Coulda Qenë Me Lyrics

Prodhuar nga: Gawvi
Vocals shtesë nga: J. Paul
Artwork nga: Alex Medina
Përziera dhe zotëruar nga: Jacob “Biz” Morris

varg 1:
Mos askush nuk duan të dëgjojnë dhimbjen tonë
Kjo është se si unë jam ndjerë kur unë jam Flipping nëpër ato eksitim komente, të gjitha unë të ndjehen të shi
Ata u thënë me të marrë përsipër është e vjetër
Këto gjëra nuk ekzistojnë më
Por kjo nuk i telefonojnë e vërtetë, kur unë shoh në këto rrugë
Pra, kjo është e vërtetë, kur unë të ndjehen si të ishte coulda mua

fiksohem:
Njeriu mund të ju them se si unë jam ndjenjë tani
Ah ata duan të dinë se si unë jam ndjenjë tani
Ndjehem si të ishte coulda mua
Ndjehem si të ishte coulda mua
Ne të gjithë e bërë sipas shëmbëlltyrës së Perëndisë ju e dini
Të gjitha jetët tona rëndësi, vizioni ynë është i thyer
Ne ndjehemi të shkaktojë dhimbje të qenë këtu më parë
Kush është i pafajshëm unë nuk e di
Por ajo ishte coulda mua
Ndjehem si të ishte coulda mua

varg 2:
Unë nuk e di Mike Brown
Unë nuk e di Trayvon
Unë nuk e di Sean Bell
Por unë e di se shkuar
Unë nuk e di Oscar Grant ose Tamir Rajs
Unë nuk e di Eric Garner
Por unë e di se ata jetën
Është me vlerë më shumë se ata duke thënë në ekran tv
Unë e urrej kam marrë një listë të gjatë, ju Finna shihni mua piskat
Shkak unë të ndjehen si ata nuk e shohim tek mbretërit
Bërë për të sunduar si Ai, ata mendojnë se ne fiends në nevojë
Unë nuk isha aty kur ata qëlluan në njeri
Unë nuk mund të zgjidhin raste, nuk do të thotë se unë mund të
Por unë e di jetën si një njeri i ri i zi
Guess Unë nuk mund të jetë i çmendur që disa nuk e kuptojnë
Por ndoshta ju do të
Nëse keni shikuar në jetën time dhe ju ndal ku ndodhesha unë
Përdorni sytë për të parë në këto rrugë
Është shumë e vërtetë, kur unë të ndjehen si të ishte coulda mua

fiksohem:
Njeriu mund të ju them se si unë jam ndjenjë tani
Ah ata duan të dinë se si unë jam ndjenjë tani
Ndjehem si të ishte coulda mua
Ndjehem si të ishte coulda mua

varg 3:
Foto mua si një fatkeqësi
Picking out pije në dyqan kur kam parë
Arkëtari duke kërkuar në mua, atëherë ai britmat
Pikët në hip tim dhe tregon mua unë jam duke parë
Por mbajnë deri, Unë nuk e di se unë ishte se frikshme
Dhe unë nuk e di se unë mund të ju gjuaj me një ferrë
shumë e çuditshme, që ai pa mua si një bandit
Kur unë kurrë nuk do të kapur një rast, nuk vodhi apo blerë drogë
Ose si periudhë kohë që unë fluturoi në një shfaqje
Plot gëzim, Finna rap për një dhomë plot me njerëz
Jashtë atëherë unë gjej se është një armë në fytyrën time
Prangat në duart e mia, pat në bel poshtë
Është e njëjta ol, njëjtën ol
I përshtaten përshkrimin e një krimineli që ata e dinë
Ata më treguan foto, Eja
Po tallesh? Ne nuk e shohim një si
Well policët menduan ne e bëmë Nëse jeni në kërkim të drejtë
Çdo njeri i zi di
Historitë e mori si ato, korr atë që ata nuk mbjellin
Kur ata të marrin një bandit nga kërcimit
Kjo nuk ka rëndësi në qoftë se ju i varfër me një pompë
Shikoni unë nuk e di nëse Mike Brown kishte duart e tij deri
Por unë jam shkrim duke thënë Homie Unë jam ngriteni
Dhe Unë jam ju them ndihem unë shoh në këto rrugë
Dhe thonë se kjo është e vërtetë, kur unë të ndjehen si të ishte coulda mua

