What is the Good Kahirupan?

Lamun aya nu mana wae genre musik nu bakal sok ngawangkong ngeunaan jeung chasing sanggeus kahirupan alus, éta hip-hop. Abdi bogoh hip-hop. Kuring geus dipikacinta hip-hop pikeun sakabéh kahirupan mah. Aya ngan hiji hal ngeunaan drum, jeung rhymes, jeung énergi nu bakal sok dicokot kuring di. Kapan ieu mah rumaja, lamun ieu mah teu di kelas atawa sare - atawa sare di kelas - ieu mah dengekeun rappers paporit mah. I dipaké pikeun ngagantung dina unggal kecap maranéhanana, jeung maranehna geus loba ngomong. Kuring teu apal paling rappers teu nyoba jadi guru, tapi nu teu mean mah teu diajar. I listened raket ka gagasan maranéhanana ngeunaan kahirupan alus - na mah liked naon atuh ngadéngé.

Kuring kungsi lagu paporit kawas "Money Teu Thing a,"Jeung kuring ngadengekeun albeum jeung judul kawas" Meunangkeun Beunghar atawa maot Nyobaan. "Jadi bener teu heran pamanggih mah kahirupan alus ieu ngabogaan dompét jadi boneka nu teu ngalakukeunana komo deukeut. Ieu teu sadaya ngeunaan duit, sanajan. Alim ngeunaan hedonism, sex sederhana, materialism, irresponsibility, hoream, ubar, jeung meunang hormat - kabéh salaku buah ka teka nu kahirupan alus.

Jeung masalah utama jeung gambar kuring meunang hirup alus ieu nu dipuseurkeun di sabudeureun kuring. Ieu sadaya ngeunaan kuring. Kumaha carana abdi tiasa meunangkeun duit? Kumaha carana abdi tiasa meunangkeun kaitannana? Kumaha carana abdi tiasa meunangkeun status? Kumaha carana abdi tiasa ngajalankeun dunya? Naon atuh ieu dengekeun jeung dahar ieu kebat ngampar. Jeung lamun urang ngora ngahurungkeun radio, sanajan aya loba hip-hop nu hurung alus, jadi loba eta ngeusi ngampar ngeunaan naon kahirupan alus bener.

Ulah neangan kuring nu salah sanajan. Hip-hop musik ieu teu masalah. Maranéhanana ngampar loba dosana éta. Alesan mah maksimal diageungkeun di on hip-hop sabab éta budaya mah kanyataanana. Mah bisa geus hated hip-hop, tapi kuring masih bakal geus fed maranéhanana pasti ngampar sarua ti si sejenna. Jeung mah timer dipuseurkeun, jantung kamulyaan-lapar ate eta nepi.

Tapi lamun kuring papanggih Yesus sagalana robah. Mah confronted jeung gambar anyar dunya jeung gambar anyar kahirupan. Jeung saterusna mah dina quest anyar angka kaluar kumaha carana hirup Hirup ka full. Kuring teu hayang hirup hirup di cahya ngampar deui. Kuring hayang kaleresan.

Lamun urang terus percaya perenahna ngeunaan kumaha urang kudu hirup, konsékuansi nu utama. Urang moal kakara bisa hirup sababaraha pilihan séjén; urang moal bisa hirup cara urang dijieun pikeun. Urang gé runtah kahirupan urang chasing sanggeus barang nu teu masalah. Urang gé luput big picture. Urang moal ngalaman kabagjaan jeung kapuasan bener. Urang moal hirup jiga urang dijieun hirup. Urang moal hirup kahirupan alus.

Tangtu Kitab Suci kungsi ngagunakeun istilah "kahirupan alus." Tapi lamun urang ngomong "kahirupan alus" urang biasana hartina jenis best of kahirupan urang bisa hirup. Jadi kuring hayang meunang di naon jenis best of hirup biblically. Kuring hayang urang hirup cara urang dijieun hirup. Jadi kuring hoyong kasampak di tilu hal kahirupan hade.

abdi. Nu Good Kahirupan ieu Hirup Ku Iman Dina Allah Good

Dina buku éta kumaha ngartikeun kahirupan alus. Hirup ku iman dina Allah alus. Jeung hayu atuh ngabejaan ka maneh naha.

