5 Questions for Beyonce

Musik ieu bagian gedé hirup mah jadi Kaula sok pamikiran ngeunaan kumaha carana make eta pangalusna. Ieu teuas keur kuring ngarasakeun seni tanpa analisa, nyokot catetan, jeung nanyakeun pertanyaan. Beyonce boga perhatian bangsa urang sacara ayeuna jeung manéhna nu écés salah sahiji béntang pop paling tercinta urang. Nu nona kahiji komo ceuk lamun manéhna bisa jadi saha wae, manéhna kukituna hayang jadi Beyonce.

Beyonce leuwih popular ti manéhna nu kungsi geus, jadi teu bisa ngahurungkeun TV atawa meunangkeun online tanpa ningali hiji hal ngeunaan nya, ti resensi albeum anyar nya gambar nya leumpang turun jalan jeung putri nya. Kaula impressed ku bakat nya jeung diideuan ku drive nya, tapi kuring oge Kaula puzzled ku sababaraha hal kuring ningali.

Beyonce jeung Sadérék nu gaduh sababaraha hal di umum. Simkuring boh ti Texas, sarta mibanda kavling kulawarga di Houston. Simkuring boh seniman anu geus dileupaskeun kira-kira jumlah sarua albeum solo (sanajan manéhna ngan saeutik saeutik leuwih well dipikawanoh ti kuring). jeung pamungkas, urang geus boh sinners merlukeun rahmat Allah.

Jeung nu di pikiran, lamun kuring kungsi kasempetan papanggih nya ieu aya sababaraha patarosan kuring bisa ménta, sababaraha nu Kaula masih kénéh digawé ngaliwatan sorangan.

1. Kumaha pangaruh saur anjeun musik Anjeun aya dina kahirupan jeung nilai jelema ngora?

2. Musik nyaéta hiji wangun geulis ekspresi diri, dimana urang boga kasempetan pikeun tuang kaluar parasaan urang, pikiran, jeung karep. Tapi pikeun jutaan jalma musik ogé boga fungsi salaku soundtrack pikeun kahirupan maranéhanana, jeung wangun pintonan dunya maranéhanana. Kumaha anjeun saimbang ekspresi diri jeung tanggung jawab anjeun geus salaku influencer?

3. Ulah mikir perhatian nu ngagambar ka kageulisan jeung seksualitas Anjeun sorangan (nu mindeng distracts ti seni Anjeun) contradicts talatah dina lagu kawas, "geulis hurts?” Dina lagu nu, Anjeun sigana bisa encouraging awewe ngora teu maehan sorangan néangan kasampurnaan, jeung difokuskeun jiwa maranéhanana tinimbang imut maranéhanana. Tapi teu mikir élévasi tetep standar urang beauty- nu jelas karya meet- ngalawan talatah nu?

4. Aya cara pikeun ngagungkeun sex nikah tanpa flaunting masarakat awam seksualitas hiji sorangan jeung pikabitaeun batur ka nafsu?

5. Naha Jay-Z dina forties-Na tapi tetep cooler ti kuring?

Di handap ieu mangrupakeun ngan sababaraha patarosan nu datang ka pikiran tadi peuting. Ulah anjeun guys boga pikiran nu mana wae?

biasa

97 comments

  1. Chriswalon

    Nuhun bro for kabawa cukup jawab mun teu nyimpen kaluar hiji serangan. Ku kituna loba tulisan Kuring geus ditempo ti Kristen geus jadi ambek jeung sesat.

    • TransformNotConformwalon

      Ieu nice ningali. Kristen anu teu ngan malire masalah atawa ngan kabeh kaluar serangan urang yelling “Anjeun bade naraka.” Ngan ngangsonan aranjeunna nyandak katingal alus dina naon maranéhna anut na kumaha aranjeunna meta. #CauseSomethingSureAintAddingUp Hatur Anjeun lalampahan

  2. Juliawalon

    Abdi bogoh kumaha patarosan anjeun anu worded. Manehna pisan pangaruh ka sadaya katresna teu ngan leuwih ngora jeung manehna pisan Sarbini. Tapi satuju, kadang bakat nya ieu overshadowed ku menari dirina atawa kurangna baju.

  3. Andrew Haha Rosswalon

    Hey Trip,
    Kuring resep kumaha anjeun dipiguraan sagalana anjeun nyarios dina cara asih tapi konstruktif. Beyonce & entertainers lianna anu di posisi sampurna janten panutan pikeun nonoman urang tapi seuseueurna mangrupa digolongkeun pondok potensi pinuh maranéhna. Urang kedah tetep sholat maranehna. Mudahan sadayana aya lalaki ogé. Tetep ngalakonan hal anjeun kanggo Britania!

  4. JasmineArogundadewalon

    Jigana anu hiji jalan alus teuing pikeun frase patarosan eta. Vérsi abdi di antarana bisa geus saeutik karasa wee hihi. Hatur nuhun pikeun mahluk conto & ogé digawé sapopoé pikeun muka bangsa’ kapikiran ka Kristus / convictions

  5. JonReaganwalon

    Teu sangka jalma éta alus sarta meureun pamikiran provoking tapi inget eta teh kakawasaan Allah ka kasalametan. Abdi hoyong keur Injil murni bisa dibere ka dirina sarta ngantep Roh Suci némbongkeun dirina nu kasalahan tina cara dirina salaku eta boga keur sakabéh urang. sabalikna, Kuring henteu weruh naha manehna bakal paduli ka robah. Ngomong-ngomong, anjeun cara cooler ti JayZ. jalan cooler!

