Coulda е мене Коментари за оваа песна

произведени од страна на: Gawvi
Дополнителни вокали:: J. Павле
Уметнички дела од: Алекс Медина
Се меша и владее со: Јаков “биз” Морис

стих 1:
Не никој не сакам да се слушне нашата болка
Тоа е како јас се чувствувам кога сум ги нервира преку Твитер коментари, сите чувствувам дожд
Тие ми кажуваше да добие повеќе од тоа е старо
Тие работи не постојат повеќе
Но, тоа не ѕвони вистина кога ќе се погледне во овие улици
Така, тоа е реална кога се чувствувам како него coulda ми е

кука:
Човекот што можам да ви кажам како се чувствувам во моментов
Ах што сакам да знам како се чувствувам во моментов
Се чувствувам како него coulda ми е
Се чувствувам како него coulda ми е
Ние сите се направени во Божјиот лик знаете
Сите наши животи важно, Нашата визија е шворц
Ние се чувствуваме болка причина ние тука пред
Кој е невин, не знам
Но, тоа ми е coulda
Се чувствувам како него coulda ми е

стих 2:
Не знаев Мајк Браун
Јас не се знае Trayvon
Не знаев Шон Бел
Но знам дека нема
Јас не се знае Оскар за грант или Тамир Рајс
Не знаев Ерик Гарнер
Но, јас знаат живот
Е во вредност од повеќе од она што велат на ТВ екранот
Мразам добив долга листа, finna ќе ме види крик
Затоа што се чувствуваат како да не гледаме кралеви
Направени за да се отфрли како Него, мислат дека сиромашните fiends
Јас не сум бил таму, кога тие пукаа на човекот
Јас не може да ги реши случаите, Нема да кажам дека можам
Но, знам живот како млад црнец
Претпоставувам дека не може да биде луд дека некои не го разбираат
Но, можеби ќе
Ако сте виделе во мојот живот и стоеше каде што стоев
Користете моите очи да се погледне во овие улици
Тоа е премногу реална кога се чувствувам како него coulda ми е

кука:
Човекот што можам да ви кажам како се чувствувам во моментов
Ах што сакам да знам како се чувствувам во моментов
Се чувствувам како него coulda ми е
Се чувствувам како него coulda ми е

стих 3:
Слика мене како тинејџерка
Изборот на пијалаци во продавница, кога немам видено
Касиерката гледа во мене, тогаш тој вреска
Укажува на колкот и мене, јас бев видел раскажува
Но, да се одржи до, Јас не знам дека јас тоа бев страшно
И јас не се знае кој би можел да се пука со BlackBerry
многу чудно, that he saw me as a thug
Кога јас никогаш не би се фатени случај, никогаш не го украде или купи дрога
Или, како ќе се борат на време дека јас имам пуштано на шоу
Полн со радост, finna рап за една соба полна со луѓе
Надвор тогаш сметам дека е пиштол во моето лице
Лисици на рацете, туп долу на половината
Тоа е исто ол, исто ол
Се одговара на описот на кривичното дека тие знаат
Тие ми покажа слика, Ајде
Дали сте шегуваш? Ние не изгледа како
Well the cops thought we did if you looking right
Секој црнец знам
Доби приказни како оние, жнее она што не се сее
Кога тие се претпостави мафијаш од скок
Тоа не е важно дали сте врзани со пумпа
Еве, јас не знам дали Мајк Браун рацете нагоре
Но, јас го пишувам јас сум велејќи homie застане
И јас сум да ви кажам ми се чини како да се погледне во овие улици
И велат дека е реална кога се чувствувам како него coulda ми е

кука

стих 4:
Небо чувство сива, очите црвени
Црна и бела судир, облаци над главата
Колку долго додека не слушнале што рековме
Колку долго додека не се слушне она што го рече?
Извикам на сите добри полицајци
Борба против лошите момци, правење на добри запира
Го мразам тоа на хаубата блокови
На крајот, тие би можеле да се обидат да ви грутка во со сите гласаме за арамии
Сакам да им кажам на сите мои млади црни мажи
Знам дека се чувствува како ние едноставно не може да победи
Но, во својата лутина не грешете
Не се афирмира она што го мисли
Не дозволувајте никој да ни кажете што не е доби вредност
Некои од нив ќе се обиде да ни ја затвори таа нема да работи
Знам дека не е фер, но ние знаеме дека тој се грижи
И еден ден тој ќе ја избрише секоја солза

други
Каде е надежта на? Рудникот е во него
Каде е надежта на? Рудникот е во него
Влеговме работа да се направи, но мојата надеж е во него
Тие добија работа да се направи премногу, но мојата надеж е во него

АКЦИИ

33 коментари

 1. спомнувањето: Coulda ми е — ПАТУВАЊЕ LEE

 2. ЈорданОдговори

  I see some of the points made in the lyrics, and I know this song is personal, but it feels like it’s a song that’s giving in to this chaos.