Urang ALL hirup ku IMAN

Naha urang sadar atawa teu, sakabéh urang jalma iman. Unggal mahluk manusa. Kristen, Muslim, Hindu, Budha, Agnostics, Ateis - kabéh urang hirup ku iman, urang hirup di nu caang naon we percaya waé moment dibikeun. Maranéhanana anjeun anu atlit latihan bener teuas. kunaon? Sabab percaya bakal ngajadikeun anjeun leuwih alus di olahraga Anjeun (kajaba anjeun kuring ngembang nepi maen basket jeung masih keur bener bad). Atawa kumaha ngeunaan ieu. Sababaraha anjeun nunda alamat di Google Maps nepi ka dieu ayeuna. kunaon? Sabab dipercaya yén telepon Anjeun bakal méré Anjeun arah katuhu. Lamun dipercaya telepon Anjeun bakal trik anjeun, nu Jigana tambang teu kadang, teu bakal dipaké nya. Mah bisa muka dina jeung di. Tapi urang sadaya hirup ku iman.

I obrolan ngeunaan ieu dina buku. Aku bener bad jeung arah. pamajikan mah konsistén amazed di kumaha belet Kami jeung arah. Hiji waktu kuring indit jeung ditarik kana driveway ka ngahurungkeun kira-kira, tapi terus kuring indit deui kaluar cara nu sarua. bener bad. Eta bakal pisan belet ka dipercanten kuring mingpin anjeun. Sarupa, sakabéh urang nu fallen. hate urang mingpin urang di arah salah. Iblis eupan urang ngampar, dunya distributes eta, jeung hate urang dahar eta nepi. Jadi tinimbang ngamungkinkeun hate urang pituduh urang, urang kudu hirup ku iman dina bebeneran.

Jeung pangalusna hiji ngabejaan urang tentang kumaha carana hirup pangalusna kahirupan ieu Allah Dirina. Urang teu kakara ngadagoan manéhna leupaskeun clues ti Surga; urang kasampak di naon Manéhna nu geus ceuk. masalah urang we percaya ngampar ti musuh leuwih bebeneran Allah.

gugur

Allah nyiptakeun Adam sareng Hawa. Manéhna méré eta parentah pikeun kumaha carana hirup. Cenah maranehna bisa dahar ti unggal tangkal, iwal ti tangkal pangaweruh alus sarta jahat.

Ayeuna naga ieu leuwih parigel tinimbang sato galak sejenna widang nu geus dijieun Allah PANGERAN. Cenah ka awewe nu, "Tadi Allah sabenerna ngomong, 'You Teu kudu dahar tangkal nu mana wae nu di garden' nu?"Jeung Wanoja milik ceuk naga nu, "Urang bisa dahar tina buah tangkal di kebon, tapi Allah ngadawuh, 'You Teu kudu dahar buah tangkal anu di satengahing kebon, ayakeun bakal Anjeun noel eta, lest anjeun die.' "Tapi naga ceuk ka awewe nu, "Anjeun moal pasti maot. Pikeun Allah weruh yén lamun dahar eta panon anjeun bakal dibuka, jeung anjeun bakal kawas Allah, nyaho alus sarta jahat. "Jadi lamun awewe nu nempo nu tangkal ieu alus pikeun kadaharan, jeung nu ieu delight ka panon, jeung nu tangkal ieu mun aya butuhna nyieun hiji wijaksana, manéhna nyokot buah sarta ate, jeung manéhna ogé méré sababaraha ka salakina anu jeung nya, sarta manéhna ate. (Genesis 3:1-6 ESV)

Adam sareng Hawa dipercaya nu ngampar ti naga leuwih kabeneran Allah. Ieu masalah utama urang ogé. Urang percaya dunya basa aranjeunna ngabejaan urang nu boga hiji hal leuwih alus pikeun nawarkeun ti Allah. Urang percaya daging urang lamun ngabejaan urang kasampak di website nu. Urang percaya iblis sabot nyebutkeun urang keur di puseur alam semesta. Urang percaya maranéhanana ngampar tinimbang bebeneran Allah. Jeung éta naon ngajaga urang ti kahirupan alus.

