Coulda Been Me

Produser: Gawvi
Vocals tambahan dening: J. Paul
artwork by: Alex Medina
Campuran lan nguwasani dening: Yakub “Biz” Morris

ayat 1:
Aja oleh pengen krungu pain kita
Sing carane aku kroso yen aku flipping liwat mau twitter komentar, kabeh aku aran iku udan
Padha nuduhake kula njaluk liwat iku lawas
kuwi sing ora ana ora luwih
Nanging sing ora muni bener nalika katon ing lurung-lurung iki
Dadi nyata yen aku aran kaya iku coulda wis kula

pancing:
Man bisa aku pitutur marang kowe carane aku kroso sapunika
Ah padha pengen ngerti carane aku kroso sapunika
Aku aran kaya iku coulda wis kula
Aku aran kaya iku coulda wis kula
Kita digawe ing gambar Gusti Allah ngerti
Kabeh gesang kita Matter, kita sesanti iku ngumpul
We aran pain sabab kita wis kene sadurunge
Sapa sing resik aku ora ngerti
Nanging coulda wis kula
Aku aran kaya iku coulda wis kula

ayat 2:
Aku ora ngerti Mike Brown
Aku wis ora ngerti Trayvon
Aku ora ngerti Sean Bell
Nanging aku ngerti musna
Aku wis ora ngerti Oscar Grant utawa Tamir Rice
Aku ora ngerti Eric Garner
Nanging aku ngerti padha urip
Luwih worth saka padha matur ing layar tv
Aku sengit aku tak daftar dawa, sampeyan Finna ndeleng Aku njerit
Sabab aku aran kaya padha ora weruh aku ratu
Digawe kanggo ngwasani kados Panjenenganipun, padha mikir kita fiends mlarat
Aku ora ana nalika padha dijupuk ing wong
Aku ora bisa ngatasi kasus, ora bakal padha ngarani Aku bisa
Nanging aku ngerti urip minangka wong ireng enom
Guess aku ora bisa dadi mad sing sawetara ora ngerti
Nanging Mungkin yen
Yen nyawang urip lan kowé padha ngadeg ing ngendi aku ngadeg
Gunakake sandi mata kanggo katon ing lurung-lurung iki
Iku banget nyata nalika aku aran kaya iku coulda wis kula

pancing:
Man bisa aku pitutur marang kowe carane aku kroso sapunika
Ah padha pengen ngerti carane aku kroso sapunika
Aku aran kaya iku coulda wis kula
Aku aran kaya iku coulda wis kula

ayat 3:
Picture kula minangka teen a
Njupuk metu ombenan ing nyimpen nalika aku weruh
Kasir prapta, banjur njerit
Poin ing hip lan dhateng kula aku katon
Nanging terus munggah, Aku wis ora ngerti sing aku sing medeni
Lan aku wis ora ngerti aku bisa njupuk sampeyan karo blackberry a
banget aneh, kang weruh kula minangka thug a
Nalika aku tau d kejiret cilik, tau nyolong utawa tuku obatan
Utawa carane bab wektu aku balik gambar
Kebak kabungahan, Finna rap kanggo kamar kebak Folks
Outside banjur aku golek iku gun ing pasuryan
Blenggu ing tangan, Pat mudhun ing bangkekan
Iku ol padha, ol padha
Aku pas gambaran saka pidana sing padha ngerti
Padha nuduhake kula Gambar, ayo
Sing guyon? Aku ora katon kaya
Inggih ing pulisi panginten kita iya yen dadi sasaran
Saben wong ireng aku ngerti
Tak crita kaya sing, ngundhuh kang padha ora sow
Nalika padha nganggep sing thug saka mlumpat
Iku ora Matter yen strapped karo kumpa
Deleng aku ora ngerti yen Mike Brown tangan kang munggah
Nanging aku nulis matur homie I'ma ngadeg munggah
Lan I'ma pitutur marang kowe aran aku katon ing lurung-lurung iki
Lan ngomong iku nyata nalika aku aran kaya iku coulda wis kula

