Nu Anjeun Hirup nu Good Kahirupan?

Tadi taun ieu mah nuluykeun tour jeung buku anyar mah, Nu Good Kahirupan. unggal wengi, Kuring méré hiji sawala nu usaha ngajawab pertanyaan, "Naon teu eta maksudna hirup kahirupan alus?” dina Chattanooga, TN, urang kacatet talatah mah geus dipasang eta di luhur. Buku dirilis dina Oktober 1, 2012 tur anjeun tiasa mésér éta Ieuh. Pikeun leuwih jéntré ngeunaan buku nu bisa klik Ieuh. Anjeun bisa meuli The album Kahirupan Good Ieuh. Anjeun hirup kahirupan alus?

biasa

4 comments

  1. sonjjwalon

    pesen ieu kitu mereun!!! Hatur nuhun lalampahan Lee!!! salaku 45 sataun indung ngora 3 barudak di duapuluhan maranéhanana sarta hiji heubeul dalapan belas taun Kuring salawasna neangan conto jalma ngora anu “hirup kahirupan alus” liwat Kristus!!! Kuring baris babagi pesen anjeun kalawan barudak kuring tapi bakal neruskeun nuturkeun anjeun sorangan sabab kuring dipikacinta eta na Abdi bogoh musik Anjeun!!!

  2. CherishJesusLuvwalon

    Kuring keur aya kénéh jeung Anjeunna geus nempatkeun Good Kahirupan Na dina kuring :) Jeung Abdi ngarep pisan hirup kalawan Raja abdi salamina di goodness of Kahirupan langgeng jeung Isa Al Masih hiji keur saha Sadaya Honor téh alatan.

  3. Sashawalon

    video nu geus berkah! Kuring ngarasakeun ningali eta. Hatur ALLAH pikeun WORD HIS! perjalanan, Abdi bogoh ka anjeun masihan Kitab Suci pikeun nyadangkeun naon anjeun nyarios. pesen pisan pikaresepeun tur I ieu pasti ketawa di guyonan Anjeun. Sangkan leres ngeunaan éta gabungan hayam!!!