fiksohem

varg 4:
Qiejve ndjenjë gri, sytë e kuqe
Përplasja e zezë dhe e bardhë, Retë mbi krye
Sa kohë deri sa mësuan atë që kemi thënë
Sa kohë deri sa të dëgjojë atë që kam thënë?
Thirrura nga të gjithë policët e mira
Luftimi liq, duke bërë ndalesa të mira
Unë e urrej që në blloqe kapuç
Në fund ata mund të përpiqen për të petë ju në të gjitha crooks
Dua të them që të gjithë njerëzit e mi zi
Unë e di se është ndjenja si ne thjesht nuk mund të fitojë
Por në zemërimin tënd nuk mëkatojnë
A nuk e pohojmë atë që ata mendojnë
Mos lejoni askush nuk na tregoni ne nuk është marrë me vlerë
Disa do të përpiqen të na mbyllur ajo nuk do të funksionojë
Unë e di se nuk është e drejtë, por ne e dimë se Ai kujdeset
Dhe një ditë ai do t'i thajë lotët

tjetër
Ku është shpresa juaj në? Mine është në të
Ku është shpresa juaj në? Mine është në të
Ne u punë për të bërë, por shpresa ime është në të
Ata patën punë për të bërë shumë, por shpresa ime është në të

AKSIONET

33 comments

 1. Përmendja: Coulda Qenë Me — TRIP LEE

 2. Jordanpërgjigje

  Unë shoh disa nga pikat e bëra në tekst, dhe unë e di kjo këngë është personal, por ajo ndjehet si ajo është një këngë që është duke i dhënë në këtë kaos.

  Pjesa e dytë e vargut 3, duke folur për të patted poshtë për shkak se ai “fits” përshkrimin e penale. Unë kam qenë patted poshtë më parë, në anën e ndërshtetëror pasi u përbaltur për 3 milje, sepse kam veshur një beanie dhe një xhup që më bëri të duket si unë ishte nga ana e ashpër të qytetit. Jo vetëm se, por unë po e ngiste gjyshërit e mi Impala me baba im në vendin e pasagjerit, dhe ata kontrollohen tregimet tona rreth nesh nisej përsëri nga dyqan lokal Apple ku kam rënë off Macbook tim të jetë fikse. E quajti atë profilizimin, e quajti atë çka, por ajo ishte asgjë, por ngjyra e lëkurës sime. Një oficer ishte e bardhë, tjetri ishte i zi. Kjo ishte më.

  vija e parë e ajetit të parë: “Mos askush nuk duan të dëgjojnë dhimbjen tonë”. Goxha i sigurt se unë e di se çfarë do të thotë. Fjala “tonë” në atë frazë, për mua ndjehet si tjetërsimi nga kënga, si unë nuk do të kuptojnë se çfarë është lufta, ose si ndjeheni. Unë nuk mund të jetë në gjendje për të kuptuar, por Perëndia më dha mjetet për të mbështetur, me anë të lutjes.

  Vazhdimi në këtë mendim, “Ne të gjithë e bërë sipas shëmbëlltyrës së Perëndisë ju e dini”. Ka gjithë kundërshtim me këngën. Perëndia na krijoi sipas shëmbëlltyrës së Tij, dhe nuk ka ngjyra, aftësi të kufizuara, gjinore apo origjina e kombit ka bërë ndonjëherë Perëndinë vështrim në çdo individ i ka krijuar ndryshe, kështu që pse duhet që ne? Pse duhet të shikoni në veten time çdo ndryshe nga ju, dhe anasjelltas?

  Unë mund të merrni më tej, por unë ndihem e kam thënë mjaft. udhëtim, si një ndjekës i Krishtit ne veshin besimin tonë, ne nuk e shikojmë në ndonjë person ndryshe apo trajtojnë ata ndryshe. Ne flak Vetë, dhe të përqëndrohet dhe të vënë vëmendjen në Të, dhe pa marrë parasysh se si çdo njëri prej nesh e ndjen, kur ne themi se jemi të krishterë, mënyra se si veprojmë dhe gjërat që ne themi të reflektojnë se si njerëzit shohin Atë nëpërmjet nesh. Pra, në qoftë se ajo mund të ketë qenë të, duhet të shikoni në ju çdo ndryshe? Po në qoftë se ajo ishte më?