pancing

ayat 4:
Langit kroso werna abu-abu, mata abang
Ireng lan putih tawuran, mendhung ana ing sadhuwure sirah
Suwene nganti padha krungu apa kita ngandika
Suwene nganti padha krungu apa aku ngandika?
Bengok metu kabeh pulisi apik
Fighting lanang ala, nggawe titik apik
Aku sengit ing pamblokiran hood
Ing pungkasan dheweke bisa nyoba kanggo bongkahan ing kabeh ora kejem
Aku kepenginan ngomong kanggo kabeh wong enom ireng
Aku ngerti iku kroso kaya kita mung bisa menang
Nanging ing salebeting bebendu Paduka ora dosa
Aja negasake apa padha mikir
Aja oleh ngomong kita wis ora tak worth
Sawetara bakal nyoba kanggo mati kita mudhun ora bisa
Aku ngerti iku ora padha, Nanging kita padha sumurup Dèkné sing ngrumati
Lan siji dina kang bakal ngusapi luh

liyane
Where pangarep-arep ing? Mine ing wong
Where pangarep-arep ing? Mine ing wong
We tak bisa apa, nanging pangarep-arep iku ing wong
Padha tak karya apa banget, nanging pangarep-arep iku ing wong

Enggo bareng

33 komentar

  1. sebutno: Coulda Been Me — TRIP LEE

  2. JordanReply

    Aku ndeleng sawetara saka nilai digawe ing lyrics, lan aku ngerti song iki pribadi, nanging ngrasa kaya iku song sing menehi ing lam iki.

    Ing bagean liya saka ayat 3, ngomong bab kang patted mudhun amarga “mathuk” gambaran saka pidana. Aku wis patted mudhun sadurunge, ing sisih antar negara bagean ing sawise kang tailed kanggo 3 mil, amarga aku ngagem beanie lan dampikes sing digawe kula katon kaya ana saka sisih harsher saka kutha. Ora mung sing, nanging aku nyopir kakung kawula Impala karo bapak ing kursi penumpang, lan padha dicenthang crita kita kita judhul bali saka nyimpen lokal Apple ngendi aku dropped mati Macbook sandi kanggo tetep. Nyebataken penggambaran riwayat, nyebataken apa, nanging apa-apa nanging werna saka kulit. Siji pejabat ana putih, liyane ana ireng. Sing ana aku.

    baris pisanan saka ayat pisanan: “Aja oleh pengen krungu pain kita”. Cantik manawa aku ngerti apa tegese. tembung “kita” ing tembung sing, kanggo kula ngrasa kaya melu ngudi kawruh saka lagu, kaya aku ora ngerti apa perjuangan punika, utawa carane aran. Aku uga ora bisa ngerti, nanging Gusti Allah maringi kula liya kanggo ndhukung, liwat Prayer.

    Terus ing pamikiran sing, “Kita digawe ing gambar Gusti Allah ngerti”. Wonten ing kabèh counter lagu. Gusti Allah nitahaken kita ing gambar kang, lan ora werna, ora duwe kabisan, gender utawa asal saka bangsa wis tau digawe Allah dipikir ing sembarang individu Panjenenganipun sembarang beda, supaya apa dene kita? Apa ngirim aku katon ing dhewe sembarang beda saka sampeyan, lan kosok balene?

    Aku njaluk luwih, nanging aku rase aku wis ngandika cukup. trip, minangka melu Kristus kita nyandhang iman kita, aku ora katon ing wong apa beda utawa nambani wong beda. We uncalan adoh Self, lan fokus lan sijine ing manungsa waé marang, lan preduli saka carane salah kita ngrasa, nalika kita ngomong kita Kristen, cara kita tumindak lan sing kita ngomong nggambarake carane wong becik liwat kita. Dadi yen wis bisa sampeyan, aku kudu katon ing sembarang beda? Apa yen ana kula?

    Kula titik, dadi “Wuto warno” ing donya iki.

    • ToryReply

      Brother Jordan, bisa aku mung nyebut sing “colorblindness” ora jawaban kanggo masalah iki? Ayo kula ngalih cepet saka lomba Jenis Kelamin. Priya lan wanita sing beda banget, lan sing apik bab! Dadi “wuta gender” bakal banget ngrugekake, amarga alamiah bakal Cut mati pentinge beda kita, lan supaya kita kantun metu ing Allah. Apa tegese ing sing sing minangka wong, sih cenderung ora teka minangka alamiah minangka ora kanggo wanita (sok dong mirsani tembung cenderung!). Yen kita mung nyawang wong, kita bakal kantun metu ing rahmating Allah. Kita bakal maca babagan, nanging tingal ora nyoto, Contone manungsa saka sih Kang (Aku ngerti aku ngandika ing generalities agresif, nanging mung kanggo nggawe titik).

