hiji Kahirupan: Bagikeun

A sababaraha minggu ka tukang, I spoke di Konférénsi Nasional Kampus teureuh ngeunaan tanggung jawab unggal pangagem pikeun evangelize. téks ieu mah 2 Korinta 5:18-21. Di dieu teh video ti rintakan nu.

hiji Kahirupan | Bagikeun – lalampahan Lee ti kampus teureuh dina Vimeo.

Mun anjeun geus kabetot, di dieu teh video ti sawala panel I ieu bagian ogé. sawala ieu ngeunaan mentri kampus, gareja lokal, Komisi Great, jsb:

pastor Panel ti kampus teureuh dina Vimeo.

tambah, Kuring nyarankeun Anjeun mariksa kaluar kabéh media sejenna ti konférénsi. Aya ton pangajaran gede mah mikir anjeun nimu jadi edifying.

biasa

5 comments

  1. Jessica Dunsonwalon

    Hatur nuhun pikeun babagi pesen kieu. Kuring diperlukeun hiji konfirmasi ti Allah ngeunaan babagi Injil-Na kalawan batur di Universitas kuring sorangan sarta Kuring narima deui ngaliwatan ieu surat. Kuring sabenerna diperlukeun ieu. berkah Allah.