  Pika ime është, të jetë “colorblind” në këtë botë.

  • toripërgjigje

   Brother Jordan, Unë vetëm mund të shpreh se “colorblindness” nuk është përgjigje për këto çështje? Më lejoni të kaloni atë sa më shpejt nga gara gjinisë. Burrat dhe gratë janë shumë të ndryshme, dhe kjo është një gjë e mirë! Te behesh “verbër gjinore” do të jetë shumë e dëmshme, sepse kjo natyrisht do të shfaroset rëndësinë e dallimeve tona, dhe të na bëjnë të humbas në Perëndinë. Ajo që dua të them në se është se si burrat, mëshira ka tendencë që të mos vijë si të natyrshme si ajo e bën për gratë (vëreni fjala tenton!). Nëse kemi shikuar vetëm në burrat, ne do të humbas në mëshirën e Perëndisë. Ne do të lexoni në lidhje me të, por nuk shohin të prekshme, Shembulli i njeriut të mëshirës së Tij (Unë jam e di që unë jam duke folur në gjeneralitetet agresive, por vetëm për të bërë një pikë).

   Gara është në të njëjtën mënyrë. Ne të vërtetë janë shumë të ndryshme, natyrisht! Blacks, Asians, Whites, hispanikët, ne jemi zakonisht shumë të ndryshme në botëkuptimin tonë, personalitete, kulturë, etj. Kjo është një gjë e bukur. Duke shikuar në një kulturave pasion mbi tjetrin, ne mund të shohim se Perëndia është një Perëndi i pasionuar (pasionuar në lidhje me gjërat e duhura). Duke shikuar në një kulturë të “i ngadalshëm në zemërim(kep),” ne mund të shohim se Perëndia është durimi me ne, dhe është i ngadalshëm në zemërim. Duke shikuar në kultura të ndryshme, ne fakt merrni për të parë më shumë foto të Perëndisë.

   pa dyshim, ne jemi të gjithë të trajtohen njëjtë, sepse ne të gjithë jemi krijuar në Imago Dei. megjithatë, ne jemi të ndryshëm, dhe kjo është në rregull! Unë jam gjysmë e zezë, gjysma e bardhë, dhe kanë një ton të “tipare të zeza,” dhe “tipare të bardhë.” Mirë. Mrekulli! Shpresojmë se ata na tregojnë diçka rreth Perëndisë! Unë votoj për të festuar dhe të mësuarit e dallimeve sesa colorblindness, dhe një festë e vërtetë mund të ndodhë vetëm në ungjillin.

   • natepërgjigje

    treg,

    fjalët e tua u kanë frymëzuar mua për të shkruar një këngë duke përdorur një variant të fjalëve të tua: “Ne të gjithë jemi të krijuar në Imago Dei, megjithatë, ne janë të ndryshme dhe kjo është më shumë se OK”. Ju faleminderit për iniciativën tuaj për të folur dhe SPARK urtësi. Pjesa tjetër e këngës është kthyer për të provuar veten si thjesht një dhuratë e pamerituar e fjalëve për të shprehur unitetin në diversitet dhe në Krishtin.

    Grace dhe Paqe,
    nate

  • shumë i lartëpërgjigje

   Well tha Jordan. Unë do të them këtë gjë: Në vend që të colorblind, mund të kemi në vend që të shohim prejardhje tona të ndryshme etnike si krijimtarisë së Perëndisë? Ne qëndrojmë së bashku me Të në emër të Jezusit. Ai është flamuri ynë – pa marrë parasysh nëse ne jemi nga Ferguson, Cali, Oregon, Alabama apo New York. Jezusi është pika jonë qendrore. Dhe në një kulturë që dëshiron të na ndajë në “pakicat” dhe grupet e ndryshme, ne qëndrojmë si trupin e Krishtit, nën Tij.

