Стани Стрит тимот

Здраво момци! Мојата книга Пораст е ослободување на јануари 27 (следната недела!) and I need your help.

Ние сме во потрага за луѓе кои може да ви помогне да биде дел од тимот на улица и да ни помогне да се рашири зборот за книгата на интернет и на нивните социјални медиуми.

Можете да проверите повеќе за книгата на http://RiseBook.tv

My prayer is that God will take this book and use its message to challenge our generation to get up and live. And you can help us spread that message by signing up to be a part of our Street Team for the book.

Еве како тоа ќе работи ...

1 – применуваат ТУКА.

Дозволете ни да знаеме повеќе за вас, зошто сакаш да се биде дел од тимот, и ќе ги споделите социјалните медиуми и други интернет врски со нас.

мојот издавач ќе го разгледа барањето и ако одбраната…

2 – Прочитај однапред примерок од книгата.

Тие ќе ви испратиме PDF копија на книгата да ја прочитам.

3 – Приклучи се на приватни Фејсбук група.

Ќе добиете покана за влез во приватна Фејсбук група од мојот издавач. има, ќе добие еден тон на голема содржина за да ги споделите со вашите пријатели. Има некои големи работи што се случуваат околу објавувањето дека ќе сакате да знаете за.

Јас може да се појави во групата неколку пати, премногу!

4 – Ширење на зборот!

Сите ние бараме во замена за однапред копија е тоа што ќе се шири зборот на вашите пријатели, како и објавување на искрени рецензии на книгата откако сте имале можност да го провериш.

Јас навистина верувам во оваа порака и молиме дека ќе ве инспирира и другите да станат буден за Божјата намера во својот живот. Ајде да започне движење. Тоа може да почне со вас.

применуваат ТУКА.

АКЦИИ

3 коментари

  1. TaylorBradianОдговори

    I am a 21 year old believer who is a single father to a beautiful 16 month little girl. I also serve as a booking agent for artists in Christian Hip Hop. I’m also a senior, elementary education major (English), at Campbell University in North Carolina. искрено, the message of Christ hit me in a whole new way, years back when I was first introduced to Christian Hip Hop. The gospel was presented in a way where I could understand it, and share it with my friends. A couple of years back, we had the opportunity to bring Trip to my hometown of Sanford, Соединетите Американски Држави, where he had a tour stop for his The Good Life Book Tour. It was awesome to see the response other people had, when they heard and understood the gospel for the first time. I would be thrilled to be a further help in spreading the word about this new book from Trip. People need to hear the gospel in their own context so they can understand it. Just as Trip did in his debut book, I look forward to reading, reviewing, and sharing his practical and relate-able story with others. I was fortunate enough to receive a hope years back, that will last with me for eternity. I want others to find this same hope, and I remain confident that Trip clearly and concisely presents this hope in his new book. Thank you for your time in reading this, and I’m looking forward to helping further this message that we all so dearly need. Let’s RISE together!