  6. JesiliaRosewalon

    Ieu patarosan Alus lalampahan Lee. Pikir éta ngeunaan waktu kami ngeureunkeun dipastikeun musik nya utamana Kristen anu ngadangukeun barang nya. Ieu gede!

    P.S. papancangan abdi nyarios “nah, anjeun cooler ti Jay-Z.” :) Alhamdulilah nu bro.

  7. Michellewalon

    Kuring geus salawasna dipikacinta Beyonce. Manehna Éta geulis tur Sarbini. Abdi ogé jero kana hubungan kuring jeung Gusti. Sanajan Abdi bogoh nona ieu, Kuring teu ngadengekeun musik nya deui sabab kuring boga tipe sarua pasti ngeunaan parasaan patarosan anjeun anu mintonkeun. Kuring miharep anjeun meunang kasempetan pikeun nanyakeun nya ieu kusabab bakal cinta ka ngadangu waleran dirina tur tingal kumaha manehna ngaevaluasi hirup nya. Kuring boga judgment; Kuring ngan heran, naon nu keur jalan dina hirup nya. Hatur nuhun pikeun ieu.

  8. Justinwalon

    Abdi bogoh patarosan ieu. Sadérék hiji pakasaban Heboh ngajukeun patarosan serius yen loba urang boga keur dirina dina kacida alusna panginten kaluar, jeung cara miara. Anjeun hiji inspirasi pikeun kuring sarta loba batur. Muga blog anjeun némpél batur (Kuring nyaho eta bakal). Saha anu terang, meureun eta bakal menteri nepi Beyonce!

    Berkah Allah!
    Justin

  9. Zaeriawalon

    Abdi hoyong terang, naon atanapi upami sagala wates geus pribadi disetél pikeun tanggung jawab anjeun pangaruh kana generasi dinten ieu. Upami kitu, kumaha anjeun ngadamel eta? Mun teu, kunaon? (mana jenis piggy bék dina sual #2)

  10. SusanBonnerDunstonwalon

    Muhun ceuk Trip! Kuring terang anjeun saurang nonoman leres Allah nalika kuring mimiti kadéngé anjeun Propinsi Sulawesi Tenggara

  11. Oliviawalon

    Hatur nuhun pikeun pos Anjeun. Kuring nembe sumping di sakuliah video nu ngécéskeun pisan ngeunaan dirina, jeung “milikna” sangkan tina ngilikan dirina (Sasha galak) jeung jalan manehna tarian di panggung. Kuring ngamimitian ningali Grammy urang jeung barudak mah lamun manehna ngamimitian nari dina begged kuring keur ngarobah stasion. Nalika kuring dipasang info ieu dina loka sejen saukur nyarios kami kudu awas naon nempo barudak urang na anu aranjeunna admire, Kuring ruffled loba bulu. Ceunah kitu menyakiti ku cara halus musuh migunakeun jalma, tempat jeung hal kantos kuring kadang datangna kaluar kasar. Kuring teu hayang jeung keur diajar kénéh. Ieu pisan ogé nempatkeun lanceukna.

  12. Timoteus Brownwalon

    Geus nyatakeun yén anjeun Kristen dina loba kali, anjeun ngarasa yén musik Anjeun ngahasilkeun mangrupa representasi Kristus di anjeun.

  13. Tiheashawalon

    Amin, hatur nuhun kanggo ieu! Kuring keur lalaki persecuted ku kuring sorangan “kulawarga” hartina sadulur jeung baraya di Kristus… pikeun posing patarosan na masalah sarua dina artikel abdi panganyarna dina Beyonce. Sanajan kuring ngan ngadoa yen Tuhan aya Maha Agung euweuh urusan naon.

    Amin

  14. Ruthiewalon

    Cinta nu patarosan nangtang. Kuring geus katempo duanana maneh na Jay-Z, na kuring menta ka bénten. Neruskeun jadi conto ka. Ulah kasampak deui! Tetep pilari Up! Hayu hirup anjeun Puji Allah! Anjeun jeung pitulung Palang Gerak ngangkat kids kuring. Kuring bakal salamina bersyukur.

  15. Allenwalon

    Kuring percanten yén patarosan ieu bakal dijawab ku Beyonce sorangan hiji poé. Abdi bogoh jalan aranjeunna worded sarta jejero meunang jantung motif dina “kunaon”

  16. Alexiswalon

    patarosan hébat.

    Beyonce bisa atawa teu datang di sakuliah pos ieu, patarosan ieu, atawa anjeun hirupna Anjeun. Kuring kacida ragu manehna kukituna ngajawab patarosan ieu atawa jaga. Kanyataan yen patarosan perlu ditanya bisa jadi sababaraha signalling of kontradiksi yén Aisyah bisa atawa teu bisa ngarasa kawas alamat.

    Ieu mungkin ngan dianggap seni tinggi, tapi Jigana hadir kalawan tanggungjawab hébat. Hiji jalma tina renown dirina geus diwangun karir nya dina kontradiksi ieu, jeung maranéhna neruskeun propel dirina. Jigana aya harepan dina patarosan, yén Aisyah bisa mutuskeun pikir ngeunaan éta. Muga baé gé jadi n posisi di sawatara titik di kahirupan dirina mertimbangkeun aranjeunna. Abdi bungah maranéhanana nanya.