      Race cara. We sing bener banget beda, alamiah! cemeng, Asia, tiyang kuilt pethak, Hispanics, kita biasane beda banget ing Kadhaton kita, kapribaden, budaya, etc. Iki bab ayu. Dening looking ing siji budaya passion liwat liyane, kita bisa ndeleng Gusti Allah punika Gusti Allah hasrat (hasrat bab hak). Dening looking ing siji budaya kang “gelis duka(ness),” kita bisa ndeleng yen Gusti Allah iku sabar karo kita, lan gelis duka. Dening looking ing budaya beda, kita bener njaluk bantuan kanggo ndeleng akeh gambar saka Gusti Allah.

      tanpa pitakonan, kita kabeh bisa dianggep padha, amarga kita kabeh digawe ing Imago Dei. Nanging, kita beda, lan sing paling oke! Aku setengah ireng, setengah putih, lan duwe ton saka “sipat ireng,” lan “sipat putih.” nggih. Sing gedhe! Mugia padha nuduhake kita soko bab Gusti Allah! Aku milih kanggo pèngetan lan learning beda tinimbang colorblindness, lan prayaan bener mung bisa kelakon ing Injil.

      • NateReply

        pasar,

        tembung wis inspirasi kula kanggo nulis song nggunakake variasi saka tembung: “Kita kabeh digawe ing Imago Dei, Nanging, kita beda lan sing luwih saka OK”. Matur nuwun kanggo inisiatif kanggo ngomong lan narik kawicaksanan. Liyane saka song wis diaktifake metu mbuktekaken dhewe minangka sejatine sifate hadiah undeserved tembung kanggo nyebut manunggal kita ing bhinéka lan ing Kristus.

        Grace lan Peace,
        Nate

    • langit-dhuwurReply

      Inggih ngandika Jordan. Aku bakal ngomong bab siji iki: Tinimbang kang colorblind, bisa kita tinimbang ndeleng latar beda ètnik kita minangka kreatifitas Allah? We ngadeg bebarengan karo Gusti ing asmanipun Gusti Yesus. Panjenenganipun punika banner kita – ora ketompo yen kita lagi saka Ferguson, Cali, Oregon, Alabama utawa New York. Yesus punika titik fokus kita. Lan ing budaya sing kepengin kanggo misahake kita menyang “minoritas” lan beda kelompok, kita ngadeg minangka dadi sarirane Sang Kristus, ngisor Panjenenganipun.

      Aku appreciate kaweruh ing lagu. Matur nuwun kanggo bangunan ing Inggris munggah kanggo kamulyane!

    • JoshReply

      trip, thanks kanggo iki pikirane. Aku appreciate Panjenengan nuduhake pengalaman minangka wong saka werna sing mikiraken identitas lan negara tragis budaya kita liwat Jarak saka Injil. Muga-muga Gusti terus mbangun Inggris lan fame liwat karya. Matur nuwun.

  3. GabrielReply

    Matur nuwun Trip, sampeyan model peran bener lan inspirasi. Tansah munggah karya becik lan mimpin ing panuntun dhumateng Gusti.

  4. MichaelReply

    Iku saddening maca kabeh acara arep saiki ing donya. Tengen saka NYC kanggo Kenya. masalah Painfull durung aku ora sinau saka wong-wong mau lan tetep mengkono iku padha. Iku wektu kita saestu dadi sedulur kang rumeksa kita

  5. RichardReply

    tenan sedih krungu, isih ora bisa tenan mbayangno carane aran awakmu nanging aku ndeleng sing akèh ppl ireng mung njaluk mung tenan kanggo cepet… aran sad kanggo u al, Aku kraos lemes ing kabeh…

  6. ToddReply

    statement kuat, apik digawe. Digawa taun kanggo mata nalika aku paling samesthine. Aku mung bubar ditemokake musik lan wis ditemokaké apik Inspirational ing wektu ing gesang kawula Gusti Allah dianggep dadi. Akeh pujian kanggo sampeyan, cak enom.

