Як ми використовуємо наші подарунки для Бога?

Це коротке повідомлення від Advance коледжу конференції в Raleigh, Північна Кароліна. You can read the manuscript below:

Я хочу поговорити з вами дуже коротко про використання наших подарунків на славу Ісуса.

Ви коли-небудь чули, діти задають питання? У них є дивовижне цікавість, що, здається, немає ніякого кінця. Цей чарівний питання “чому” може тривати протягом декількох годин і годин. У мене є друзі, які діти-ті роки на цьому етапі прямо зараз. Ну здається, що є маленька дитина в моїй душі, що любить, щоб запитати, чому, але це не про абстрактні питань, мова йде про повсякденні речі.

Я не дуже легко мотивовано. Є деякі люди, які, природно, ведені, і той факт, що щось потрібно робити це достатньо мотивації для них. Моя дружина є одним з тих людей,; я не.

Для того, щоб я що-небудь зробити, Мені потрібно відчуття, що я роблю щось грандіозне. "Але якщо я візьму це сміття, буде сміття людина врятуватися?"Я велика картина хлопець, і я рідко звертається до деталей або утомливих завдань. на жаль, деталі і виснажливі завдання більшість реальному житті. Це, ймовірно, чому я боровся так багато в середній школі, навіть після того, як я став християнином. Мої математичні класи здавалися марними і домашні завдання відчував, як порожня трата мого часу.

Я знаю, що я не єдиний, хто може йому важко бути мотивовані іноді. У всіх нас є ті тижні, коли він відчуває, як нескінченний цикл бла. Іноді ми тільки хочемо бути мотивоване великих речей, але все більшим, тому що все є частиною великої історії. Велика історія, що Бог говорить про себе і своєї слави.

Це вірно навіть наших подарунків. Ми можемо бути схильні думати про наших подарунків як частина розповідати історію про себе. Як і вся життя трохи RESUME, що призводить до інших під враженням з нами. Коли замість того, щоб все життя глава в історії великий Божої слави.

Ваші подарунки там, щоб допомогти розповісти велику історію.

Це все про славу Божу

Я пам'ятаю, коли я почав думати про все, таким чином,. Я почав читати реп, коли я був молодий реальним, і все, що я стукнув про те, був я сам. Тоді я зрозумів, що все було там для слави Божої, не слава Trip. Ось один з уривків, які дійсно зіпсував мене.

15 Він є образ Бога невидимого, первісток всього творіння. 16 Бо то Ним створено все, на небі і на землі, видиме і невидиме, престоли, чи то господства, чи то влади, всі речі були створені через нього і для нього.
Колосян 1:15-16

Мені подобається, як ясно Павло, що Ісус створив все. Він не залишає нічого з. Речі на землі і на небесах, речі, які ви можете побачити і речі, які ви не можете побачити, царі і правителі різних видів, навіть духовні сили і влади. Пізніше в книзі (і в інших місцях) Павло говорить про злих духів, як правителі або влади. І він каже, що вони були створені Богом і для Бога. Ну, якщо навіть демони були створені Ісусом, для Ісуса, то, звичайно, наші подарунки.

Бог створив все, і він має владу над ним.

Однією з відмінних речей, про владу Бога в тому, що вона ніколи не була передана йому. Королі придумати наступний як спадкоємець. президенти обираються. Менти навчені і дали знак. Тільки Бог є Той, хто влада завжди існувала.

Він не брав на ролі кого-то другого. Він не тренувався для нього. Він не повинен претендувати на нього. Він ніколи не був обраний, і він ніколи не буде притягнутий до відповідальності. Речі були створені заради того, щоб бути під його владою, і використовується для його добрих намірів.

тому, Бог не збирається, щоб отримати славу тільки від частини вашого життя, але з усього цього.

Ваші подарунки були створені Богом з певною метою, щоб розповісти про Його славу.

Коли я купую меблі від IKEA, Я вже знаю дві речі: 1, це, ймовірно, розпадеться в наступному році. і 2, там збираються бути багато деталей і інструкцій всередині.

Не було б німим, якби я взяв деякі з цих гвинтів, які були призначені для книжкової полиці і використовували їх для чогось ще? Вони були дані мені для з мета дослідження дерев'яних дощок до гвинтів і Інструменти-, і вони є частиною будівлі, що полки. Дарунки, що кожна людина має інструменти у вашому оповідає інструментів. Зокрема дано розповісти про Божу слави. Вони існують, щоб принести славу Богу.

Хтось може сказати,, то, що про мене хоч? Як щодо мого особистого виконання? Я хочу, щоб бути великим. Ну найбільша роль, яку ви можете коли-небудь грати, є роль у великій картині. І Бог покликав усіх нас бути частиною.

Але як же нам дістатися до місця, де ми використовуємо наші подарунки для слави Божої? Ми робимо все не зробити це прекрасно.

Закохайся в славу Божу

Проблема в тому, ми часто не бачимо Божу славу як щось варто боротися і жити для. І це тому, що ми не бачимо Бога як досить славна. Коли ви починаєте розуміти, як великий Бог, ви почнете розуміти, чому Всесвіт обертається навколо Нього і Ним поодинці.