Kahirupan alus dimimitian nalika urang ngahurungkeun ti dosa urang, urang megatkeun pikeun ninggalkeun sakabéh hal nu henteu patuh urang balik, jeung urang nunda iman urang dina Yesus. Éta lamun hirup bener dimimitian. Tapi iman urang teu aya tungtungna. Urang geus tarung sapopoé terus dipercanten Allah jeung percaya ka Anjeunna leuwih ngampar ti musuh.

IMAN IS AN gelut sapopoé

Kuring teu apal Kuring teu ngan jelema nu ngalakukeun dosa di dieu peuting. Jeung mindeng urang mikir lamun urang dosa, éta ngan sabab urang geus moment ieu kalemahan. Tapi nu teu sakabeh carita. Unggal masalah dosa masalah iman. Urang dosa alatan unbelief. Urang percaya ngampar musuh jeung nurut eta gaganti bebeneran Allah.

Jadi lamun urang henteu patuh otoritas, éta sabab urang percaya ngampar nu otoritas aya ngarugikeun urang teu mantuan urang. Jeung éta sabab urang teu percaya Allah sabot nyebutkeun Manéhna nunda otoritas di tempat keur alus urang. Jeung lamun urang geus bandung samemeh nikah, éta sabab urang percaya bohong nu, nu éta cara anu pangalusna pikeun ngarasakeun diri urang sorangan. Jeung éta sabab urang teu percaya Allah lamun Manéhna nyebutkeun yen sex keur pasangan nikah, jeung nu konteks mana nu rightly ngarasakeun.

dina Rum 1, Paul nyebutkeun manéhna digawé pikeun mawa ngeunaan "taqwa iman" - nu taqwa nu ngalir ti iman ka Yesus. Jadi kumaha we ngalawan pikeun iman nu? Kumaha we eupan iman urang?

Urang kudu Pirman Allah

Rum 10 nyebutkeun, "Iman asalna ngaliwatan sidang, jeung dédéngéan ngaliwatan Kecap Kristus. "

kahirupan spiritual urang dimimitian ku iman dina Word jeung terus jeung sarua. Tapi unggal poé we nuju keur bombarded jeung ngampar ti dunya, daging, jeung Iblis katuhu? Kumaha anjeun ngalawan ngampar? jeung kabeneran! Jadi di dieu Kang conto kumaha carana make Word Allah. Saban poé urang ngadenge talatah ngeunaan sex, bombarded jeung gambar impure, jeung hate loba dosana urang mikahayang nu jeung percaya maranéhanana ngampar. Jadi we ngalawan maranéhanana ngampar jeung bebeneran. Naon teu Kecap Allah urang nyebutkeun ngeunaan immorality seksual?

Pikeun ieu téh bakal Allah, sanctification Anjeun: nu abstain ti immorality seksual; yén unggal salah sahiji nyaho kumaha ngadalikeun awak sorangan dina kasucian jeung ngahargaan, teu gairah nafsu kawas bangsa anu teu nyaho ka Allah. (1 Tesalonika 4:3-5 ESV)

Urang kawas mobil. Urang ngajalankeun kaluar gas sapopoé. Pikeun neruskeun leumpang di iman, urang kudu suluh. suluh nu Kecap Allah. Lamun urang teu boga suluh urang moal terus dipercanten manéhna. Teu ngomong lamun urang teu maca Kecap hiji poé urang gé jadi ateis lamun urang bangun. Tapi lamun Kaula teu aya dina Kecap, Kuring ngarasa eta. Kuring ngarasa unbelief nu crowding kaluar iman di sagala rupa wewengkon hirup mah.

Jeung urang teu ngalawan pikeun iman Kecap waé. Urang kudu jelema Allah.