   Por unë vlerësoj pasqyrë tuaj në këngën. Ju faleminderit për ndërtimin e Mbretërisë për lavdinë e Tij!

  • ngaspërgjigje

   udhëtim, Faleminderit për këto mendime. I vlerësojmë tuaj për ndarjen përvojën tuaj si një njeri të ngjyrës që mendon për identitetin e tij dhe gjendjen tragjike të kulturës sonë përmes lenteve të Ungjillit. Zoti le të vazhdojmë të ndërtojmë Mbretërinë e tij dhe famën përmes punës tuaj. Faleminderit.

 3. Michaelpërgjigje

  Është e trishtueshme lexuar të gjitha ngjarjet duke shkuar tani në botë. E drejta nga NYC në Kenia. Çështjet Painfull por ne nuk mësojmë prej tyre dhe të vazhdojmë të bëjmë të njëjtat gjëra. Është koha që ne vërtet u bëtë vëllezër roja tona

 4. Michaelpërgjigje

  Trip Lee, kjo nuk mund të ketë ardhur në një kohë të ndryshme. Ne duhet të theksojmë pikë më shumë dhe me të gjitha mjetet #couldabeenme

 5. Richardpërgjigje

  të vërtetë e trishtuar për të dëgjuar, ende nuk mund të vërtetë të paramendoni se si ndihen y'all, por unë shoh se shumë njerzit zeza vetëm për të marrë vetëm me të vërtetë të shpejtë… ndjehemi të pikëlluar për të u al, Unë ndjehen të pafuqishëm në të gjitha…

 6. Toddpërgjigje

  deklarata e fuqishme, hartuar bukur. Solli vjet në sytë e mi, kur unë të paktën pritur atë. vetëm kohët e fundit kam zbuluar muzikën tuaj dhe kjo ka qenë një zbulim mrekullisht frymëzues në atë kohë në jetën time Perëndia konsiderohet atë mënyrë. Shumë lëvdata për ju, vellai i vogel.

 7. Përmendja: New Music: Trip Lee – “Coulda Qenë Me” |

 8. amandapërgjigje

  Për të thonë se Zoti nuk e sheh ngjyra është jobiblike. (Jordan) Bibla thotë se Perëndia krijoi kombe të ndryshme dhe gjuhët në vitrinë madhështinë e Tij. Ne nuk duhet të pretendojë se ajo nuk ekziston! Në qoftë se ju thonë se ju duan të jenë atje për një besimtar që merret me këto gjëra me anë të lutjes apo çfarëdo avenue atëherë pse jeni duke u përpjekur për të argumentuar këngën e tij? Ai është i ndarë dëm të tij. dhimbja e tij. Stuff që zezakët, kalojnë nëpër. Pse ju duhet të ndjehen të tjetërsuar për atë duke thënë se. Pse shembulli juaj një nga një përvojë të keqe duhet të përjashtojnë ose të pavlefshme lënduar dhe frustrimit që shumë njerëz e zezë duhet të përballen çdo ditë. Jo vetëm se një herë. Burri im gjithmonë ka për të shkuar më lart dhe më gjerë për të siguruar që ai vjen off si jo kërcënuese për njerëzit!! pse? Pse është ajo që ai është i zi kështu që ai konsiderohet e frikshme dhe kërcënuese. Pse është ajo që ai flet artikuluar se njerëzit mendojnë se kanë nevojë për të bërë koment, wow ju nuk jeni ajo që unë prisja, ose ju nuk jeni si njerëzit e tjerë të zeza. A njerëzit të shkojnë deri në ju dhe ata janë të habitur nga rruga që ju flet? Ndaluar për një min dhe vetëm të dëgjojnë njerëzit jashtë, ju nuk duhet të bien dakord ose të kuptojnë. Vetëm tregojnë disa ndjeshmëri dhe për të ndihmuar të jetë një pjesë e zgjidhjes! Faleminderit për ndarjen udhëtimin tuaj të zemrës Lee.

 9. Abigailpërgjigje

  udhëtim, kjo eshte mire.
  Zemra ime po dëmton sepse ka ende një arsye për të shkruar këngë si kjo. Nuk ka ende një luftë për jetën e zezë.
  Ndoshta një ditë ne mund të bëjë atë të drejtë.

