Rise Pambuka Piper kang

buku anyar Trip kang, munggah, metu saiki! Baca John Piper'S Pambuka kanggo buku ngisor. Sampeyan bisa wis supaya buku lan ngerteni luwih ing Risebook.tv

Salah siji bab utama aku bab Trip Lee lan bukunipun, munggah, punika interplay astiti bakti lan relevansi.

Sasaran ing relevansi ing Amérika budaya umum. Kelangan sing umum. Minangka Mack Stiles ngandika, Paling Kristen ing donya kudu wedi marang ajiné wungu; Amerika wedi ing alis wungu. Iku tegese kita ora kelangan. ora cocog.

Nanging Yahoo ing reverence arang. Astiti bakti ngrasa lawas. Iku ngrasa unexciting. Iku ora kelangan. Nanging kabeh wong wis ngerti, kang jero, yen wedi-asih dadi, kabeh manungsa dadi variety show. lancip. glib. cethek. plastik. P. Ing pungkasan, guna.

Kita padha digawe kanggo liyane. "Cool punika fickle, lan kita ora bisa urip iku "-Outsourcer tembung saka Trip Lee. persis. Nyoba kanggo manggon mung dadi kelangan, mung kanggo cocog, kurang. Lan swara Trip Lee kang ngabar-ngabarké, munggah!

Ana luwih kanggo ndeleng, ngerti, tresna, kanggo seneng. Ana kasunyatan sing dadi gedhe padha ora bisa suda kanggo fun. Tembung-tembung "fun" "jeblugan" "bal" "partai" muni boten sae ing ngarsane paling lan paling apik tenan kasunyatan. Vocabulary kita bungah wis suda kanggo "fun" amarga rasa tunas kita kanggo kamulyan bener wis seda.

trip ngandika, "Nalika nerangake moralitas, kabeh padha duwe rasa ala. "Ya. Lan nalika nerangake Allah kita wis ora rasa. Minangka Trip ngandika, "Iku umum kanggo mata cahya munggah nalika kita pirembagan babagan budaya pop, nanging glaze liwat nalika kita pirembagan babagan Kristus. "Ing bukit budaya fun. Himalaya Kristus sing Mesem.

Trip Lee kepengin ngerti: Ana luwih saka bukit. Malah kanggo wong diwasa enom ana liyane. Buku iki ditulis kanggo wong-wong sing enom. Ana tulisan kanggo menehi pangarep-arep kanggo wong-wong sing aran padha duwe sethitik kanggo kontribusi. Ana tulisan karo bebendhu sing nalika wong enom sumerep kamulyaning owahan kabeh Gusti Allah. padha Rise!

Nanging buku punika diwasa. Iku angka diwasa. Iku ngajeni umur. Trip wicaksana ngluwihi taun. Panjenenganipun sumerep wis apa taun mulang. Saben ambegan hadiah. Saben wayahe dateng a.

"Mbuang wektu iku gendheng. Iku kaya kobong dhuwit. Bentenipun mung sampeyan bisa nggawe dhuwit, nanging bisa tau nggawe liyane wektu. "

Aku nyebat astiti bakti apa counts. Urip larang regane. lan cendhak. Trip ngundang sampeyan manggon apa counts. Manggon passionately, bungah. Beyond boten sae. Beyond kelangan lan pinter.

Yen kita kanggo munggah ing dalan Himalayan menyang kamulyaning Allah, kita kudu ngerti cara lan ora mlebukake. "Werna Cethek mimpin kanggo footing shaky, supaya yen kita pengin ngadeg tenan kita kudu menyang jero. "Trip wis anjog sampeyan ana. Menyang jero karo wong supaya pindhah dhuwur. munggah.

Enggo bareng

7 komentar

  1. lapangan Theron NicholasReply

    Aku setuju boten wonten titik ing mbuang wektu. Nanging aja lali kanggo seneng wektu. Having fun ora ala sawijining carane duwe fun. Kowe njaluk kesenengan saka pain sawetara siji maning kang. Ora natoni lan nyolong saka wong liya menehi bungah lan kesenengan. Ora nyekeli anak liyane ing Allah mudhun. Panjenengan sing menehi kekuatan kanggo nindakake ing. Panjenengan sing menehi wong koyo. Wong kang nyata. Wis gantosipun iku beban sing urip kanggo alasan salah utawa sing ninggalake sampeyan wuta. Mulangi anak liyane Allah ora martakaké salah. Utawa ora kanggo sing. Utawa mlaku saka sawetara sing uga duwe kekuatan kanggo mbantu ing bagean tuwa rodo peteng saka mate kasukman. paseksi panjenengan. Alesan sampeyan tindakake Allah minangka cedhak lan tenan sing nglakoni. Kita mung mbukak amarga kita durung weruh ambane saka gods rencana. Kakencenganing nyata ing gesang kita. Ing crita sing tau bakal marang. Gusti Allah teka kanggo ilang. sing bejat. The wedi. diukum. Pikiran sing pinter. Nanging terus-terusan marang lagi ora apik. Aja nyimpen paling kanggo pungkasan maneh. Gusti Allah wis teka. Kita bisa ora ngerti tanggal nanging kang wis teka. Lan nalika piyambakipun ora kita kabeh bakal wedi Allah amarga Panjenengané pirsa apa saestu tengen. Panjenengané pirsa apa sing paling apik. Aku bakal maca buku nalika sawijining wektu Allah mberkahi.

  2. dados JohnReply

    wow! Iki tenan apik tenan, i aku ora bisa ngenteni salinan. trip, sih-rahmat lan fruitfulness ing layanan kanggo kerajaan!

  3. BurtonReply

    Aku ora bisa ngenteni salinan aku wis dhawuh kanggo njaluk bantuan kanggo sandi Panggonan! Matur nuwun Trip kanggo nulis buku kanggo muda kaya aku.

  4. sebutno: music ana – Munggah Trip Lee | Tugu Bebener Ministry