Tapi exhort karana unggal poé, salami eta disebut "ayeuna,"Nu taya anjeun bisa hardened ku deceitfulness dosa. (Ibrani 3:13 ESV)

Pikeun maranéhanana urang di kamar ieu peuting anu mu'min, naon hubungan anjeun berpungsi jiga jeung Kristen séjén? Ulah Anjeun ngan hadir gereja atawa maneh méakkeun waktu nu sae jeung batur? Urang kudu sabenerna leumpang jeung Kristen séjén. Urang kudu dina hubungan deukeut. Urang kudu silih keur akuntabilitas. Lamun mah bobogohan pamajikan mah, hiji hal badag ieu urang dina kahirupan mah nyekel kuring akuntabel ka wates urang.

Mun anjeun geus nunda iman anjeun dina Kristus, Anjeun teu gaduh méré di. Anjeun geus dibébaskeun. Jeung lamun leumpang di kabebasan anu, anjeun bakal bisa ngarasakeun hirup ieu Hartina bisa ngarasakeun. Anjeun bakal bisa hirup cara urang dijieun hirup.

Jadi urang tarung pikeun iman, tapi naon teu taat, kahirupan satia katingal kawas? Naon eta kasampak kawas lamun urang hirup ku iman dina Allah alus?

II. Nu Good Kahirupan Geus Diwangun Kira Yesus

Aya hal Kuring maca awal dina minangka Christian anu dibongkar gambar heubeul mah kahirupan alus. Di dieu Kang conto.

Paeh IS gain

Sadaya urang geus ngadéngé jalma obrolan ngeunaan maot ti jaman ka jaman. Urang geus kadéngé jelema ngomong, "Euweuh dina kahirupan geus pasti tapi maot jeung pajeg." Ceuk Salah rapper popular, "Kuring nyoba ngéléhkeun kahirupan 'ngabalukarkeun Kuring teu bisa curang maot." Jalma ngarti maot teu bisa dihindari. Tapi salaku Christian ngora, Kuring maca ayat ngeunaan maot dina Kitab Suci nu kawas sia mah geus kungsi ngadéngé saméméh. Nu Rosululloh Paul spoke ngeunaan maot dina cara aneh. Paul teu saukur ngomong maot ieu tangtu, Anjeunna nyandak eta undak salajengna. cenah, "Tilem mangrupa gain." Naon!?

Pupusna lamun uteuk Anjeun, jantung Anjeun, jeung bayah Anjeun eureun ngalakonan pakasaban maranéhanana. Pupusna hartina kacindekan hirup jeung separation ti anggota kulawarga. Pupusna hartina karya kahirupan Anjeun leuwih. Teu kawas percobaan urang lianna, maot téh, keur jalma anu mati, hartina "ahir dunya" - ahir ieu atoh. Jadi kumaha bisa maot kamungkinan jadi gain? Kuring teu bisa nyieun duit lamun maot? Kuring teu bisa ningkatkeun status mah basa kuring maot. Ieu ngan teu cocog jeung pintonan heubeul mah kahirupan alus.

Nah dina raraga for teu ngarti naon Paul dimaksud ku opat kecap ieu - "tilem mangrupa gain" - Kuring kungsi ngarti opat nu datang katuhu samemeh eta. dina Pilipi 1 Paul ngécéskeun naon pangna manéhna Sigana OK jeung boh tinggal hirup atawa dying di leungeun persecutors-Na. Manéhna nyerat dina ayat 21, "Pikeun hirup nyaeta Kristus. "Jeung jalma kecap, Rasul nu ka kuring naon hirup bener sadaya kira - teu duit, teu pakasaban mah, komo teu kulawarga - tapi Yesus. Kumaha bisa mah timer dipuseurkeun, status-obsessed worldview salamet gigireun bebeneran nu?

Obsesi Paul'S

Kuring geus noticed nu pamaén tersukses di olahraga nu mana wae, nu juara, kabéh geus hiji hal di umum. Maranéhanana boga obsesi jeung unggul. Jeung obsesi maranéhanana, kahayang jero ieu meunang, trumps sakabéh kahayang maranéhanana séjén dina kaulinan. Jadi maranéhanana geus teu utamana prihatin jeung endorsements, atawa nyieun reels sorot, atawa padding stats maranéhanana. Pasti maranehna mikir ngeunaan barang nu, tapi di ahir poé, nu teu naon maranehna ulin keur. Maranéhanana ulin meunang. Jadi lamun maranehna boga kasempetan nu bakal nguntungkeun maranehna, tapi teu tim, maranehna lulus. Maranéhanana ngan hayang meunang.