  17. Nickywalon

    LMBO @ #5
    Kuring resep patarosan anjeun. Aranjeunna teu intimidating na sangka provoking. Kuring nyadar yén mahluk hiji penghibur anu teuas sarta yén maranéhna kudu kahirupan maranéhanana sorangan di luar sorotan nu. Kuring heran ulah aranjeunna nyadar yén kusabab posisi maranéhanana aranjeunna salawasna di sorotan nu. Loba artis menerkeun karya maranéhanana ku cara nyebutkeun yén éta téh “hiburan ngan.” Abdi hoyong terang ti dirina dimana carana “éta ngan hiburan” tungtung? oge, anu ku nu keur panutan teu manehna nyadar yén manehna téh akuntabel keur karuksakan anu musik nya teu(manehna aktip katampa posisi anu ku ngadatangan sakola tur diajak ngobrol barudak)?

  18. OfficiallySmilezwalon

    Maranéhanana patarosan anu jumlah alot of mukmin pikiran; mu'min anu tetep non-outspoken tina questionables jalma di ramé. Jigana teuing mindeng, kami gancang ngagambar perhatian kana wrongs seniman lianna atanapi urang sacara umum anu kami nyaho teu ukur datang off sakumaha condemning tapi ogé judgmental… Pikeun anu urang???. Tapi patarosan ieu teu ngan sabalikna. Mun Beyonce éta ngajawab patarosan ieu, manehna, sorangan, bakal Abdi percanten sareng mamang teu, mimiti ningali naon kami geus sagala sapanjang geus katempo; ngan ku ngawalon patarosan.
    Heboh tur pikaseurieun (patarosan ngeunaan J.Z) :)

  19. Kymwalon

    abdi henteu satuju. Anjeun cooler ti Jay Z …Anjeun ngajarkeun jeung mere ilham ka pamuda anu ngadengekeun musik Anjeun janten hadé…hirup hadé…cinta Yesus….cinta kulawarga maranéhanana sarta tumuwuh nepi ka jadi lalaki tina standar…kiwari THATS cool. Beyonce nya geulis tur boga bakat kumaha ogé lagu nya eta mana….”Kuring bisa jadi ngora tapi IM siap”….nyorong katresna ngora pikeun masihan kana nafsu jeung mibanda kelamin luar atanapi nikah… kuring 13 kaponakan awewe ieu nyanyi it..smh. Naha ajak dosa?

  20. Chim Chalerawalon

    Wah ieu Heboh Mugi anjeun meunang nu seniman kasempetan lalampahan kudu seniman kawas anjeun bentukna arah maranéhanana leuwih tiheula kuring reckon lamun sagala patarosan eta anu bener nanya manehna bakal jadi senang disebutkeun geus agood panginten sakabeh jalma patarosan fit ka sadaya seniman kaluar aya sarupa Beyonce.

  21. Michael IIIwalon

    Kuring dipikacinta lalampahan ieu. #5 kapaksa kuring rolling. Tapi ieu patarosan provoking pamikiran hébat. Jeung seniman duanana sekuler tur Alkitabiah kedah nanya themseleves unggal waktos aranjeunna nahan némpél pagawean dina hiji lagu.
    Meureun manehna bakal nempo ieu sareng ngajawab aranjeunna keur anjeun :)

  22. Johnnie Kwalon

    perjalanan – patarosan Heboh, tur sampurna dipiguraan, bro! Kuring ampir kapaksa nangtung nepi jeung ninggalkeun ruang tamu kuring kawas Natalie Grant tuh di acara. Kuring diawaskeun acara hijina lantaran abdi 13 sataun putra heubeul hayang, sarta kuring hayang ningali kumaha ieu bade dina dunya sekuler musik, sakumaha Abdi katala dinya kaluar pikeun bagian paling 10 sababaraha taun ka pengker. Nyaéta 2 pintonan anu anjeunna ngaku, “Oh, éta jam kuring!” – Robin Thicke lajeng Pharrell. Kuring kungsi nanya putra abdi lamun anjeunna terang naon eta lagu éta malah ngeunaan, cenah ceuk terang tapi moal bakal ngawartosan (sex jeung objectifying awéwé.) Ku kituna aya hiji sisi flip kana lagu bikangna. Beyonce jeung sababaraha seniman bikangna’ lagu ngakibatkeun awéwé keu seksualitas maranéhna lajeng objectified. Téh mangrupa siklus dahsyat dosa anu ngabalukarkeun jadi loba budak jeung kolotna nu teu paduli ngeunaan silih, sabab hubungan maranéhanana éta salah dumasar kana nafsu… kumaha bae age, Kuring geus diajarkeun cukup, hade gawe, cinta musik Anjeun! – J

  23. Michaelwalon

    Abdi hoyong menta nya naha manehna mutuskeun pikeun jadi penyanyi lakukeun musik duniawi. Kuring nyaho manehna kungsi tukang Christian, tapi nu teu nyieun kuring ngarasa leuwih alus. manehna, kawas loba batur, aya dina posisi janten peran-model hébat tapi milih ngan jadi populér gantina. Hate standar urang diatur dinten sakumaha Amerika, hususna keur para nonoman.

    Dina catetan torek, cinta musik Anjeun. Anjeun kedah ngalakukeun lagu sejen kalawan Jimmy Nedum…..atanapi naon ngaranna téh. Ngabarakatak! patarosan alus tho.

  24. Nicolewalon

    Ku kituna kuring ngan kungsi ngomong kuring maca ieu pangalusna Trip sora Lee kuring….anyways, ieu sababaraha patarosan Heboh! Abdi bogoh ka ningali wawancara ieu!!

    Allah ngaberkahan anjeun!!

