Çfarë Temat A Diskutoni Libri?

Në librin e ri të udhëtimit të, ngrihem, ai u përpoq për të shkruar në lidhje me gjërat që janë të rëndësishme për këtë brez. Shikojnë si ai ecën nëpër disa nga kapitujt dhe i jep një vjedhës kulmin në përmbajtjen.

 

AKSIONET

15 comments

 1. JTDeanpërgjigje

  Është kaq Crazy unë ishin vetëm punësuar New Company quajtur Rise, Kjo nuk e ka bërë këtë të mirë ,Por unë jam kthyer deri për të lexuar këtë libër i ri që do të fuqizojë të rinjtë dhe të brezit të vjetër se ajo është Super ftohtë të jetë një Know krishterë, Ju mund të shkoni në NBA,NFL, MLB. Luaj futboll, run Track, prodhojnë gjurmët, Të bëhet një aktor, ose një Actress. Qielli është i Limit, ku ka Frymën e Zotit qëndron, atje është liria dhe liria në lajmin e mirë të Jezu Krishtit. Unë jam mirënjohës për ju Lecrea ,Tedesi,dhe gjithkush nga 116 Kliko ,Ne u japim lavdi Perëndisë ,Ne Jepi lavdi Perëndisë dhe nuk mund të presim për të nxitur këtë rritje të re Book !!!!!!!Ai është i denjë ,Ai është i denjë për t'u lëvduar!!!

 2. Davidpërgjigje

  Çfarë një libër i tmerrshëm! Trip Lee ka shkruar një libër duhet të lexoni për të gjithë adoleshentët. Unë nuk mund të vënë atë poshtë. 5 nga 5 yjet.

 3. yvespërgjigje

  udhëtim, Unë kurrë nuk ishte në lexim. Por Perëndia fjalë për fjalë u zgjuan mua deri nga gjumi im dhe më bindi për të blerë librin tuaj “ngrihem”. Man, Unë nuk e kanë përfunduar atë, por unë të kuptojë se unë jam që kanë të bëjnë me pothuajse 99.9% e problemit që po flasim për në Rise. Kuptuar se është hapi i parë drejt shërimit tim dhe ndryshimet. Është një njeri i madh libër, dhe me mua të qenit në dashuri me kulturën hip hop, I kremtojmë Zotin për të folur me mua me anë të një rapper / Pastor. Unë mund të krejtësisht të bëjnë me atë…
  dhe një gjë më shumë, Unë doja që ju më mirë si një shkrimtar se një rapper por të vazhdojmë të bëjmë një punë të madhe në histori të madhe të këtij të Perëndisë :)

 4. bulonpërgjigje

  Trip Lee tha më të mirë! Vlerësojmë punën tuaj këtu në Nigeri. Ju një bro bekim, Faleminderit. @iamslizybolt #rhemaprocess #116

 5. PKpërgjigje

  udhëtim, Bleva librin tuaj disa muaj më parë dhe unë me të vërtetë dua sa real jeni. I admiroj pasionin tuaj për të shërbyer Zotin tonë dhe kjo më motivon që të vazhdojnë të jetojnë në mënyrën Perëndia na dëshiron të jetojmë. Unë nuk jam bërë fare me çështjen e librit unë kinda kanë se 7 ora logjikë ndodh në këtë moment lol! Por unë jam i frymëzuar me të vërtetë nga libri juaj. Faleminderit, vëlla! Zoti ju bekoftë!

