Tani duke lexuar: Man Up Video

Po ngarkohet
svg
Hapur

Man Up Video

nëntor 12, 20111 min lexim

Kjo shtator kemi lëshuar një film të shkurtër dhe albumin e quajtur “Man Up” për të sfiduar të rinjtë që të jenë burra. Këtu është një video muzikë për “Man Up Anthem.” Ju mund të blini film të shkurtër dhe album këtu

Si votoni?

0 Njerëzit votuan këtë artikull. 0 Votat pro - 0 Votat kundër.
Etiketuar në:#116, #Man, #muzikë,
svg

cfare mendoni ju?

Shfaq komentet / Lini një koment

Lini një përgjigje

qershor 17, 2013Nga Trip Lee

Ju mund të pëlqeni
Po ngarkohet
svg