  25. Juanbwalon

    lalampahan Lee! Kuring nyaho Anjeun meureun meunang ton jalma hollering di ya tapi ngan rek ngomong hirup anjeun sarta musik geus mangrupa dorongan badag tur berkah ka abdi leumpang jeung Yesus. Dina sawala Anjeun, Nyaan ngarasakeun sagala patarosan. #4 nyangkut kaluar ka abdi. (sarta ieu ngan pendapat mah ngartos kuring boga sora leutik) Kuring yakin aya cara ngagungkeun kahirupan rabi. Jeung salaku follower Yesus, perhatian kuring bakal jadi anu mu'min moal bakal flaunt seksualitas sorangan. Ieu teuas pikeun kuring ningali jantung Yesus’ dina hiji urang musik / hirup lamun mayoritas waktos nu katingali aranjeunna flaunting seksualitas maranéhna. Aya henteu cinta dina nu. Ngan hiji kasempetan pikeun dedi. Hiji kudu mertimbangkeun kumaha eta honors PANGERAN jeung sasama baraya maranéhanana sarta sisters.But lajeng deui, yén jenis cinta liwat tinimbangan asalna ti sudut pandang Kristen.

  26. Keishawalon

    Nah ceuk….kuring geus 1 putra na 3 katresna sarta Kami Soo bungah yén kuring geus diangkat ka kasampak di artis ku bubuahan karya maranéhanana. Mun naon maranéhna nyieun teu bisa baris nepi kalawan firman Alloh. Naha rék nu nyoco roh Anjeun? Jigana anjeun Jalan cooler ti Jay-z.

  27. Nikkiwalon

    Anjeun Jalan cooler ti Jay-Z! Metot nu dipasang dinten ieu. Kuring datang di sakuliah video B urang, “Thing pangalusna I pernah ngalaman,” tadi peuting dina youtube bari bade ngaliwatan sababaraha 80 urang lagu. (??!!) Ieu dimimitian kaluar jeung nya di lingerie bodas, lamun kuring malah bisa nelepon eta nu. haté abdi menyakiti sakumaha kuring diawaskeun deui! Ieu jadi nyeri ningali dirina & jadi loba geulis séjén & seniman endah ngajual diri kalayan kelamin & flaunt seksualitas maranéhna. Tapi, Kuring kudu menta, mana nu lalaki dina kahirupan maranéhanana? Dimana founding maranéhna & salaki? Kedah bapana henteu B urang AND Jay-Z janten “tarung” keur dirina jeung sakabeh anu sipatna? Kudu aranjeunna jadi mayungan dirina & honoring dirina kalawan sagalana di antarana? Kuring gé jadi kahiji disebutkeun yen awéwé kudu eureun flaunting sorangan, tapi ogé bakal tangtangan lalaki ka lengkah nepi ka piring & ngamimitian honoring awéwé. Hayu urang nyieun masarakat mana awéwé anu sohor & ngahormatan pikeun kageulisan BENER maranéhna & dimana lalaki anu dimangfaatkeun. Kuring gé turun kotak sabun kuring ayeuna. :)

  28. Pamelawalon

    Nah ceuk…Kuring kungsi nanya sorangan patarosan eta sarta aranjeunna dilarapkeun ka sadaya urang naha anjeun musisi atawa henteu, ngan tinggal hirup batur anjeun salawasna nonton jeung batur anu ogé nyebutkeun Abdi hoyong janten kawas nu lamun kuring dipelak nepi. Sangkan mastikeun lamun bener nelepon diri Kristus kawas, anjeun lakukeun hal anu ngagambarkeun Kristus, thats naha kuring yakin sabagian loba jalma ngora bingung, mun saha wajib maranéhna nuturkeun. Kuring miharep na Yesus Kristus sarta Anjeunna ukur, disebutkeun urang neruskeun langsung ka liang kubur. Kami kabeh akuntabel pikeun lampah urang, kusabab laku lampah nyarita louder ti kecap. Paling musisi anu dimimitian di garéja buka dunya sabab kami henteu ngarojong musik Kristen sasama urang. – Bakal cinta ka ngadangu réspon dirina tapi beuki importantly bakal cinta keur dirina datang deui ka Yesus.

  29. Chelbiawalon

    Asa hiji poe manehna baris ngagunakeun bakat nya mana Gusti masihan dirina dina tempat munggaran….muji na muja ngan Mantenna. Manehna teh ment ngawula Allah jeung dipaké pikeun Karajaan-Na. Iblis salempang dirina. Mungkin Allah jadi gracefull ka dirina.

  30. Trinitywalon

    Munggaran sadaya Abdi bogoh sora Trip Anjeun!!! Hehehehe sora anjeun hihi jeung anjeun haha! Ngeunaan patarosan Abdi bogoh sual 4 jeung 5 nyaeta hilarious, euweuh Trip Anjeun cooler.. Jigana geus ditanya ku pisan cinta tur rahmat sarta hikmah.. Padamelan anu saé.. Jeung bisa Yesus mantuan henteu ngan Beyonce tapi loba urang salaku mukmin.. Kuring teu ngadengekeun musik nya euweuh deui tho..

  31. Tonywalon

    Hal kahiji naon anu nyetir nya? Hiji jalma anu bade boh ngahasilkeun awakna kana amal saleh atawa bener. Aya perlu jaket gula nanaon. Aya jalan anu sigana katuhu ka lalaki tapi tungtungna nyaeta maot. Sumuhun kami sinners sarta kudu Jurusalamet a, Tapi sabaraha lila do kami nuluykeun cai ka handap seratan?? Teu nu sarupa jeung éta garéja di Corinth anu dilereskeun Paul? Kabeneran perlu diucapkeun.