Коли ви читаєте Ісая 40 Ви бачите, що спроба взяти його славу для себе або кого-то ще не що інше, як грабіж. Вона належить йому, і він цього заслуговує!

Я рекомендую вам прочитати ті частини Писання, де люди хваляться Бога. Ісайя 40. молитва Ханни в 2 Самуїл 2. Мойсей пісню після того, як вони йдуть через Червоне море. псалом 135.

До тих пір поки ви не отримаєте загорнутий в славу Божу, ви не будете піклуватися, щоб використовувати ваші подарунки для Нього.

Іноді буває важко думати про те, як використовувати свої подарунки для слави Божої, тому що це не завжди так очевидно. Це більш очевидно, коли ви, здається, є чіткі подарунки говорити або щось, що здається духовним. Або навіть в мистецтві. Але це не так ясно, коли ваші подарунки, як видається, адміністрація або гостинність.

3 питань

Павло дає нам деякі підказки в інших місцях в Колосян. Послухайте, що він говорить в Посланні до Колосян 3.

23 Що б ти не робив, працювати від душі, а для Господа, а не для чоловіків, 24 знаючи, що від Господа приймете спадщина в нагороду. Ви служите ви Господеві Христові.
Колосян 3:23-24

Пол не знаходиться під враженням, що адміністративні подарунки, або подарунки, щоб допомогти дітям, або подарунки просто зробити мирську роботу добре не може бути використаний для слави Ісуса. Є три простих запитань, ми можемо запитати себе, грунтуючись на те, що він говорить

Як ви повинні працювати? Ми повинні "працювати від душі"

Ми можемо бути спокуса працювати ліниво. Особливо в речах, де підключення до Божої слави не так ясно,. Але Павло говорить, що робота від душі або від щирого серця. Ми повинні працювати з щирістю і працьовитістю

2. На кого ти працюєш? Ви працюєте на Ісуса.

Іноді ми можемо бути схильні наполегливо працювати, але робити це для тих людей. Для того, щоб догодити нашому босові або наших батьків або колег. У той час як ми часто мають влади над нами, ми в кінцевому рахунку працюють, щоб догодити Богу не їх. Ми не можемо заробити свою любов, але ми можемо довіряти йому і принести йому задоволення, шануючи його.

3. Що Ви отримаєте? Твоя доля, як ви заохочуєте

Іноді ми можемо бути спокуса навіть працювати для Ісуса, але думати горе мені, Я працюю даром. Це неправильно! Ви працюєте, щоб догодити Богові, Ви відповідаєте Йому. І ми будемо винагороджені за наші труди, по благодаті Божої. Його благодать спонукає нас працювати від душі, і він винагороджує нас за роботу, яку він робить в нас. Зарплати не досить, щоб побудувати своє життя навколо, але вічні нагороди.

Інтриги для слави Божої

Ви коли-небудь помічали, як ми схему для речей, які ми дійсно загорнуті в?

Я бачив це в моєму власному житті і був засуджений нею. ось приклад. Я трапиться бути любителем кросівки. І кілька разів я можу отримати занадто загорнутий в нього. Так кілька тижнів тому у нас був шанс піти у великий магазин кросівок в той час як ми були в іншому місті, і я був схвильований. І тоді здавалося, що не збирається відпрацювати.

Я в шоці і проходив через масу неприємностей, щоб це сталося. Я робив дзвінки і думати про зміну рейсів, і т.д.. Але тоді я зупинився і запитав себе:, "Чому?"Тому що я був загорнутий в ньому.

Ми, здається, схеми для речей, які ми любимо. Ми знаходимо способи зробити речі трапляються. І коли ви любите славу Божу ви знайдете способи використовувати кожен закуток вашому житті за це. він стоїть.

Моя порада це: Чейз Ісус і закохатися в нього, поки не побачите все, як можливість розповісти людям про Нього.

АКЦІЇ

11 коментарі

  1. Cameronвідповісти

    Truly, my priorities of my life have been put into perspective from reading this…… At times I feel less fulfill with the work I am called to do…..so much so that the very gifts God has blessed me with I most of the time tend to discredit…..thus I discredit the very meaning of the work God calls me to do and displace His Love and soul purpose of my service forgetting that it is for His Glory and Glory alone why I do and have my being……#blesstobecallforpurpose#

  2. Chrisвідповісти

    Great article bro. It encouraged me and reminded me of some important principles. Thats why it’s so important to continue reading the scriptures diligently, the Bible always renews our mind. And as the saying goes, “if you don’t use it, you lose it”. It’s important to put into practice what we learn from scripture and make it a habitual practice. Distractions, депресія, struggles can lead to poor habits when not handled properly, resulting in more frustrations. God’s way is always the best way, Christlikeness is the way of peace and joy and glorifying God.

  3. Leoвідповісти

    I loved it because everyday i do a little right and a lot wrong, I’m hating this a lot but your words gave me hope for change. We should not focus on what we are doing well and this will help us improve