Nah nu jeung kaulinan olahraga. Hayu urang mikir ngeunaan kahirupan. dina kahirupan, nu hal Paul téh obsessed jeung. kahayang yén anu trumps sadaya kahayang séjén. markisa yén anu supersedes sakabéh karep séjén nya Kristus. Ieu teu yén manéhna hates kahirupan, atawa kulawarga, atawa comforts; éta saukur nu honoring Yesus anu pang luhur. Ieu hal utama. Jeung nu jelas ti naon anu nyerat dina petikan nu.

Paul nyebutkeun di Pilipi 1, yén manéhna bisa hirup atawa maot; sarta manéhna kukituna jadi rupa sabab Yesus bakal ngahormatan. jeung ayat 21 ngabejaan urang naha. Manéhna understands hal. Hirup téh Kristus. Hirup Kristus. Kami dijieun ku Yesus jeung Yesus. Yesus nyaeta Jurusalamet welas asih anu ngadeg di tempat urang jeung nawarkeun urang hirup anyar. Yesus geus mediator urang saméméh Rama. Yesus kudu motivasi pikeun sakabéh kaputusan urang. Yesus kudu gaya nyetir balik unggal move urang. Ieu ALL ngeunaan Yesus. Teu aya kahirupan alus sajaba ti Yesus, sabab tanpa Yesus hirup boga harti. Hirup téh Kristus.

hirup anjeun mah teu langkung anjeun, tapi ngeunaan Yesus. Jadi ieu ngarobah cara urang ningali sagalana.

sukses

Naon ngeunaan ngimpi jeung tujuan urang? Anjeun kudu boga ngimpi gedé jeung tujuan gedé, tapi kudu dipuseurkeun di Yesus. Urang dijieun hirup dina cara nu nembongkeun Anjeunna jadi anu Manéhna nyaéta. Paul nyebutkeun di Pilipi 1 lamun manéhna hirup dina dina daging eta hartina tanaga gawé fruitful pikeun Anjeunna.

LABORING for bogoh

Eta reminds kuring tina carita lucu. Hiji waktos, Ieu mah di Dallas mah indit ka salah sahiji paporit spot hayam goreng mah, William sacara Hayam. layanan sok pikareueuseun, tapi hayam kitu alus. Drive ngaliwatan layanan ieu bad, tapi saterusna mah meunang hareup. Anjeunna off di bagian tukang ngawangkong jeung kuring meunang perhatian-Na. Jeung manéhna nyebutkeun, "Oh, mah bad mah poho ngeunaan anjeun bro. "Naon maneh mean anjeun poho? Anjeun di karya! Éta naon eusina di karya. Kumaha teu poho pikeun digawe? Manéhna meunang kacau.

Nya kitu sanajan, urang jadi gampang kacau. Urang poho naon we geus nunda di dieu pikeun ngalakukeun. Sarta urang geus teu gairah ngeunaan laboring pikeun Anjeunna, jadi sagala hal ngagurilap dunya geus nawarkeun narik urang jauh.

Laboring pikeun Kristus teu mean urang sadaya kudu jadi preachers. Urang kudu ahli hukum, rappers, secretaries, waiters, jeung manajer toko nu cinta Yesus. Jadi teu mean urang sadaya kudu indit ngarobah naon urang atawa aspire ulah, sanajan meureun eta bakal. Naon bener hartina nyaeta, urang kudu wawuh jeung naon Allah geus disebut urang ulah jadi mukmin, jeung angka kaluar kumaha gawé anu kaluar dina kaayaan unik urang. Ieu gé kasampak beda dina kahirupan beda, tapi urang bisa ngalakukeun eta kamulyaan-Na.

