-ordered to get to my place! Thank you Trip for writing a book to help youth like myself.

  5. sebutno: Music MondayRise by Trip Lee | Pillar of Truth Ministry