  7. sebutno: New Music: trip Lee – “Coulda Been Me” |

  8. AmandaReply

    Ngomong nèk Gusti Allah ora ndeleng werna iku unbiblical. (Jordan) Kitab Suci ngandika bilih Gusti Allah nitahaken negara liya lan ibu kanggo pertunjukan Sang Kang. Kita ora kudu ndalang sing ora ana! Yen sampeyan ngomong arep ana kanggo pitados sing tawaran karo bab iki kanthi pandonga utawa apa wae avenue banjur apa kowé kok padu song kang? Dheweke nuduhake babras kang. naknu. Kuwi sing wong ireng, mbukak liwat. Apa sampeyan kudu aran merga kanggo wong matur sing. Apa ora ONE conto saka pengalaman ala wis Aturan metu utawa invalidate babras lan frustasi sing akeh wong ireng kudu ngadhepi dina. Ora mung sing siji wektu. bojoku tansah wis pindhah ndhuwur lan ngluwihi kanggo nggawe manawa Panjenengané rawuh mati minangka non ngancam wong!! Apa? Apa iku kang ireng dadi dianggep medeni lan anceman. Apa iku kang wuwus articulate wong aran padha kudu nggawe komentar, wow sing ora apa samesthine, utawa sing ora kaya wong ireng liyane. Apa wong pindhah nganti sampeyan lan sing padha kaget dening cara nganggo? Mungkasi min lan mung krungu wong metu, sampeyan ora kudu setuju utawa ngerti. Cukup nuduhake sawetara empathy lan bantuan dadi bagéan saka solusi! Thanks kanggo nuduhake jantung Trip Panjenengan Lee.

  9. AbigailReply

    trip, iki apik.
    Atiku wis natoni amarga ana isih alesan kanggo nulis lagu kaya iki. Ana isih perang kanggo urip ireng.
    Mungkin siji dina kita bisa wis tengen.

    <3

  10. bakalReply

    Tansah munggah karya Trip apik! tembung lan seksi sing kuat! Muga-muga Gusti mberkahi kowé, supaya sampeyan, nggawe kang kawentar pasuryan marang sampeyan!

  11. CharlotteReply

    Trip Lee wong,

    Bisa aku negara sing aku wis thukul kanggo tresna keaslian utama ing swara?! Ahh iku dadi mentah lan nyata! Iki feat gedhe. bro. banget bener, Aku banget sedhih krungu bab kabeh saka dayaning kang wis ditampilake ing kene udhara lan iku edan carane Bias lan regane donya iki bisa dadi – Aku banget wagol ing lomba dhewe kang wis stereotyped lan tanggal marang. Ing video saka Brooklyn NY iku salah siji saka iku paling saddening aku wis katon ing dangu.

  12. VictoriaReply

    Aku apa Jordan matur. Aku Amerika ireng, wong wadon, nanging ing mratelakake panemume, gender ora muter peran ageng, wadon ireng bisa diangkah ing cara discriminatory uga. Aku wis tau wis diangkah wong ing warna kulit, nanging aku kanggo mikir aku tau d sengit utawa pengin iku ala kanggo wong sing ana cilaka kawula utawa mateni kula ing kahanan kaya sing gedhe-gedhe kita ngomong bab. Kang Kristen, Aku saya ngilingake saka ayat pundi Gusti Yesus dhateng kita kanggo nguripake pipi liyane. Yen wong sengit sampeyan, sampeyan tresna mau senadyan sing. Rasisme ora bakal mungkasi kedados, nanging yen wong nyerang sampeyan, nguripake pipi liyane. Sampeyan ora bisa nggawe sapa nampani kowe, kuwi kaya iki ora arep mungkasi. Nanging kita kudu mungkasi mikir sing cemeng sing mung lomba diangkah. Bentenipun mung, putih ing angkara ireng iku mung angkara kang digawa munggah ing kabar. Apa bab wong putih matèni sawijining Hispanic? Utawa Asian nyababaken ireng? Kita kabeh digawe merata. Ya, ana wektu nalika perbudakan iki kabeh wong ireng sumurup, nanging dina iki ana perbudakan lan rasisme kedados antarane saben lomba. Gusti Allah ora weruh an iki wong ireng sembarang beda saka sumerep matine wong liya. Aku mikir kita dilalekake konsep sing, urip ora wong kang inggih liyane saka liyane. Lan supaya uga ora lali sing kita saestu ora ngerti bukti pas Kadurjanan. trip, Aku ora hating ing song ing kabeh, iku paling gedhe sing saben wong sing wis mratelakake panemume dhewe lan iki Yours. Senajan, Aku bakal ngomong, ya iku bisa wis wis sampeyan, nanging uga bisa wis wis wong putih. Kita wong ireng ora mung target. Ayo dadi nyoba kanggo ndeleng saben liyane ing cara Gusti Allah mirsani kita, 100 persen witjaksono.