  32. Meredithwalon

    patarosan anjeun bahana jalma Kuring geus hayang nanya nya kitu ogé. Abdi cinta ka ngadangu réspon nya ieu patarosan hormat jujur. Kuring ogé kukituna nambahkeun “Kumaha do lirik eksplisit anjeun ngeunteung maneh nilai pribadi?” jeung “Paling lagu anyar Anjeun exalt kelamin, awak anjeun jeung seksualitas Anjeun. Dupi anjeun dianggap nulis lagu nu praises Allah anu rahayu anjeun kalawan kado anjeun pikeun nyanyi sarta ngahibur?” sarta Sumuhun!..anjeun pasti cooler, a lyricist leuwih hadé, sarta conto sabenerna “Nu Good Kahirupan”! Lieur cinta musik Anjeun!

  33. Kruseaphixwalon

    Mang Trip! Muhun ceuk / ditanya sarta ngarasa timing sampurna na cuz isu ngeunaan artistes influencing nyawa rumaja déwasa ngora geus pernah geus leuwih merlukeun questioning. dinten deui, Abdi nguping komentar ti preman langsing anu ceuk “sagala nak anu tindakan dina naon cenah di lagu na teu diangkat leres” na mah ieu kawas whaaa?! Manéhna ngaku manéhna ngan hiji penghibur sarta yén up na ka budak kumaha maranéhna diajar jeung aku kawas, “guru bisa ogé disebutkeun,na pakasaban abdi ngajar tapi murid kuring nu jawab naon maranéhna diajar?.” Na fam ngan gélo. Dipikacinta unggal sual sakumaha I do boga titik lemes keur Bey tur panjang ningali nya disimpen teuing. Kuring bakal alamat ieu dina pos kuring salajengna jadi y'all tiasa parios deui nepi kana kruseaphix.wordpress.com

  34. John Mansaraywalon

    Ieu stuffs alus; muka nepi ka urang pengikut anjeun teuing geus ilahar. Biasana, pamingpin condong ngajaga standar kareueus jeung kakuatan leuwih pengikut maranéhna. Tapi pos ieu sigana kitu jero nu eta nyorong urang yén iman Kristen téh sadayana ngeunaan Persib. Kuring hayang I bisa bisa nempatkeun perasaan kuring sabenerna ngeunaan pos ieu kecap, tapi ieu’ sacaket abdi tiasa. hatur nuhun.

  35. Gteqnixwalon

    lalampahan Mang, patarosan alus. Bener sunda hartosna nothin lamun manehna waleran atanapi henteu titik kasebut u dijieun ur titik. Anu kantos mangrupakeun kipas tina hers kedah cukup pikeun nunjuk kaluar miara dirina…anit lalampahan trippin Buh, ure jalan teuing panas janten tiis Jay aint on ur liga…

  36. Allisonwalon

    Jigana éta patarosan téh sah i mindeng heran kiwari yén Aisyah nyaéta indung nu pasti bakal sababaraha negotiables non. Manehna boga hiji putri nu keur nonton nya kitu ogé ours lamun urang ngantep aranjeunna. Kuring nempo sababaraha tempat di internet yén Aisyah nyarios manehna ngagaduhan mun kawentar hadir .i garéja sabenerna ngahargaan 1.1.Six sarta ngahontal Records sabab urang bakal boga nanaon ngadangukeun to.God ngaberkahan y'all

  37. Johnwalon

    Manehna perlu Yesus. Tapi keur dirina pikeun ngalakukeun yén Aisyah geus masihan hirup nya manehna. Kacida ragu manehna bakal daék nyerah kamulyaan dirina sorangan keur manehna. Tapi lamun manehna tuh wow kumaha hiji dampak manehna bisa boga keur karajaan.
    Abdi gonna neneda manéhna teu. Urang sadayana kedah.

  38. Cik Gatotkacawalon

    lalampahan Lee, najan Teu sangka dina patarosan éta relatif dina lampu tina formulir seni musik, tapi meureun Abdi rada teguh. Theses patarosan, dina pamadegan mah teu ngajalankeun imah profési yén Aisyah ngajadikeun keur Kristen (sahenteuna Jigana ieu profesi nya dasar kana afiliasi dirina kalawan St. John UMC).
    More husus…Kumaha pangaruh saur anjeun musik anjeun dina kahirupan sarta nilai tina katresna ngora jeung awéwé?

  39. JSokwalon

    Alus Kecap Trip. Kuring ngahargaan seueur komentar. Hal ieu encouraging ningali Kristen serius pikir jeung interaksi jeung naon budaya populér anu presenting aranjeunna. Cinta situs Bro, sholat pikeun Allah neruskeun ngaberkahan mentri Anjeun.

  40. betah Colewalon

    kuring nyebutkeun, éta nya éta. Anjeun dijudulan pamadegan sorangan. Kawas anjeun nyarios,”Anjeun duanana mangrupakeun sinners sarta merlukeun rahmat Allah”. Bédana téh, anjeun terang naon nyebutkeun Firman jeung Beyonce henteu. Neneda keur leungit ka tobat jeung ngahurungkeun tina cara jahat maranéhna. Tripp, tetep nepi karya alus tur jadi taat ka Yesus Kristus

  41. ABROWNwalon

    patarosan alus! Salaku I diawaskeun kinerja Grammy dirina panganyarna, Kuring éta kuciwa, sarta saddened. Salaku I dipikir deui, Kuring mimiti ngarasa punten keur dirina, sabab kuring sadar manehna teu katutupan ku salakina. cinta nyata nyertakeun, teu ngantep nakedness pamajikan anjeun jadi kakeunaan dunya.