  <3

 10. do tëpërgjigje

  Keep up Trip mirë pune! fjalët e tua dhe dëshmia juaj janë të fuqishme! Zoti të bekoftë, të mbaj ty, bëjë që të shkëlqejë fytyra e tij mbi ju,!

 11. Charlottepërgjigje

  Trip Lee njeri,

  Unë vetëm mund të themi se kam rritur në dashuri vërtetësinë madh në zërin tuaj?! Ahh është kaq e papërpunuara dhe të vërtetë! Kjo është një arritje shumë e madhe. bro. Shumë e vërtetë, Unë jam shumë i pikëlluar për të dëgjuar për të gjitha të korrupsionit, në të cilën ka qenë i treguar këtu në ajër dhe ai është i çmendur si paragjykim dhe me kokë poshtë kjo botë mund të jetë – Unë jam shumë i zhgënjyer në garën time në të cilën ka qenë i stereotipe dhe transmetuar mbi. Videoja nga Brooklyn NY është një nga gjërat më të dhimbshme unë kam parë në një kohë të gjatë.

 12. victoriapërgjigje

  Unë dua atë që është duke thënë Jordan. Unë vetë jam një Amerikë të zezë, një grua, por sipas mendimit tim, gjinia nuk luan një rol të madh, grua e zezë mund të jenë në shënjestër në mënyrë diskriminuese edhe. Unë kurrë nuk kam qenë në shënjestër personalisht për ngjyrën e lëkurës sime, por unë doja të mendoj se unë kurrë nuk do të urrej ose dëshirojnë gjëra të këqija për dikë që ishte për të dëmtuar mua apo të më vrasin në një rrethanë si ato ne po flasim për. Duke qenë një i krishterë, Unë jam vazhdimisht i kujtoi të ajetit ku Jezusi na tregon për ta kthyer faqen tjetër. Nëse dikush ju urren, ju i doni ata, pavarësisht se. Racizmi nuk do të ndalet ndodh, por në qoftë se dikush të sulmon, kthejnë faqen tjetër. Ju nuk mund të bëjë dikush ju pranoni, gjëra si kjo nuk do të ndalet. Por ne kemi nevojë për të ndaluar duke menduar se zezakët janë e vetmja garë në shënjestër. Dallimi i vetëm është, bardhë mbi krimin e zezë është i vetmi krim që solli deri në lajme. Po në lidhje me një djalë të bardhë duke vrarë një Hispanic? Ose një Asian vrasjen e një të zezë? Ne të gjithë jemi krijuar të barabartë. po, ka pasur një kohë kur skllavëria ishte e dinte se të gjithë njerëzit e zezë, por sot nuk ka skllavëria dhe racizmi ndodh në mesin e çdo race. Perëndia nuk e shikon vdekjen e këtyre njerëzve të zeza ndonjë ndryshe se ai e sheh vdekjen e askujt tjetër. Unë mendoj se ne jemi të harruar atë koncept, Jeta asnjë person të ka rëndësi më shumë se një tjetër. Dhe le të mos harrojmë se ne me të vërtetë nuk e di faktet e saktë të këtyre krimeve. udhëtim, Unë nuk jam i urren në këngën tuaj në të gjitha, është e madhe që çdo njeri ka mendimin e vet dhe kjo është e juaja. megjithëse, Unë do të them, Po kjo mund të kemi qenë të, por ai gjithashtu mund të kemi qenë një njeri i bardhë. Na zezakët nuk janë objektiva të vetëm. Le të përpiqen për të parë njëri-tjetrin në mënyrë që Perëndia na sheh, 100 për qind të barabartë.

 13. Daniellepërgjigje

  Si një biracial, Color verbër(po, sepse trashëgimia dhe kultura ime përfshijnë shumë racave të ndryshme për të filluar duke u fokusuar në një në një kohë. I festuar gjallë asnjë prej tyre më pak) Gruaja Unë nuk mund të imagjinohet çdo gjë që një njeri i zi po kalon. Sidomos kur njerëzit të kërcejnë drejtë në racë dhe të lënë Perëndinë jashtë saj. Por unë jam i kënaqur që ju të vënë Perëndinë në atë ku ai takon. Ai i takon në këtë situatë, Ai i takon si dhënës të Drejtësisë. Ne i përkasin dhe besimi në Të.