  13. DanielleReply

    Minangka biracial, Wuto warno(Ya, amarga warisan lan budaya sandi kalebu akeh banget beda balapan kanggo miwiti ngarahke ing siji wektu. Aku ngrameke wong ora kurang) wong wadon aku ora bisa mbayangno apa sing wong ireng arep liwat. Utamané nalika wong mlumpat sakcara ing lomba lan ninggalake Gusti Allah metu saka iku. Nanging aku bungah sing Gusti Allah ing kono belongs. Panjenenganipun kagungan ing kahanan iki, Dadi kagungané minangka giver Kehakiman. We kagungane lan dateng ing Panjenenganipun.

  14. AnthonyReply

    Aku diputer song iki kanggo kamar kebak wong nyoba kanggo krungu sedulure nangis wingi. Ana bab 18 kita lan 6/8 putih. tembung cemented iku.

    Ngerti sing tembung sing sik njongko wong ing jero, cara ayu. Matur nuwun kanggo bayangan jujur ​​Panjenengan.

  15. JohnnyReply

    Yen sampeyan nggawe iki bab sampeyan dhewe utawa bab lomba tartamtu banjur wis boten apa karo Gusti Allah. song mung nuduhake kok masalah rasisme terus cara iku ora amarga ora ana sing gelem ngganti siklus mung nangis bab carane lagi dianggep lingkungan putih, Mexican, Asian, wong mati ing cara sing padha kabeh wektu kanthi nglakoni Kadurjanan lan kang mandegake dening wong kita wis ditampa minangka sing njaga a. Salah siji kanggo kaadilan rampung utawa sing ora ana garis nggoleki utawa alesan. Paduka munggah ngedeni lan nesu, Dewa ora sing durung milih dadi. Sijine Allah ing iki supaya g mung supaya Kristen supaya ngrungokake rodo banjur nggawe ngadeg tengen kanggo Gusti Allah tinimbang Panjenengan lyrics kita ngomong Panjenengan badhe ngadeg munggah kanggo rasisme sing arep nggawe tis song rasisme lan Gusti Allah. Sampeyan ora bisa njagong ing 2 tabel sampeyan salah siji njagong ing meja yen Sang Rama utawa sampeyan njagong ing meja saka tiba. Salah siji cara sing wis ilang penggemar. Mugi sampeyan bisa teka karo istilah wedi lan ndeleng carane bab prasaja bakal ngganti wedi menyang bab sambungan lan makarya bebarengan. Yen coulda wis sampeyan, banjur Mungkin sampeyan kudu rethink pilihanipun urip.

  16. JonReply

    Iku ora marang pulisi tengen? Aku ora mikir. Aku trip lan ora bisa ngenteni nganti album sabanjuré, kapan sing Mungkin. song gedhe.

  17. sebutno: 257 || Dear Trip Lee, Aku ngrungokne kuwe – Magazine pecah

  18. KiannaReply

    Aku mung mirengke song iki lan lirikipun ingkang kuat. “Where pangarep-arep ing?” -trip Lee. Aku tresna iku!

  19. MarkReply

    Apa kabeh sedulur, sadulur, disillusioned, lan natoni. Nyuwun pangapunten. Aku bagean iki minangka Amérika. Nanging aku ngrungokake. Aku krungu pain.
    Nyuwun pangapunten.
    Tembung iki njupuk metu. Ora kritik, mung katresnan.

  20. Agen SlotReply

    Hi! I know this is kind of off-topic but I
    needed to ask. Does building a well-established blog like yours require a massive amount
    work? I am completely new to blogging however I do write in my diary on a daily basis.

    I’d like to start a blog so I can share my own experience
    and feelings online. Please let me know if you have any
    recommendations or tips for new aspiring blog owners.
    Thankyou!