  42. Chepewalon

    Patarosan nu fenomenal I mudahan manehna Nu Uninga Ngeunaan eta. Aranjeunna patarosan menak jeung jujur ​​loba jalma anu mikaresep seni nya kudu.

  43. kimekawalon

    Ogé anjeun moal baé humblest Kuring geus maca ngeunaan ngeunaan Bey sakabeh bulan lila. Hatur nuhun pikeun netepkeun conto hébat ieu.

  44. Chelbiawalon

    I dipaké pikeun ngadéngékeun dirina, bcz Abdi bogoh sora nya jadi loba! tapi kiwari sagala musik nya indit kaluar imah kuring bcz manehna geus encouraging kabiasaan seksual, manipulasi, jeung kabiasaan doraka. Aya roh jahat digawé trough nya influance katresna pisan ngora ti mimiti. Na hanjelu kuring kudu ngajaga putri abdi tina 5 taun heubeul ti awéwé pisan nice jeung gifted anu éta sarta kudu awéwé Allah tapi kiwari dipaké pikeun Karajaan gelap. Sababaraha kali kuring heran lamun manehna geus sadar ieu atanapi henteu? Meureun jeung meureun jero dirina manehna weruh kacida alusna yén Aisyah leungit eta… tapi kuring ngarasa yén Aisyah nyaéta kawas prisoner..there a henteu cara gampang kaluar keur dirina… Ngan Yesus offcourse! Nyanggakeun neneda keur mujijat a! Mungkin Allah jadi Al Qur ka dirina!

  45. Rachelwalon

    Kuring satuju jeung Trip Lee, kajabi…. Yén anjeunna pisan cooler ti Jay-Z… ogé dina kayaan manehna bakal di kalangkang tiis ti Nu Maha Kawasa ti naraka panas ;)
    ohh.

  46. herblessedseeds dirinawalon

    Kuring ngahargaan kahayang pikeun ngamimitian dialog kieu jeung Cinta di amoy tina gaining sababaraha dmana na bebeneran ti diri sakali memproklamirkan Kristen Beyonce. Paguneman ieu kudu tetep bade , kalawan Sunan Gunung Djati , Kristen jeung dulur . urang teu boga maksa kaleresan , saukur melak eta . Sylvia Fanali herblessedseeds, on Facebook jeung Instagram

  47. PJwalon

    Wah! Ieu Heboh! Lempeng ka titik, Tapi masih kénéh hormat. Kuring nyaho loba urang nu bingung salaku naon kajadian ka Beyonce kami Kristen seemed salawasna hayu gaduh pass a kusabab dirina “kapercayaan”.

  48. Taniquawalon

    Baraya Trip,

    patarosan anjeun dijieun kuring pikir ngeunaan kumaha kuring nempo Beyonce. Abdi pikir manehna Éta pisan Sarbini. Kuring hormat karajinan nya. Abdi heran kumaha manehna bakal ngajawab patarosan eta. Eta bakal jadi istiméwa. Hébat titik ngeunaan geulis hurts lagu. Manehna nétélakeun katresna teu maéhan dirina janten sampurna, acan manehna meets nu alam baku tina kasampurnaan….. Hmmm ngajadikeun hiji pikir.

    Resep pisan!!

  49. diggitywalon

    abdi resep sual questions.but Anjeun 5 nganggap yen sakali anjeun meunang kaliwat 40 Anjeun cant kasampak keren atawa jadi tiis .I sunda pikir thats a asumsi lumrah…jelas

  50. RichieBeadlewalon

    patarosan hébat, perjalanan! Sarta kuring ngan kajadian bisa maca ieu sababaraha lalampahan-tunes sumping up on playlist headset kuring!

    patarosan anjeun némbongkeun jero, patalina jeung masalah asli na sensitipitas, jeung sigana asalna ti tempat anu jaga. Tapi naha kedah kieu Mega-superstar malah maca patarosan anjeun sanajan, teuing kirang ngajawab aranjeunna? sumur – ti sudut pandang kuring – manehna kedah, sabab nu nuju teu nanyakeun nanaon nya anjeun teu nanya ka diri!

    Naon buktina? sumur, Kuring ngadengekeun ayeuna…”Ieu waktu keur timer ujian, urang perlu timer ujian, éta waktu keur timer ujian, urang perlu timer ujian meureun!”

    Pariksa deui kaluar Beyonce! Anjeun ogé, Jay-z! (Hayu urang disebut Self Ujian) :-)

  51. Cinthwalon

    Hei lalampahan, patarosan anjeun téh basajan, acan panginten provoking. Ieu lends ka nu maca rasa analisis diri sarta ogé, rasa tanggung jawab kana hirup kahirupan urang pantes manéh nu geus ditampi tur nangkeup sapopoé, Tapi pernah kaluar ti hiji tempat kaadigungan, tapi salawasna tina humility na cinta. bogoh. bogoh. bogoh. cinta murni téh kuat ti alam kubur. i dont nyaho naha atawa naon ngajadikeun Beyonce amis ngalakukeun hal manehna teu. tapi urang anu disebut cinta na ngangsonan ka cinta, sarta ngalayanan. sarta abdi pikir nanyakeun patarosan nu patali jeung urusan jantung téh alus pikeun jantung. sarta alus pikeun ngangsonan ;)
    hatur nuhun pikeun asih

    p.s Jay z teuing tiis pikeun lalaki sakola

  52. Betaniawalon

    Kuring gotta sebutkeun,Proyék alus dina artikel ieu. Abdi jadi dipaké pikeun dédéngéan urang bash dirina,tapi dédéngéan Anjeun genuinely nanyakeun patarosan asli nu sok atuh mikir ngeunaan nalika kuring ningali dirina. Kuring ieu sabenerna mah bade maca artikel éta lantaran ieu mah sakadar bosen urang bashing. pikiran alus.

