Naek Street Team

Hey guys! buku mah naek ieu ngaleupaskeun dina Januari 27 (minggon payun!) jeung Abdi peryogi pitulung anjeun.

Urang ditéang pikeun jalma nu bisa mantuan jadi bagian ti Team Street tur mantuan urang sumebar kecap ngeunaan buku online jeung dina média sosial maranéhanana.

Anjeun tiasa mariksa nu leuwih seueur tentang buku di http://RiseBook.tv

My prayer is that God will take this book and use its message to challenge our generation to get up and live. Tur anjeun bisa mantuan kami nyebarkeun pesen anu ku Signing nepi ka janten bagian ti antawisna Tim Street kami pikeun buku.

Di dieu nu kumaha eta bakal bisa dipaké ...

1 – ngalamar IEUH.

Marilah urang nyaho leuwih lengkep ihwal anjeun, naha anjeun hayang jadi bagian ti tim, sarta babagi anjeun média sosial jeung Tumbu online sejenna urang.

penerbit mah bakal marios aplikasi jeung lamun dipilih…

2 – Maca salinan sateuacanna buku.

Maranéhanana baris ngirim Anjeun salinan PDF buku maca.

3 – Miluan Facebook Group swasta.

Anjeun bakal narima hiji ondangan pikeun ngagabung a Facebook Group swasta ti penerbit mah. Tuh, Anjeun bakal meunangkeun ton eusi gede pikeun ngabagikeun jeung babaturan. Aya sawatara hal gede lumangsung kira-kira release nu Anjeun bakal hayang nyaho ngeunaan.

Kuring bisa pop di grup sababaraha kali, oge!

4 – Sumebar kecap!

Sadaya we nanya di tukeran pikeun salinan sateuacanna nyaeta Anjeun kukituna sumebar kecap ka babaturan ogé ngeposkeun resensi jujur ​​buku sakali anjeun geus kungsi kasempetan pikeun mariksa kaluar.

Nyaan teu percaya talatah ieu neneda yén nagara éta bakal mere ilham YOU jeung sajabana jadi ngahudangkeun ka tujuan Allah dina kahirupan maranéhanana. Hayu urang mimitian gerakan a. Hal ieu bisa mimitian ku anjeun.

ngalamar IEUH.

biasa

3 comments

  1. TaylorBradianwalon

    I am a 21 year old believer who is a single father to a beautiful 16 month little girl. I also serve as a booking agent for artists in Christian Hip Hop. I’m also a senior, elementary education major (English), at Campbell University in North Carolina. jujur, the message of Christ hit me in a whole new way, years back when I was first introduced to Christian Hip Hop. The gospel was presented in a way where I could understand it, and share it with my friends. A couple of years back, we had the opportunity to bring Trip to my hometown of Sanford, NC, where he had a tour stop for his The Good Life Book Tour. It was awesome to see the response other people had, when they heard and understood the gospel for the first time. I would be thrilled to be a further help in spreading the word about this new book from Trip. People need to hear the gospel in their own context so they can understand it. Just as Trip did in his debut book, I look forward to reading, reviewing, and sharing his practical and relate-able story with others. I was fortunate enough to receive a hope years back, that will last with me for eternity. I want others to find this same hope, and I remain confident that Trip clearly and concisely presents this hope in his new book. Thank you for your time in reading this, and I’m looking forward to helping further this message that we all so dearly need. Let’s RISE together!

  2. Davidwalon

    Thankyou sooooo much for this awesome chance to help spread the news of your book!! I can’t wait for the 27th!!!