Kuring teu apal sababaraha preachers make passages salah, ngayakinkeun urang aya no percobaan. Dina panempoan maranéhanana kahirupan alus sadia pikeun urang di Kristus nyaeta kahirupan leupas ti mana wae percobaan ayeuna. Kuring bisa ngalakukeun sagala hal - naon teu ieu bener mean? Nu sanajan kuring ngabandungan di baskét, ngaliwatan Kristus mah bisa jadi NBA sadaya-béntang? teu, Paul ieu nyebutkeun naha Aku beunghar atawa miskin, Aku eusi. Sabab kuring geus Kristus.

Allah teu resep sababaraha ibu ibu earthly urang jeung founding anu moal narima urang lamun urang geus teu di luhur tangga perusahaan. Allah teu pamenta status, manéhna tungtutan kasatiaan.

percobaan

Kaula ditantang basa kuring maca kecap Paul sacara, utamana tempo kaayaan Paul sacara. Paul di tengah hiji Kaayaan uih. Tapi lensa manéhna nilik ngaliwatan robah sagalana. Hirup téh Kristus nyaeta lensa manéhna nilik sidang-Na ngaliwatan.

Sok we maledog hiji fit kawas anak di satengahing percobaan, sabab urang mikir unggal Kaayaan kira urang. Urang mikir urang ngawadul ka babaturan urang, ngeunaan kumaha adil eta, jeung kumaha teuas eta. Urang maledog tumuwuh nepi tantrums watek sabab urang mikir kaayaan urang pamustunganana ngeunaan urang keur teu nyaman. Tapi maranehna teu keur. Maranéhanana geus ngeunaan Yesus. Urang bakal wrestle ngaliwatan percobaan béda, lamun tinimbang fokus dina kumaha uncomfortable urang we bakal difokuskeun kumaha ngahargaan Yesus di satengahing eta. Éta kahirupan alus.

Teu ngawangun kahirupan anjeun kira-kira Yesus mean nu geus jadi boring atawa tanpa kabagjaan? Nya kantenan henteu. Kuring nyaho ngampar bisa sigana leuwih menarik sakapeung, tapi kabeneran aya téh mangrupa tungtung paéh. Hayu urang shooting teuing low. Handap Yesus teu mean urang teu ngarasakeun hal, wae euy hartina urang ngarasakeun eta katuhu. Gantina anjog ka patah hati maranehna ngakibatkeun leuwih kabagjaan.

Sagala leuwih hade lamun ngarasakeun dina konteks ieu dimaksudkeun pikeun. Silaturahim leuwih nikmat lamun diwangun kira-kira Anjeunna. Dua jalma dihampura ngahampura silih, nu ngajadikeun silaturahim amis. Anjeun bisa dibébaskeun nepi ka ngarasakeun duit, lamun teu nyembah eta.

kabagjaan teu lepas. Jalma anu ngawangun kahirupan maranéhanana kira-kira hal sia sia diatur sorangan up for karuksakan. Tapi maranéhanana anu ngawangun kahirupan maranéhanana kira-kira Kristus kungsi bisa ancur. Ieu kado ti Allah jeung teu bisa dibawa kabur.

Jadi urang boga sababaraha wincikan ngeunaan kahirupan alus ieu, tapi mana teu eta asalna ti? Kumaha we meunangkeun eta?

III. Nu Good Kahirupan Is A kasinugrahan Ti Allah Loving

Allah hayang Anjeun pikeun hirup kahirupan alus. Manéhna nyiptakeun anjeun hirup kahirupan alus. dosa urang naon terus urang ti dinya. Nu bohong urang geus ka nyaeta Allah hayang tetep urang ti kahirupan alus. Kawas Manéhna hayang urang jadi depresi jeung kantun kaluar dina sadaya kabagjaan. Tapi éta ridiculous.

Manéhna mikanyaah urang jadi loba nu sanajan urang dosa jeung anu dipisahkeun ti Anjeunna, Manéhna dikirim Yesus guna pikeun urang geus. Kami neukteuk off ti Allah, sumber sadaya alus.

