A Ju Living Good Life?

Në fillim të këtij viti unë shkova në turne me librin tim të ri, Jeta e mire. çdo natë, I mbajti një fjalim që u përpoq për t'iu përgjigjur pyetjes, "Çfarë do të thotë për të jetuar një jetë të mirë?” në Chattanooga, TN, ne regjistruar mesazhin dhe e kam postuar më lart. Libri lëshuar në tetor 1, 2012 dhe ju mund të blini atë këtu. Për të mësuar më shumë në lidhje me librin ju mund të klikoni këtu. Ju mund të blini albumin Good Life këtu. A jetoni jetë të mirë?

AKSIONET

4 comments

  1. sonjjpërgjigje

    this message is so inspiring!!! Thank you Trip Lee!!! Si nje 45 year young mother of 3 children in their twenties and an eighteen year old I’m always searching for examples of young people that areliving the good life” me anë të Krishtit!!! I will share your message with my children but I will continue to follow you myself because I loved it and I love your music!!!

  2. CherishJesusLuvpërgjigje

    I am living and He has put His Good Life within me :) And I look forward to living with my King forever in the Goodness of eternal Life with Jesus Christ the one to whom All Honor is due.

  3. Sashapërgjigje

    The video is a Blessing! I gëzuar shikuar atë. Thank GOD for HIS WORD! udhëtim, I do love that you give scripture to back up what you are saying. Very pleasant message and I was definitely laughing at your jokes. So true about that chicken joint!!!