Tani duke lexuar: Na ndihmoni me paturp Afrikë

Po ngarkohet
svg
Hapur

Na ndihmoni me paturp Afrikë

nëntor 15, 20111 min lexim

Tani për tani është e 12:34 jam në Botsvana. Kjo është dita jonë e parë e plotë në Afrikë dhe Zoti është tashmë në punë. tërë ekuipazhit Reach zbarkoi në Johanesburg mbrëmë dhe fluturoi për Botsvana këtë mëngjes. Ne mori për të përmbushur ton mbështetësit këtë pasdite në nënshkrimin kemi bërë në një librari të krishterë lokal dhe kemi pasur disa intervista të mëdha. Nesër në mbrëmje është koncerti i parë i turneut dhe ne jemi amped.

Ne me të vërtetë duam që ky turne të jetë i frytshëm dhe ne do të duan ndihmën tuaj. Si mund të ndihmoni?

Ju gjithashtu duhet të na ndihmojnë me anë të lutjes, kështu që shumë do të të kremtoj në emër tonë për bekimin na jepet me anë të lutjeve të shumë.

2 Corinthians 1:11

Ne fuqimisht besojmë se Zoti përdor lutjet e popullit të tij për të kryer planet e Tij. Kështu që ju mund të na ndihmoni duke u lutur. Këtu janë disa mënyra themelore që ju mund të luten për ne dhe me ne:

1. Se Zoti do të na mbajtur të shëndetshëm dhe të fortë

2. Se ne do të sjellje veten si shërbëtorë

3. Se koncertet do të shkojë mirë

4. Që Zoti do të mbrojë familjet tona, ndërsa ne jemi larg

5. Se Krishti do të ngrihet në të gjitha që ne bëjmë

Thanks in advance për lutjet fam tuaj. Ne kemi nevojë për ta

Si votoni?

0 Njerëzit votuan këtë artikull. 0 Votat pro - 0 Votat kundër.
Etiketuar në:#116, #Afrika, #turne,
svg

cfare mendoni ju?

Shfaq komentet / Lini një koment

19 Comments:

 • David Kamau

  gusht 19, 2013 / në 7:36 jam

  cant presin për yall për të goditur Kenya Të premten woooohooo!! prayn për ju nuk ka dyshim.

 • Eleanor Rigby

  gusht 19, 2013 / në 7:36 jam

  Oh mirësinë time!! Unë do të duan për të marrë të ju djema!! im vetëm duke filluar për të prezantuar muzikën tuaj në një program me fëmijët nga Umthombo, Durban. Ata janë fëmijët në rrugë, por ata janë vetëm si fëmijët normale me një shpresë të humbur. Ata kanë nevojë për frymëzim, ata kanë nevojë për disa modele. Ata janë aq të apasionuar pas muzikës, kjo është e gjitha ata e duan duke bërë, vallëzimi dhe këndojnë dhe duke dëgjuar muzikë, Nevermind të gjitha gjërat e tjera që ata marrin deri në, me ndihmën Umthombo-së. Çështja është MTV duket të jetë e vetmja gjë që këndon hiphop dhe ata janë të ekspozuar ndaj, Unë do të të vërtetë e duan atë, nëse këta fëmijë mund të dëgjojë jetoni!!!

  email mua, nëse ju keni disa kohë në orarin tuaj!!

  elle7belle@gmail.com

  shikoni: http://www.umthombo.org/

  Unë thjesht nuk mund të besoj se ju djema jeni në SA dhe unë vetëm pashë këtë tani!
  Perëndia është aq i mirë!!

  mbani kiff.

 • Lesco101

  gusht 19, 2013 / në 7:36 jam

  Unë HV parë wat u djema janë duke bërë,pa dyshim u krishterët,Perëndia do të të shumta n rritet u.u lënë që të njoh atë dhe për ta bërë atë të njohur

 • Maureenwabs

  gusht 19, 2013 / në 7:37 jam

  u me të vërtetë solli qiejt poshtë në Nairobi…Unë u preka nga rruga që u guys jo vetëm të këndojnë për xtianity bt u jetojë it.I lutemi për Gods bekimet n favor mënyrë ur.