 14. Anthonypërgjigje

  Kam luajtur këtë këngë për një dhomë plot me njerëz duke u përpjekur për të dëgjuar vëllezërit dhe motrat e tyre qan dje. Ka qenë rreth 18 prej nesh dhe 6/8 ishin të bardhë. fjalët e tua betonuar gjëra.

  E di që fjalët tuaja janë arritur njerëzit në të thellë, mënyra të bukura. Faleminderit për reflektim tuaj të ndershëm.

 15. këmishë spitale me lidhëse pas kurrizitpërgjigje

  Në qoftë se ju jeni duke bërë këtë për veten apo për një garë të veçantë, atëherë ai nuk ka të bëjë me Perëndinë. Kënga juaj tregon vetëm pse çështja racizmi vazhdon mënyrën se si ajo e bën për shkak se askush nuk është i gatshëm për të ndryshuar ciklin vetëm qaj për mënyrën se si ato trajtohen keq bardhë, meksikan, aziatik, njerëz vdesin në të njëjtat mënyra gjatë gjithë kohës duke kryer krime dhe duke u ndalur nga dikush ne kemi pranuar si një mbrojtës. Juaj ose për drejtësi tërësisht ose ju nuk jeni nuk ka linjat e bukura apo justifikime. Ju sjellë deri frikën dhe zemërimin, Gods jo në ato ende ju zgjidhni të jetë. Ju vënë Zotin në këtë mënyrë g vetëm në mënyrë të krishterët mbajnë dëgjuar për ju dhe jo pastaj duke e bërë qëndrimin e duhur për Perëndinë në vend që tu Lyrics tanë thonë gonna të tuaj të ngriteni për racizmin që tuaj do të bëjë këngë tis për racizmin dhe jo një perëndi. Ju nuk mund të ulen në 2 tavolina ju ose të ulen në tryezë në qoftë Atit ose ju të ulen në tryezën e rënë. Ose mënyrë ju keni humbur një tifoz. Unë shpresoj se ju mund të vijnë në kushtet me frikën tuaj dhe shikoni se sa respektimi i thjeshtë do të ndryshojë frikën në respekt të përbashkët dhe punuar së bashku. Në qoftë se coulda qenë ju, atëherë ndoshta ju duhet të mendoj sërish zgjedhjet tuaja jetësore.

 16. Jonpërgjigje

  Ai nuk është kundër policët e drejtë? Unë nuk mendoj se. I dua udhëtim dhe nuk mund të presim deri në albumin e tij të ardhshëm, kurdo që ndoshta. këngë e madhe.

 17. Përmendja: 257 || Dear Trip Lee, Të dëgjoj – Magazine Shattered

 18. Kiannapërgjigje

  Unë vetëm dëgjuar për këtë këngë dhe lyrics janë të fuqishme. “Ku është shpresa juaj në?” -Trip Lee. I dashur atë!

 19. shenjëpërgjigje

  A të gjithë vëllezërit e mi, motrat, zhgënjyer, dhe dëmton. me vjen keq. Unë jam pjesë e kësaj si një amerikan. Por unë jam duke dëgjuar. Kam dëgjuar dhimbjen tuaj.
  me vjen keq.
  Fjala është marrë nga. No kritika, vetem Dashuri.

 20. Slot Agenpërgjigje

  Hi! E di që kjo është një lloj jashtë teme, por unë
  e nevojshme për të pyetur. A kërkon ndërtimi i një blogu të krijuar mirë si i juaji, një sasi masive
  punë? Unë jam krejtësisht i ri në Blogging megjithatë unë shkruaj në ditarin tim në baza ditore.

  Do të doja të filloja një blog që të mund të ndaj përvojën time
  dhe ndjenjat online. Ju lutem më tregoni nëse keni ndonjë
  rekomandime ose këshilla për pronarët e rinj të blogut që aspirojnë.
  Faleminderit!