Aya loba béda antara gambar kahirupan alus mah diajar ti Paul, jeung gambar kuring diajar ti kabudayaan. Tapi salah sahiji béda pangbadagna kumaha we meunang aya. dunya sells urang a "kahirupan alus" nu urang geus earn. Komo keur sababaraha jalma anu gawe di hardest pikeun ngahontal eta, eta tetep kaluar ti jangkauan. Tapi gambar Alkitabiah tina "kahirupan alus" beda. Ieu kado bébas nu sadia pikeun sadaya.

Pikeun ku rahmat anjeun geus disimpen ngaliwatan iman. Sareng ieu anu teu ngalakonan Anjeun sorangan; éta téh kado Allah, teu hasil karya, ku kituna teu saurang bisa boast. (Epesus 2:8-9 ESV)

dina John 11, Yesus nyebutkeun, "Kami nu jadian jeung hirup. Sakur anu percaya ka kuring, sanajan manéhna maot, can wajib manehna cicing, jeung dulur anu hirup jeung percaya kuring kungsi bakal maot. "Eta warta alus.

Percanten Yesus hartina urang disimpen ka Allah, nu warta endah pisan sabab kami dijieun ngarasakeun Allah. Urang meunangkeun ngarasakeun Anjeunna ayeuna di Kecap-Na. Urang sunda ningali olahraga, jeung performers gede sabab urang ngarasakeun hebat pisan. Teu aya hebat pisan leuwih gede ti Allah anu nyiptakeun eta. hebat pisan nya ngajadikeun theirs kasampak pinalangsaeun.

Paeh IS gain

Ieu naha Paul bisa ngomong "tilem mangrupa gain,"Sabab naha manéhna maot atawa cicing, Yesus bakal ngahormatan. Kahirupan hartina manéhna meunang ka ngawula ka Yesus jeung pati hartina manéhna meunang jadi jeung Yesus - jeung aya nowhere manéhna rada kukituna jadi (Pilipi 1:23). Urang bisa diajar ti Paul dieu. Kabeneran aya, éta leuwih alus jadi kokotor ngaganjel dina ayana Yesus ti jadi kotor beunghar ayana lalaki.

Ulah anjeun lila jadi jeung Yesus? Urang moal bisa ngomong ka maot téh gain, nepi ka urang bener cinta Yesus. Ulah anjeun bogoh ka Anjeunna leuwih ti kahirupan ieu? Jabur 73. Hiji-hijina jalan pikeun meunangkeun aya ku gazing di Anjeunna dina Kecap-Na jeung ngarobah ti hal anu awan visi Anjeun. Sababaraha urang heran naha urang teu cinta Yesus leuwih, tapi urang nempel ka hal anu tetep urang ti closeness jeung Anjeunna. Puter jeung ngajalankeun ka Anjeunna. Ieu teuing geus gelut iman.

kacindekan

Urang bisa hirup cara urang dijieun hirup.

Lamun kuring geus teu katempo hiji brand gambar anyar kahirupan alus mah bakal wasted chasing hirup mah sanggeus barang nu teu masalah. Tapi ku rahmat Allah némbongkeun kuring eta opat kecap: hirup téh Kristus. Jeung manéhna méré kuring kurnia hirup ku iman dina Allah alus.

Naon anu alus? Anu ngahartikeun alus? Allah teu. Good ieu honoring Yesus jeung keur jeung Anjeunna. Salami kuring dipercaya nu ngampar kabudayaan ka kuring, Kuring teu hirup kahirupan alus. Tapi basa kuring mimiti hirup ku iman dina Allah alus, kahirupan alus mah mimiti. Kuring mimiti nempo kahirupan alus minangka kahirupan renewed ku Yesus, disetir ku Yesus, jeung cicing ka kamulyaan Yesus. Nu lalaki anu hirup keur dirina gains euweuh langgeng dina kahirupan ieu, sarta manéhna ngan baris ngalaman leungitna dahsyat di gigireun. Tapi manusa anu hirup pikeun Kristus meunang rasa kahirupan alus ayeuna, jeung pupusna ngan brings Anjeunna naon Manéhna kahayang paling.

biasa

2 comments