 • Agnes

  gusht 19, 2013 / në 7:37 jam

  Ishte në koncert të mërkurën në Gaborone Botsvana. Wow çfarë një të madh performance nga ju të gjithë. Ju na frymëzuar një pjesë të madhe. I AM paturp. Looking forward për të pasur ju djema prapa këtu. Zoti ju bekoftë dhe të jetë me ju për pjesën tjetër të turneut Unashamed Afrikës. Do të luten për ty.

 • Lchinjala

  gusht 19, 2013 / në 7:37 jam

  Unë do të humbasë shfaqje AM Malawi NË KINË…… GUYS Kina ka nevojë Zoti gjithashtu…..

 • JnG

  gusht 19, 2013 / në 7:38 jam

  drogë!!! Amazing Clip, Lavdi Perëndisë!! P.S. Ku është pro në këtë performancë?

 • Nathan"JabbaBoy" dënohet

  gusht 19, 2013 / në 7:38 jam

  duke pritur për yall në Johanesburg… Im i sigurt u vënë re sadying Tshirt “IMPRAYINGFORYOU”

 • svetlana

  gusht 19, 2013 / në 7:38 jam

  U lut për ju dhe të presin cant për të dëgjuar se si shkoi!!!!! Të jetë i sigurt dhe do të ju mbajë në lutjet e mia!!! Trip Lee kur po u vjen përsëri në Charlotte përsëri Miss U shumë!!!!

 • Joe-Seph

  gusht 19, 2013 / në 7:38 jam

  Zoti Jezus mbajtur ata të shëndetshëm dhe të fortë,shikojnë mbi familjet e tyre, ndërsa ata janë larg,përdorin ato për të lavdëruar emrin tënd të shenjtë,le koncertet shkojnë mirë dhe të jetë e mbushur me praninë tuaj dhe që emri yt të ngrihet lart everything.Amen mësipërme

 • Roxanne

  gusht 19, 2013 / në 7:39 jam

  Patjetër do të! Shihemi në ndeshjen e Cape Town të ​​koncertit :)

 • Liam

  gusht 19, 2013 / në 7:39 jam

  U luta lutjet e sugjeruara. Edhe pse kjo ishte një lutje e thjeshtë, Unë e di se Ai më dëgjoi!

  Të më bekojë Jesus, rehati dhe do t'ju japë forcën e tij, të energjisë dhe të kuptuarit.

 • Kenyseven

  gusht 19, 2013 / në 7:39 jam

  lutje! më Definitely!

 • Tylerbrabham

  gusht 19, 2013 / në 7:40 jam

  U lut për ju djema. Zoti bekofte.

 • lilcj

  gusht 19, 2013 / në 7:40 jam

  aty Zoti ka qenë e mirë për mua aq shumë, por tani unë vetëm dua të tregoj talentin tim për njerëzit dhe le të dinë se kush është jesus

 • Hrishidell

  gusht 19, 2013 / në 7:40 jam

  Lutja nuk ju pajisur për vepra më të mëdha.
  Lutja është puna më e madhe. —- Oswald Chambers

 • QuintonTodd

  gusht 19, 2013 / në 7:41 jam

  Ju vëllezër mori lutjet tona!!

 • Star Carmona

  gusht 19, 2013 / në 7:41 jam

  e bërë! I kërkojmë Zotit të mbajtur edhe ju, në hirin e Tij të mirë!!!

 • rebecca

  gusht 19, 2013 / në 7:41 jam

  Thanks so much për të vënë këtë jashtë.
  Unë jam gjithmonë duan të dinë se si unë mund të luten për yall.

Lini një përgjigje

Ju mund të pëlqeni
Po ngarkohet
svg