  53. Asnewalon

    Kuring kudu disebutkeun kabeh tina patarosan éta hébat jeung éntitas tina jumlah 5( Kuring nempo mana nu nuju datang ti sanajan, Tapi Jay-z teu kmu defintely moal cooler ti batur hirup pikeun Gusti.). Sigana salaku sanajan anjeun defintely miara yakin ngeunaan awéwé anu. Kuring teu hayang luncat ka sagala conclusions, salaku sanajan anjeun teu bakal geus dibagikeun Injil jeung nya sanggeus presenting pamadegan 4 panginten provoking patarosan kahiji. Tapi, Abdi satuju sareng sasama commenter(JONREAGAN) dina ieu blog. Injil nyaeta hijina haté / pikiran-changer. Eta bakal hébat lamun manehna uninga tina batur(sapertos Anjeun) saha nu ogé aub dina musik(najan anjeun duanana aya di jalur béda) jeung nyaho jero éta tina éta pangaruh. Hatur nuhun Trip pikeun kahayang anjeun ka ngawula ka Gusti urang, ayeuna teh encouraging ka batur kawas kuring anu pisan isinan lamun datang ka gedong hubungan jeung urang sarta babagi Injil. Alhamdulilah anjeun jeung kulawarga anjeun!

  54. Asnewalon

    Hampura, Kuring poho pikeun nambahkeun patarosan anu Abdi hoyong pikeun anjeun nanya. Eta bakal hébat lamun bisa nanya nya: Jenis naon musik / lirik anjeun yakin indungna nu kudu ngajaga barudak maranéhanana ti?

  55. MichelleJwalon

    Éta jalan anu sae pikeun meunangkeun rolling paguneman. Abdi pribadi hiji kipas nya sorangan, tapi abdi mendakan eta sangar hésé di vocally hirup, ngajarkeun sarta promosi Godly atribut bari (cicingeun) jamming kana lagu nya. Hayu urang geus perjuangan pikeun menit a, utamana saprak Abdi anu sasama Houstonian AND hiji alumna ti sakola kelas nya. Kuring dikurilingan, Kuring ngabejaan ya!

    Grace jeung fam karapihan!

    • Asnewalon

      Hai MichelleJ, éta pohara alus sarta séhat wijaksana sacara rohani nu ngarasa convinction dina hirup anjeun lamun datang ka kontradiksi nu. Kuring ajak anjeun neneda feverently yén Gusti nyokot jauh yen kahayang pikeun ngadengekeun musik nya nu écés anti Kristus di sahingga loba cara, oke I teu hayang sugarcoat eta, paling musik nya geus Satanic tapi pikaresepeun. Kuring nyaho yen Abdi teu nétélakeun sagala hal anu anjeun teu nyaho geus ngeunaan musik nya keur anti Kristus, tapi punten ngadéngé kuring kaluar. oge, meunang batur(anu sasama pangagem tangtu) anu bisa dipercaya nyekel Anjeun akuntabel sarta ngajelaskeun / ngaku perjuangan anjeun ka anjeunna atanapi dirina. Urang kabeh gaduh struggles dahsyat jeung bisa Gusti masihan kami Grace Na nungkulan struggles kami.

      P.S. Teu menerkeun anjeun ngadengekeun musik nya tapi éta wijaksana anjeun teu purposely mawa éra ka Gusti tur kabuka ngadangukeun eta di hareup jelema anu pilari ka anjeun sakumaha conto Kristus. Mungkin PANGERAN jadi sareng anjeun.

  56. libbwalon

    Pasti boga patarosan sarupa. Loba babaturan kuring kasampak nepi ka Beyonce nu worries kuring pisan sabenerna. Ieu hanjelu nu keur seksi nya naon maranéhna striving pikeun salaku hasil tina pangaruh dirina. Manéhna nu keur ogé geus ditunda titincakan a, jadi keur sababaraha urang éta kawas manehna Éta kitu Sarbini, manehna bisa ngalakukeun teu salah… aranjeunna teu mikir kritis ngeunaan naon manehna nyebutkeun na lakukeun na kumaha eta pangaruh aranjeunna… pas maranéhna ngadéngé Beyonce éta sakabéh alus, paduli suratna, nu pohara hanjelu. jadi enya, Abdi pisan senang nu Trip geus nanyakeun patarosan ieu – manehna Éta manusa kawas sesa urang nu kudu ngeunteung kana naon manehna teu jeung saha manehna ieu influencing saloba Présidén Amérika Serikat… manehna Éta di media sagampil teuing, lamun teu langkung.