  The second section of the 3rd verse, talking about being patted down because hefitsthe description of the criminal. I’ve been patted down before, on the side of the interstate after being tailed for 3 miles, because I wore a beanie and a sweatshirt that made me look like I was from the harsher side of town. Not just that, but I was driving my grandfathers Impala with my dad in the passenger seat, and they checked our stories about us heading back from the local Apple store where I dropped off my Macbook to be fixed. Call it profiling, call it whatever, but it was anything but the color of my skin. One officer was white, the other was black. That was me.

  First line of the first verse: “Не никој не сакам да се слушне нашата болка”. Pretty sure I know what it means. The word “нашите” in that phrase, to me feels like alienation from the song, like I won’t understand what the struggle is, or how you feel. I may not be able to understand, but God gave me the means to support, through Prayer.

  Continuing on that thought, “Ние сите се направени во Божјиот лик знаете”. There’s the whole counter to the song. God created us in His image, and no color, disabilities, gender or origin of nation has ever made God look at any individual He created any differently, so why should we? Why should I look at myself any differently from you, and vice versa?

  I could get further, but I feel I’ve said enough. патување, as a follower of Christ we wear our faith, we don’t look at any person any differently or treat them differently. We throw away Self, and focus and put the attention on Him, and regardless of how any one of us feels, when we say we are Christians, the way we act and the things we say reflect how people see Him through us. So if it could have been you, should I look at you any differently? What if it was me?

  My point is, beColorblindin this world.

  • ToryОдговори

   Brother Jordan, can I just express thatcolorblindnessis not the answer to these issues? Let me switch it quickly from race to gender. Men and women are very different, и тоа е добра работа! To begender blindwould be very detrimental, because it would naturally cut off the importance of our differences, and make us miss out on God. What I mean in that is that as men, mercy tends to not come as naturally as it does for women (notice the word tends!). If we only looked at men, we would miss out on the mercy of God. We would read about it, but see no tangible, human example of His mercy (I’m know I’m speaking in aggressive generalities, but only to make a point).

   Race is the same way. We are actually very different, naturally! Blacks, Asians, Whites, Hispanics, we are usually very different in our worldview, personalities, culture, итн. This is a beautiful thing. By looking at one cultures passion over another, we can see that God is a passionate God (passionate about the right things). By looking at one culture’sslow to anger(ness),” we can see that God is patience with us, and is slow to anger. By looking at different cultures, we actually get to see many pictures of God.

   Without question, we are all to be treated the same, because we are all created in the Imago Dei. Сепак, we are different, и тоа е во ред! I’m half black, half white, and have a ton ofblack traits,” и “white traits.Okay. That’s great! Hopefully they show us something about God! I vote for celebration and learning of differences rather than colorblindness, and a true celebration can only happen in the gospel.

  • TaevanОдговори

   Well said Jordan. I will say this one thing: Instead of being colorblind, could we instead see our different ethnic backgrounds as God’s creativity? We stand together with Him under the name of Jesus. He is our bannerno matter if we’re from Ferguson, Cali, Oregon, Alabama or New York. Jesus is our focal point. And in a culture that wants to separate us intominoritiesand different groups, we stand as Christ’s body, underneath Him.

   But I do appreciate your insight on the song. Thank you for building the Kingdom up for His glory!

  • ЏошОдговори

   trip, thanks for these thoughts. I appreciate your sharing your experience as a man of color who thinks of his identity and the tragic state of our culture through the Lens of the Gospel. May the Lord continue to build his Kingdom and fame through your work. Ти благодарам.

 3. МајклОдговори

  It’s saddening reading all the events going now in the world. Right from NYC to Kenya. Painfull issues yet we don’t learn from them and keep doing the same things. It’s time we truly became our brothers keepers

 4. ToddОдговори

  Powerful statement, beautifully crafted. Brought years to my eyes when I least expected it. I only recently discovered your music and it has been a wonderfully inspirational discovery at the time in my life God deemed it so. Much praise to you, young brother.

