Kabeh We Need Is In Allah

Punika audio saka khutbah anyar aku martakaké ing Jabur 142. Kabeh kita mbukak liwat kaping angel, nanging masmur nuduhake kita sing malah ing kaping awon kita bisa nemokake kabeh sing perlu ing Allah. Papat nilai sing:

Aku. Gusti Allah iku Kita Friend ing Times of Trouble

II. Gusti Allah iku Protection Kita ing Times of Trouble

III. Gusti Allah iku Kita Treasure ing Times of Trouble

IV. Gusti Allah iku Kita ngluwari ing Times of Trouble

Enggo bareng

5 komentar

  1. AngieReply

    Ketoke khutbah iki saka cukup sedhelo ago. Aku mung mirengke lan aku ngerti Gusti Allah mimpin kula kanggo iku. Aku needed kanggo krungu pesen iki. Thank Gusti. Slamet sing lan bojo lan bocah Trip! Muga Gusti terus kanggo nuduhake sih Kang marang sampeyan lan kulawarga sing tetep setya marang Gusti Yesus lan panggilan ana ing urip panjenengan.

  2. Shakinah SmithReply

    Pinujia Gusti! Iku kabeh aku kudu. Pesen iki tenan wis mikir ing kaluhuran Allah lan carane kakehan kang wis nandang gerah kula metu saka kahanan lan angel kaping. Panjenenganipun tansah karo kula lan kula. pandonga kawula saiki iku Allah mung bakal menehi kula kekuatan kanggo lunga terus apa aku kudu amarga aku ngerti sapa iku kanggo kula.

  3. Anthony ChatmonReply

    Aku sante pesen sing, matur nuwun. Mangga terus kanggo ngidini Allah kanggo nggunakake sampeyan. Gusti Allah mberkahi kowé lan atimu.

  4. Kenitra BrockingtonReply

    Aku iku paling ayu carane Gusti Allah nuduhake kita sak klebatan katresnan liwat kita tresna kita anak. Aku pancene disenengi analogi Trip digawe ing awal kaliyan putranipun.

  5. josephwalkerReply

    Brother trip, khutbah sing diberkahi! tembung ngendi tengen ing wektu. Iku kaya kita lali sing gampang sak kaping saka kaku dhuwur lan alangan. Punika pangeling sing.