робот

“робот” е првата песна од претстојниот албум "добар живот” ослободување на април 10. Текстот на песната и бесплатно симнување се подолу

Јас не сум вашиот робот, Јас не сум клон
Вие не сте мој куклар и не сум зујат
Доби нов господар и го следам само
Сакам добра животот додека јас си заминувам

стих 1:
Еј јас сум роден помалку од човечки
Знам дека звучи лудо
Но, јас бев навистина роден робот како бебе
Нема вистински живот во мене, Јас само игра мојата улога
Не самоконтрола, Јас само го направи она што беше кажано
Добив мојот прв ред, Јас бев само еден ден стариот
Но, јас не имаат шанса, предизвика срцето ми беше ладно начин
срцето ми го зеде цел, Јас не може да се скрши мувла
Продаваат под ропство и не можев да ја преземе контролата
Па јас само ладење во мојот робот облека
Со мојот робот пријатели, и мојот робот текови
Живеење робот начини, предизвика тоа е се што знам
До слушнав би можел да биде ослободен од мојата душа робот, Јас сум како ...

кука
Зошто секогаш ме контролира?
Вие не сте мој шеф, дека е стар мене
Очигледно не знаеш мојот стил
Зашто јас не сум, Јас не сум робот сега
Јас не сум, Јас не сум, Јас не сум робот
Јас не сум, Јас не сум робот сега (2X)

стих 2:
Луди работа е јас не знам дека беше робот
Па јас не имаат едночудо на плановите за мене да ширењето
Мислев дека сум единствена, Мислев дека беше толку жешко
Но, јас бев како нив други беспилотни летала, Толку бев заклучен
brainwashed, Слушав лаги
Слободата што мислев дека сум имал навистина беше привидение
Јас направив мојот сопствен избор, но тоа беше маскирана
Единствено нешто што јас навистина беше изберете различни лага
Па јас се уште беше беспилотни летала, ништо друго туку еден клон
Јас само знаев лаги предизвика тоа е се што ми беше покажана
Но, јас се remade, моето срце повеќе не е камен
Каде што моите X-роботи кои може да пее оваа песна?
Сега сум бил remade, Јас веќе не сум шупливи
Вистинскиот маж дојде, промени сè што знам
Тој ми даде вистината, тоа е тешко пилула да ги проголта
Тој ми даде нови команди, и тој ме ослободува да се следат

кука

мост:
Јас не сум вашиот робот, Јас не сум клон
Вие не сте мој куклар и не сум зујат
Доби нов господар и го следам само
Сакам добра животот додека јас си заминувам

стих 3:
Еј светот, ти знаеш дека јас ја видите вашата игра
И не ми е потребна вашата лаги, Не е загрижен рунда нешто
Еј ѓаволот, Знам дека сакаш мене оковани
Но, сте биле поразени, и вашата моќ е исцедена
Еј месо, Знам дека го носи моето име
Знам дека те сакам лаги, но јас сум постојан tryna промени
Вие mighta се збунети, Но, ова е нов ден
Јас сум спасен сега, Јас не се направи она што мора да се каже!
На моите пријатели, кои се уште се на заклучување
И понатаму го контролираат своите страсти, запре сега
Тој може да ги ослободи сите од врвот надолу
Ако сте се ослободува, велат дека тоа со мене во моментов

Јас не сум, Јас не сум робот сега
Јас не сум, Јас не сум робот сега
Јас не сум, Јас не сум, Јас не сум робот
Јас не сум, Јас не сум робот сега

АКЦИИ

2 коментари

  1. Троја ТрепетОдговори

    Тоа е убава песна Верувам дека Бог е задоволен со својата работа. Пораката ми е јасно. ако може да се направи предлог нека десет год стар слушнете дека патеката и прашајте ги дали тие се допаѓа и што песната значи да им мир на Господ Бог да благослојт.