Rise Street Team

ckemi djema! Libri im ngrihem është liruar në janar 27 (javen tjeter!) dhe kam nevojë për ndihmën tuaj.

Ne jemi duke kërkuar për njerëzit që mund të ndihmojë të jetë një pjesë e një Ekipi Rruga dhe të na ndihmojë të përhapur fjalën në lidhje me librin në internet dhe në mediat e tyre sociale.

Ju mund të shikoni më shumë në lidhje me librin në http://RiseBook.tv

My prayer is that God will take this book and use its message to challenge our generation to get up and live. Dhe ju mund të na ndihmojë të përhapur këtë mesazh duke nënshkruar për të qenë pjesë e ekipit tonë Rruga për librin.

Ja se si do të punojë ...

1 – aplikoni KETU.

Le të dini më shumë për ju, pse ju doni të jetë një pjesë e ekipit, dhe të ndajnë mediat sociale dhe lidhje të tjera online me ne.

Botuesi im do të shqyrtojë kërkesën dhe nëse zgjidhet…

2 – Lexoni një kopje paraprakisht të librit.

Ata do të ju dërgoj një kopje PDF e librit të lexuar.

3 – Join privat Facebook Group.

Ju do të merrni një ftesë për t'u bashkuar me një grup Facebook private nga botuesi im. atje, ju do të merrni një ton të përmbajtjes së madhe për të ndarë me miqtë tuaj. Ka disa gjëra të mëdha ndodhin rreth lirimit që ju do të dëshironi të dini rreth.

Unë mund të pop në grupin e disa herë, shumë!

4 – Përhapur Fjalën!

Të gjithë ne kërkojmë në këmbim kopje paraprakisht është se ju do të përhapur fjalën për miqtë tuaj, si dhe postimi komente ndershëm e librit herë ju keni pasur mundësi për të kontrolluar atë.

Unë me të vërtetë besoj në këtë mesazh dhe lutem që kjo do të frymëzojë ju dhe të tjerët për të bërë të zgjuar për qëllimin e Perëndisë në jetën e tyre. Le të fillojë një lëvizje. Ajo mund të fillojë me ju.

aplikoni KETU.

AKSIONET

3 comments

  1. TaylorBradianpërgjigje

    I am a 21 year old believer who is a single father to a beautiful 16 month little girl. I also serve as a booking agent for artists in Christian Hip Hop. I’m also a senior, elementary education major (English), at Campbell University in North Carolina. me ndershmëri, the message of Christ hit me in a whole new way, years back when I was first introduced to Christian Hip Hop. The gospel was presented in a way where I could understand it, and share it with my friends. A couple of years back, we had the opportunity to bring Trip to my hometown of Sanford, NC, where he had a tour stop for his The Good Life Book Tour. It was awesome to see the response other people had, when they heard and understood the gospel for the first time. I would be thrilled to be a further help in spreading the word about this new book from Trip. People need to hear the gospel in their own context so they can understand it. Just as Trip did in his debut book, I look forward to reading, reviewing, and sharing his practical and relate-able story with others. I was fortunate enough to receive a hope years back, that will last with me for eternity. I want others to find this same hope, and I remain confident that Trip clearly and concisely presents this hope in his new book. Thank you for your time in reading this, and I’m looking forward to helping further this message that we all so dearly need. Let’s RISE together!