 5. спомнувањето: New Music: Пат Ли – “Coulda ми е” |

 6. АмандаОдговори

  To say that God doesn’t see color is unBiblical. (Јордан) The Bible says that God created different nations and tongues to showcase His majesty. We shouldn’t pretend that it doesn’t exist! If you say you want to be there for a believer who deals with these things by prayer or whatever avenue then why are you trying to argue his song? He is sharing his hurt. His pain. Stuff that black people, go through. Why do you have to feel alienated for him saying that. Why does your ONE example of a bad experience have to rule out or invalidate the hurt and frustration that many black people have to face daily. Not just that one time. My husband always has to go above and beyond to make sure he comes off as non threatening to people!! Зошто? Why is it that he is black so he is considered scary and threatening. Why is it that he talks articulate that people feel they need to make the comment, wow you are not what I expected, or you are not like other black people. Do people go up to you and are they surprised by the way you speak? Stop for a min and just hear people out, you don’t have to agree or understand. Just show some empathy and help be a part of the solution! Thanks for sharing your heart Trip Lee.

 7. CharlotteОдговори

  Trip Lee man,

  Can I just state that I have grown to love the major authenticity in your voice?! Ahh it’s so raw and real! This is a great feat. Бро. Very true, I am very saddened to hear about all of the corruption in which has been shown here on the air and it is crazy how bias and upside down this world can beI’m very disappointed in my own race in which has been stereotyped and broadcasted upon. The video from Brooklyn NY is one of the most saddening things I’ve seen in a long time.

 8. ВикторијаОдговори

  I love what Jordan is saying. I myself am a black America, a woman, but in my opinion, gender doesn’t play a huge role, black woman can be targeted in discriminatory ways also. I have never been targeted personally for the color of my skin, but I like to think I’d never hate or wish bad things to someone who was to harm me or kill me in a circumstance like the ones we are talking about. Being a Christian, I’m constantly reminded of the verse where Jesus tells us to turn the other cheek. If someone hates you, you love them despite that. Racism will never stop happening, but if someone attacks you, turn the other cheek. You can’t make anyone accept you, stuff like this isn’t going to stop. But we need to stop thinking that blacks are the only race targeted. The only difference is, the white on black crime is the only crime being brought up in the news. What about a white guy killing a Hispanic? Or an Asian killing a black? We are all created equally. Да, there was a time when slavery was all black people knew, but today there’s slavery and racism happening among every race. God does not see the deaths of these black men any differently than he sees the death of anyone else. I think we are forgetting that concept, no person’s life matters more than another. And let’s also not forget that we really don’t know the exact facts of these crimes. патување, I’m not hating on your song at all, it’s great that every person has their own opinion and this is yours. Although, I will say, yes it could’ve been you, but it also could’ve been a white man. Us black people are not the only targets. Let’s try to see each other the way God sees us, 100 percent equal.

 9. DanielleОдговори

  As a biracial, Color blind(Да, because my heritage and culture include too many different races to start focusing on one at a time. I celebrate THEM none the less) woman I can’t imagine anything that a black man is going through. Especially when people jump straight on race and leave God out of it. But I’m glad that you put God in it where he belongs. He belongs in this situation, He belongs as the Justice giver. We belong and trust in Him.

 10. AnthonyОдговори

  I played this song for a room full of people trying to hear their brothers and sisters cries yesterday. There were about 18 of us and 6/8 were white. Your words cemented things.

  Know that your words are reaching people in deep, beautiful ways. Thank you for your honest reflection.

 11. ЏониОдговори

  If you are making this about yourself or about a specific race then it has nothing to do with God. Your song only shows why the racism issue continues the way it does because no one is willing to change the cycle only cry about how they are treated poorly white, Mexican, Asian, people die in the same ways all the time by committing crimes and being stopped by someone we have accepted as a protector. Your either for justice completely or you aren’t there is no fine lines or excuses. You bring up fears and anger, Gods not in those yet you choose to be. You put God in this so g just so Christians keep listening to you rather then making the right stand for God instead your our lyrics say your gonna stand up for racism that your going to make tis song about racism and not God. You can’t sit at 2 tables you either sit at the table if the Father or you sit at the table of the fallen. Either way you’ve lost a fan. I hope you can come to terms with your fear and see how simple respect would change fear into shared respect and working together. If it coulda been you, then maybe you need to rethink your life choices.

 12. спомнувањето: 257 || Почитувани Пат Ли, I Hear YouShattered Magazine

 13. Agen SlotОдговори

  Здраво! I know this is kind of off-topic but I
  needed to ask. Does building a well-established blog like yours require a massive amount
  work? I am completely new to blogging however I do write in my diary on a daily basis.

  I’d like to start a blog so I can share my own experience
  and feelings online. Please let me know if you have any
  recommendations or tips for new aspiring blog owners.
  Thankyou!