 6. Charapërgjigje

  Unë jam i ngacmuar në mënyrë që të ketë këtë libër!! I urdhëroi atë në internet dhe unë kam qenë duke pritur që ajo të vijë. Unë nuk ishte i sigurt se pse unë u tërhequr në mënyrë që të këtë një të tillë, sidomos duke pasur parasysh Kam libra të tjera të shumta në raft tim libër që unë nuk e kam lexuar dhe nuk të vërtetë kanë plane për të lexuar çdo kohë të afërt :-) Por unë kam qenë duke pritur në rritje dhe ajo më në fund erdhi dje. Kur kam marrë në shtëpi ka pasur një paketë në derë dhe unë pritet që ajo të jetë libri më i. Rezulton se libri ishte dërguar USPS dhe ajo ishte në kuti postare e mia. Paketa në derë ishte një palë këpucë I urdhëroi. Kjo është aq e rëndësishme, sepse unë me të vërtetë kam një gjë për këpucë dhe unë plotësisht harruar I urdhëroi ata. Burri im madje tha se unë nuk ka nevojë për të sjellë një palë këpucë në këtë shtëpi nëse nuk i hoqa qafe të një palë. Kjo është të menduarit meta për mua :-) Ndoshta ai është i zënë hapin me logjikën time, sepse ai nuk ka thënë asgjë në lidhje me këpucë mbrëmë!! dosido, pasi fëmijët shkuan në shtrat kam filluar leximin Ngritja dhe nga kapitulli 2 E dija se pse unë kam qenë i tërhequr në mënyrë të librit. Arsyet janë të shumta për listën në seksionin e komenteve, por unë jam në kapitullin 4 tani dhe ajo tashmë ka folur vëllime për mua. Kryesisht për shkak të mënyrës se si është shkruar dhe se si lidhet me gjëra të tjera. dosido, Unë jam i ngazëllyer dhe unë tashmë janë bekuar. Unë jam duke shkuar për të vazhduar leximin tani, por mora një pushim për të shkruar këtë koment.

 7. aksetpërgjigje

  pst. udhëtim u've qenë Blessin vërtetë për mua. nd unë me të vërtetë të bekuar Perëndinë për takimin makin me u. këtu në Nigeri kishat tona lokale ende c rap si nt qenit Vry krishterë

 8. RobinRichesonpërgjigje

  Unë kam qenë të thotë për të blerë librin tuaj dhe lexoni atë, por jeta merr aq i ndezur në kohë. Megjithatë, midis të ethshëm, jetën e përditshme të familjes sime dhe mua, Krishti gjithmonë vjen e para.

  Këtu në qytetin tonë të Owensboro, Ky. me anë të kishës sime ka një program të quajtur Miqtë e mëkatarëve. Miqtë e mëkatarëve është një banimi program shërim substance Krishtin në qendër duke u fokusuar në restaurimin dhe pajtimin e burrave dhe grave në Krishtin nëpërmjet vërtetat biblike, përgjegjësi, dhe aftësitë jetësore. . .ne përpiqemi për të ndihmuar vëllezërit dhe motrat tona në Krishtin kërkojnë falje, për të mësuar nga gabimet e tyre, për të njohur Perëndinë dhe për të ndërtuar një marrëdhënie personale me të. banorët, punonjësit, dhe vullnetarët janë të gjithë njerëz të mahnitshme!

  Burri im dhe unë kam bërë gabime në të kaluarën; duke mos njohur Perëndinë ishte një prej tyre. sot (3/24) ne festuam 15 vite të lavdishme e martesës dhe ne nuk do të ketë pa përlëvduar Perëndinë dhe duke e ditur dashurinë e tij dhe hirin. Kjo është diçka që ne kujtojmë fëmijët tanë të përditshme!

  Ajo do të na emocion të keni në Owensboro më 20 gusht për të bërë një paraqitje në miqtë tanë vjetore të mëkatarëve fondesh!

 9. Kiannapërgjigje

  Unë kam kopjen time. Unë shpresoj për të përfunduar librin deri në fund të kësaj jave. Unë kam gëzuar atë që kam lexuar deri tani,

 10. CGpërgjigje

  Trip libri juaj është e mahnitshme!! Ajo më ka ndihmuar në ecjen time me Perëndinë dhe unë gjej veten duke iu referuar atë përsëri dhe përsëri. Ajo ka disa parime të mëdha. kapitulli im i preferuar është 4 Nuk ka të krishterë super. Libri juaj jeta e mirë është shumë i tmerrshëm!

 11. DellaLoolopërgjigje

  “Në librin e ri të udhëtimit të, ngrihem, ai u përpoq për të shkruar në lidhje me gjërat që janë të rëndësishme për këtë brez. Shikojnë si ai ecën nëpër disa nga kapitujt dhe i jep një vjedhës kulmin në përmbajtjen.  ”
  :) .

 12. Jenniferpërgjigje

  First of all I want too say awesome blog! I had a
  quik quedstion in which I’d like tto ask if you don’t mind.
  I was curios to find out how yyou center yohrself aand clear
  youur head before writing. I hve had trouble clearing
  myy mind in gettinjg myy ideas out. I do eenjoy writing howeve
  iit just seems like the first 10 shumë 15 minjtes tend tto be llost simply
  just trying tto figure ouut hhow to begin. Anny recommendations oor hints?
  Cheers!