Parathënie Rise Piper

Libri i ri udhëtim të, ngrihem, është jashtë tani! lexoj John Piper'S parathënien e librit poshtë. Ju mund të para-qëllim libri dhe të gjeni më shumë në Risebook.tv

Një nga gjërat kryesore që unë si për Trip Lee dhe librin e tij, ngrihem, është bashkëveprim i nderimit dhe rëndësisë.

Qëllimi në rëndësi në kulturën amerikane është e zakonshme. Ftohtë është kudo. Si Mack Stiles thotë, Më të krishterët në botë duhet të kenë frikë nga grushtin e ngritur; Amerikanët kanë frikë vetull e ngritur. Kjo do të thotë që ne nuk jemi të ftohtë. jo relevant.

Por qëllimi në nderim të rralla. Nderimi ndihet vjetër. Ajo ndjehet unexciting. Kjo nuk është e ftohtë. Por të gjithë e dinë, thelle thelle, se kur nderimi shkon, gjithë jetës së njeriut bëhet një estradë. i hollë. i lehtë. i cekët. plastik. bosh. Në fund, pakuptimtë.

Ne u bënë për më shumë. "Best është i ndryshueshëm, dhe ne nuk mund të jetojnë për të "-The fjalët e Trip Lee. saktësisht. Duke u përpjekur për të jetuar vetëm për të qenë të ftohtë, vetëm të jetë i rëndësishëm, është i ulët. Dhe zëri Trip Lee-së thërret, ngrihem!

Ka shumë më shumë për të parë, të dish, për të dashur, për të shijuar. Ka realitete që janë aq të mëdha sa nuk mund të reduktohet për argëtim. Fjalët "fun" "shpërthim" "top" "partisë" të tingëllojë si budalla në prani të realiteteve më të mëdha dhe më të awesome. fjalori ynë i gëzimit është reduktuar në "fun", sepse buds shije tona për madhështinë e vërtetë kanë vdekur.

Trip thotë, "Kur është fjala për moralin, të gjithë ne kemi shije të keqe. "Po. Dhe kur është fjala për Perëndinë nuk kemi shije. Si Trip thotë, "Është e zakonshme për sytë në dritë deri kur flasim për kulturën pop, por bëhem i lëmuar mbi, kur ne flasim për Krishtin. "Kodrat e kulturës janë fun. Himalajet e Krishtit janë të zbehta.

Trip Lee dëshiron që ju të dini: Ka më shumë se kodra. Edhe për të rriturit e rinj ka më shumë. Ky libër është shkruar për ata që janë të rinj. Siç është shkruar për të dhënë shpresë për ata që mendojnë se kanë shumë pak për të kontribuar. Është shkruar me bindjen se, kur një person i ri sheh lavdinë e ndryshimeve çdo gjë Perëndisë. ata Rise!

Por libri është pjekur. Ajo vlerëson të pjekur. Ajo respekton moshën. Udhëtimi është i urtë përtej viteve të tij. Ai sheh atë që tashmë vjet mësim. Çdo frymëmarrje është një dhuratë. Çdo moment një besim.

"Koha Humbur është marrëzi. Është si të djegur para. I vetmi ndryshim është që ju mund të bëni më shumë para, por ju nuk mund të bëni më shumë kohë. "

Unë e quaj këtë një nderim për atë që ka rëndësi. Jeta është e çmuar. dhe të shkurtër. Udhëtimi është duke bërë thirrje ju për të jetuar për atë që ka rëndësi. Për të jetuar me pasion, me gëzim. përtej silly. Përtej të qetë dhe të zgjuar.

Nëse ne jemi të rritet në shtigjet Himalayan në lavdinë e Perëndisë, ne duhet të dimë rrugën dhe të mos kaloj. "Rrënjët cekët të çojë në mënyrë të dredhur, kështu që në qoftë se ne duam të qëndrojmë të fortë duhet të shkojmë të thellë. "Trip po ju çon atje. Shkojnë thellë me të në mënyrë që të shkoni të lartë. ngrihem.

AKSIONET

7 comments

 1. MicahKelleypërgjigje

  Kjo para është me të vërtetë mirë dhe unë shpresoj se një herë kam lexuar librin, të rritet në lartësi të mëdha dhe thellësitë më të thella në Zotin.

 2. fushë Theron Nicholaspërgjigje

  Unë pajtohem nuk ka asnjë pikë në humbur kohë. Por mos harroni për të shijuar kohën tuaj. Duke fun nuk është e keqe si e saj ju keni fun. A ju merrni kënaqësi tuaj nga dhimbjet disa një tjetër s. A dëmton dhe vjedhur nga dikush tjetër t'ju japë gëzim dhe kënaqësi. A mbajnë një djalë në Perëndinë poshtë. A do t'ju japë forcë për të vazhduar. Bën që të ju jap ndjenjën njeri. Duke qenë një njeri i vërtetë. Po ndreqim gjërat që barra jetën tuaj për arsye të gabuara, ose që të largohet nga ju i verbër. Duke i thënë një bir i Perëndisë nuk për të predikuar është e gabuar. Ose jo për të kënduar. Ose drejtimin nga disa ai i cili mund të ketë fuqinë për të ju ndihmuar në pjesët më të thella të errëta të ecin tuaj shpirtërore. dëshmia juaj. Arsyeja ju do të ndiqni Zotin si të ngushtë dhe të fortë si ju bëni. Ne vetëm të drejtuar, sepse ne nuk e shohim thellësinë e planit perëndi. Lënduar e vërtetë në jetën tonë. Historia që nuk merr thënë. Perëndia erdhi për të humburit. të thyer. frikësuar. janë dënuar me gjobë. Mendjet që janë inteligjent. Por vazhdimisht është thënë se ata nuk janë të mira. Mos ruani tuaj më të mirë për të kaluar më. Perëndia po vjen. Ne nuk mund të dimë datën, por ai po vjen. Dhe kur ai e bën ne të gjithë do të kenë frikë nga Zoti, sepse ai e di se çfarë është me të vërtetë e drejtë. Ai e di se çfarë është më e mira. Unë do të lexuar librin tuaj, kur koha e saj Zoti e bekoftë.

 3. emëruar Johnpërgjigje

  Uau! Kjo është me të vërtetë i tmerrshëm, Unë Unë nuk mund të presim për një kopje. udhëtim, më hiri dhe produktivitet në shërbimin tuaj me mbretërinë!

 4. Burtonpërgjigje

  Unë nuk mund të presim për kopje I para-urdhëroi për të marrë në vendin tim! Ju faleminderit udhëtim për të shkruar një libër për të ndihmuar të rinjtë si veten.

 5. Përmendja: Muzikë e hënë – Rritet nga Trip Lee | Shtylla e Ministrisë së Vërtetës