Hiji genep belas Video

Dina perayaan pelepasan buku mah, Nu Good Kahirupan, di dieu teh video resmi pikeun "Hiji genep belas,” ti album newest mah, disebut oge Nu Good Kahirupan.

biasa

4 comments

  1. mutiarawalon

    lagu ieu mere kuring kabagjaan hiji ABT milik Aya Great teu kabawa isin tina eta. Alhamdulilah y'all,nyaan…na kuring miharep y'all didatangan Nigeria pas!

  2. Tree84walon

    Salaku diarahkeun ku misan kuring, “Abdi tipe telat”, Tapi alhamdulillah kuring geus ngalaman lagu ieu sareng mentri ieu. Pasti ngadangukeun ieu album “Nu Good Kahirupan” UNGGAL DINTEN!…Mungkin Pangeran neruskeun ngaberkahan Anjeun tur kulawarga anjeun anjeun nuturkeun ka Anjeunna.

  3. Saint Steven Lampuwalon

    Lalaki mah kawas naon anu anjeun lakukeun,ngajarkeun urang teu jadi ashamed.One kanyataan wajib nangtung,Anjeun isin Yesus kiwari,Anjeunna bakal isin anjeun kana yen Day.I am unashamed.

  4. Keinyawalon

    Cinta album jeung kuring ngahargaan kuma 116 pesen. Abdi bogoh anu aya hiji hal anu hurung alus, boga pesen alus, tur bisa daya tarik pikeun jalma ngora. Kuring nabrak ieu mobil kalayan leuwih saeutik mah ngan ngadengekeun lagu béda dibangkitkeun dialog bermakna misalna antara kuring jeung budak kuring… Malah ku hubby kuring. sakapeung, hal saperti basajan saperti musik mangrupa cara hébat babagi Dewata Kecap sarta pangaruh batur sangkan bisa ngalaman warta alus nu bisa jadi perasaan jadi alus ngeunaan! abdi resep ieu! Hayu urang ngan geus suplement hébat kana lalampahan pribadi kuring. Lalaki Abdi mah telat 30 urang tur resep pikir “Kuring teu heubeul.” Ngabarakatak! Ieu ngan lucu kusabab kuring teu bener ngadengekeun rap na gaduh teu saprak kuring ngora, Tapi ayeuna mah geus digawé teuas pikeun manggihan cara kuring ku akang deui garéja, bacaan, sarta nalungtik barang pikeun kadaharan jiwa spiritual kuring sangkan eta budak kuring jeung kulawarga boga hubungan sareng Allah (tangtu sorangan teuing) Kuring ngadengekeun sadayana ieu 116 rap na kuring ngarasa beuki digambar kana naon anu keur ceuk dina lagu ti lain nanaon… Nu ngaro sarta gaya geus ngan hiji tambah, tapi tadi hubby abdi wengi panungtungan nyebutkeun, ” Ieu cool, tapi ngan metot alatan éta sangkan teu anjeun.” Ngabarakatak! Ngan hatur nuhun pikeun digawé mereun Anjeun…. Sodara!