  57. Nataliewalon

    hey lalampahan anjeun terang #5 anu barang nu katuhu aya haaa!!!
    ogé abdi tos ka ngomong geus ngagaduhan nyabit Illuminati saloba éta brings pencét goréng na nyata, éta aya anjeun ngan kudu lalajo kasaksian dmx urang ka Kristus sarta naon Illuminati nu tuh ku anjeunna uninga kieu.
    Kuring aint nyebutkeun j-z definately boga involvement tapi Rihanna jeung manehna moal selingkuh teu keur aub na sagala saeutik nepi coincidental..
    abdi bogoh Beyonce pikeun dibikeun bakat ALLAH nya.. na buah roh nya..
    sarta saloba abdi bogoh mabok cinta ( salaku lagu pribadi ti dirina ka anjeunna yén kedah swasta sakadar keur eta jeung teu AS ningali ) abdi ulah ngarasa baé dina tekenan, abdi bener ngalakukeun pikir hal Rihanna sakabeh geus lembang iman nya, kapercayaan diri nya, na diri nya cinta nu urang sadayana kedah gaduh sababaraha..
    manehna perlu solat kami!! hatur nuhun keur teu wanting narajang dirina dina patarosan anjeun, abdi hatur sumanget suci pikeun ngumbah nu mibanda hikmah tinimbang judgments.. eta nyebutkeun dina bibel kami henteu wajib nangtoskeun.. acan paling Kristen gaduh ieu salaku alat keur nunjang a. kulawarga kuring sorangan nu kawas ieu.. kaasup kuring.. tur anjeun conto Kristus! Allah ngaberkahan Anjeun sareng musik Anjeun, mentri anjeun ngaliwatan musik sarta Allah ngaberkahan Beyonce keur manehna bakal datang deui kakawasaan solat téh kuat batan DEVILS CLOAK dosa!
    XXX

  58. Demarcuswalon

    Abdi bogoh sarta Kaula teu yakin ngeunaan ieu? Tapi henteu duanana anjeun nyanyi di garéja atawa maénkeun peran badag di gareja? Jigana kudu ngalakukeun eta. Kuring solat pikeun anjeun.

  59. Kaywalon

    Hatur nuhun pikeun nanyakeun patarosan nu loba urang bakal cinta nanya. Kusabab anjeun gaduh platform pikeun ngalakukeunana, urang sadayana ngahargaan maneh. Alloh téh alus, sarta alatan Anjeun nyandak waktos kaluar tina jadwal sibuk anjeun pikeun nanyakeun tipe ieu di luhur pisan profésional, Anjeunna bakal ganjaran anjeun kabuka. Anjeun nyatakeun, anjeun bisa jadi jelema nu ngalakukeun dosa a, salaku urang sadayana anu, tapi lamun geus katampa Yesus janten Jurusalamet anjeun, anjeun, bapa, ayeuna jelema nu ngalakukeun dosa a disimpen ku Grace. Amin!

  60. Aricwalon

    Jigana manehna geus jadi hiji pangaruh pisan goréng lately, saha anu mana satengah taranjang di panggung perlu rethink on naon maranéhna lakukeun di situasi anu. I am pisan kesel jeung Lady Kahiji kami pikeun henteu ngarojong musisi approiate langkung. Obama téh sami sareng ngarojong artis rap seculier anu ngamajukeun kekerasan nalika anjeunna kedah ngalawan anu!

  61. inditwalon

    Kami estu greatful pikeun jalan nu dipiguraan dina patarosan( dina cara judgmental Euweuh) anu mangrupa Heboh. ayeuna, kami Dijieun janten kapal Allah ibadah ngaliwatan tinggal hiji hirup ibadah (doa, maca na reflecting on Kecap Allah, witnessing sarta ngajarkeun batur cinta jeung wasiat Allah maranehna. Sahingga ngamungkinkeun neneda pikeun maranéhanana sabudeureun urang, yen aranjeunna bisa ningali ngaliwatan panon Alloh teu akur jeung cara di dunya salaku urang ogé mere kasaksian gawé Allah.

  62. kasabaranwalon

    Kavling kids di sakola kuring nyokot on kuring jeung saha atuh nu Beyonce bisa ngarobah nu kitu mah nya hayang jadi sobat deukeut milik sarta datangna ka sakola mah ngabejaan jalma nu kuring jeung dirina téh babaturan

  63. amalwalon

    maranéhanana opat (tatanya 5 teu meuntas pikiran kuring pisan, Jigana anjeun cooler) patarosan sakur up sagala 100 tina hiji mah geus keur Beyonce.

  64. bringswalon

    Ngan thinkin bout u nyebutkeun yall duanana sinners pilari Dewata rahmat. Manehna yakin tindakan kawas manehna boga tur sampurna. Manehna ngagaduhan loba teuing pemirsa n a jiwa gampang nyerah. Manehna bakal salawasna mibanda leuwih di ngabalukarkeun hirup kieu ieu téh Surga dirina. Iblis geus didieu jeung yakin eta atanapi henteu thats kumaha anjeunna jalan. Anjeunna teu bodo ngan ngabalukarkeun anjeunna téh satin, Tapi anjeunna henteu bapa Surgawi na pernah bisa masihan u leuwih atawa cinta u leuwih ti Alloh swt. hatur nuhun

  65. ngalakukeunanawalon

    Abdi bogoh pos ieu! Di handap ieu mangrupakeun sabagian patarosan hébat. Artis mindeng poho ngeunaan pangaruh dipibanda on muda, atawa jalma sacara umum, jeung teu sadar jumlah tekanan jeung bingung nu bisa bisa disababkeun.
    Mangga neruskeun ngawenangkeun Alloh ngagunakeun Anjeun tur salse karya anjeunna geus dimimitian di nu. Luv.
    P.S. Hatur nuhun ngawalon patarosan ngeunaan naha anjeun nikah gadis bodas…ngabarakatak!

  66. sambutan: Yesus Kristus Kakaisaran | Pendeta-rapper Trip Lee Talks Nyauran Pemuda ka 'naek’ jeung Ministering ka Fans dina Level Personal (video)

  67. sambutan: Pastor-Rapper Trip Lee Talks Calling Youth to 'Rise' jeung Ministering ka Fans dina Level Personal (video) - Sosial News Dashboard