Хороше життя тут!

Мій четвертий сольний альбом, "Гарне життя” був офіційно випущений! Купити альбом з ITunes тут. Ви також можете вибрати альбом вгору в магазинах на Lifeway, сімейний Християнський, Mardel, і Target & Wal-Mart (виберіть магазини).

також, ви можете дивитися новий кліп "Я хороший” завдяки Lecrae тут. Ми співпрацюємо з Голосу Мучеників на цьому, щоб підвищити обізнаність про переслідування і заохочувати віруючих твердо стояти.

Приєднуйтесь до мене в молитві, щоб Господь використовував би цей проект, щоб кинути виклик і заохочувати багато!

АКЦІЇ

8 коментарі

  1. Шарлін I'maCharity Гамільтонвідповісти

    Ще одну подорож, у вас є які-небудь пропозиції про те, як пробитися в бізнесі, Я люблю співати для Господа і буде любив використовувати могутнім чином, щоб ділитися Євангелієм через мою музику. але, якщо це не моє призначення я розумію, тому що я просто хочу жити в досконалій волі Бога не моя! God Bless! :D

  2. Майк Вікторія Арельяновідповісти

    Як вам вдалося все, що ви зробили свою молодість і зберегти віру?
    Схоже, що всюди ви включаєте в ці дні, є хтось говорить, що ви не можете зробити sonething або ви не досить добре, щоб зробити це.
    Як ви пройти всі негативні зауваження і зробити його як добре відомий християнський репер в світі музики, яку ми знаємо сьогодні?

  3. Шарлін I'maCharity Гамільтонвідповісти

    Я дуже люблю цей альбом подякувати вам за музику, яка прославляє владика, і приємно слухати для молоді. Я мати-одиначка 4 вік 16, 14, 11, і 4! Я слухаю вашу музику разом з різними іншими артистами в надії, що це допоможе мені ділитися Євангелієм з моїми дітьми і показати їм, що, будучи послідовником Христа не нудний LoLz, а не тільки старі люди врятовані. Не сказати, що я старий, Я до сих пір вважаю себе молодим і вважаю за краще слухати хіп-хоп, і неосоул. У будь-якому випадку,просто хочу сказати спасибі за те, що Бог використовувати вас і ваш талант Благослови і досягти так багато людей різного віку і рас. God Bless

  4. Даниловідповісти

    Хваліть Господа братан, Я просто хочу, щоб зупинити на вашій сторінці і повідомити вам, що все ваше роблення це за честь і славу нашого спасителя Jesuchrist!!! Bro в ім'я Ісуса я оголошую благословення для вас, ваша сім'я і ваша музика, в якій дуже красива форма, щоб висловити всю могутню любов Ісуса, милість, потужність, і те, що він зробив для нас. Не лягати спати, віра і агов…може бути, ми можемо зробити трек разом, тому що я оголошую шукати мій дар, в якому Ісус дав мені; Бог благословить, амінь.

  5. Humdaddyвідповісти

    Велике вам спасибі за ваші старання на цьому альбомі. лірично, це така велика підтримка, і я молюся про те, що альбом досягне вух і серця багатьох! Молитися за вас теж, Я знаю, що ваша робота була благословенням у моєму житті!

  6. Jannettвідповісти

    Я пам'ятаю, як дитина молиться за християнський реп художника, так що я б музику для прослуховування. Не так часто, що я чую, як Євангеліє більше, ніж просто, що Бог може дати вам або, що якщо у вас немає речі, це добре тому що ви все ще є Христос. Ваше служіння було реальне заохочення, і я люблю тему вашого альбому. Молитися за вас