Се вчитува
svg
Отвори

машкост

август 14, 20121 мин читање

Библиски машкоста и важноста на улогата на модели од Со желба Бог на Vimeo.

Моите пријатели Со желба Бог ме праша неколку прашања за пречките за машкоста и како да се реши проблемот. Тука е она што го рече

Како гласате?

0 Луѓето гласаа за овој напис. 0 Гласови за - 0 Гласови против.
Означени во:#живот, #мажите, #мислење,
svg

Што мислиш?

Прикажи коментари / Остави коментар

Оставете одговор

Можеби ќе ви се допадне
Се вчитува
svg