Што So Good Аб Страсную пятніцу?

Гэта нармальна памятаю дзень чыёй-то смерці. Любы, хто страціў каханага чалавека ведае, што вы ніколі не забуду дзень, калі яны перадаюцца. Гэта канец жыцця, і гэта душераздирающе.

Канешне, як чалавечы род, мы не толькі ўзгадаць блізкіх. Калі важныя грамадскія дзеячы паміраюць заўчасна, мы памятаем і смуткуем дзень, калі яны былі ўзятыя з нас, а таксама. Наш народ памятае дзень Марціна Лютэра Кінга. быў расстраляны, і на наступны дзень Джон Ф. Кэнэдзі быў забіты. Але гэтыя вызначаныя дні ніколі не згадваюцца як добра. Гэта былі жудасныя дні, дзе умілаваныя мужчыны былі забітыя зламысных забойцаў.

яшчэ, дзве тысячы гадоў таму Ісус з Назарэта быў забіты сваімі шкоднаснымі забойцах, і мы памятаем той дзень, як "Добры” Пятніца. Што так добра пра той дзень, калі найбольш абмяркоўваюцца чалавекам у гісторыі чалавецтва быў жорстка збіты і забіты сваімі ворагамі?

Той факт, што бязбожнікі б змова з мэтай забойства Сына Божага трагічная, і гэта, несумненна, самы вялікі грэх калі-небудзь здзейсніў. Але яго смерць у адрозненне ад любой іншай смерці перад ім ці пасля яго . Мы можам назваць гэты дзень "Добра" у пятніцу па многіх прычынах. ён два.

1. Страсная пятніца добрая з-за таго, што Ісус зрабіў празь яго смерці

Калі большасць з нас набліжаемся да смерці, мы падыходзім да канца працы нашага жыцця і ў надзеі на спакойны адпачынак. Але калі Ісус пайшоў на крыж, Ён пачынаў найбольш важнай часткай працы ўсёй яго жыцця. Смерць Ісуса было больш, чым у канцы сэрца біцца; гэтае выкананне Божага плану, каб уратаваць грэшнікаў. Ісус вырашыў узяць на сябе грэх, які аддзяляў нас ад Бога, ці як Павел кажа, што гэта, Ісус быў, "Заключыць мір крывёю крыжа ягонага" (Каласянаў 1:20).

Слухайце горкай словы Галатаў 3:13, "Хрыстос адкупіў нас ад клятвы закона, зрабіўшыся за нас прысягаю, бо напісана:, "Пракляты кожны, павешаны на дрэве" "

Нягледзячы на ​​сваю невінаватасць, Ісус Хрыстос стаяў на месцы грэшнікаў, і прыняў рашэнне, што мы заслужылі.

1 Пітэр 3:18 кажа, "Бо Хрыстос, аднойчы пацярпеў за грахі, праведны за няправедных, што ён можа прывесці нас да Бога ... "

На наступны дзень, што Сын Божы быў аддадзены сьмерці можна назваць добры дзень, таму што ім мы ператвараюцца ў жыццё!

2. Страсная пятніца добрая тым, што гэта не канец гісторыі

Бог падняў яго, разарваўшы повязі сьмерці, таму што не было магчыма для яго, каб утрымаць Яго. (акты 2:24)

Цела Езуса не засталося далікатная і знежывелай. У нядзелю раніцай, Ён быў уваскрэшаны з grave- поўны сіл і славы. Ён быў заўважаны, ў плоці, сотні пасля яго смерці, і неўзабаве пасля таго, як узьнёсься ў нябёсы.

Калі б Езус не уваскрос з магілы, то мы не маглі б назваць гэта "Страсная пятніца." Калі б Ісус быў яшчэ ў магіле, Я б абсалютна ніякай надзеі. Там не было б ніякай надзеі на выратаванне для заняпалага чалавека або аднаўлення для нашага разбітага свету. Але мы ведаем, што Ён быў узняты, і гэта дае нам падставу для радасці і верыць у Яго.

Захавайце пахавальныя песні і вашыя R.I.P.-х, таму што Ісус Хрыстос больш не мёртвы. Ён жывы і здаровы, і Ён валадарыць! Страсная пятніца добрая навіна для грэшнікаў як вы і я.

АКЦЫІ

2 каментары

  1. Amberадказаць

    Love this! I am almost reading this 2 гадоў праз, but it was definitely worth my read and it just inspired me to praise and hope all the more for the future GOD has in store for me and my family in and through JESUS CHRIST! IN JESUS NAME, AMEN!