robot

“robot” është kënga e parë e albumit tim të ardhshëm "The Good Life” liruar prill 10. Lyrics për këngën dhe një shkarko pa pagesë janë nën

Unë nuk jam robot tuaj, Unë nuk jam një klon
Ju nuk jeni aktor me kukulla ime dhe unë nuk jam një njeri që rri kot
Got një mjeshtër të ri dhe unë ndjek vetëm Atë
Unë dua një jetë të mirë, derisa unë jam shkuar

varg 1:
Hey I lindur më pak se njerëzore
Unë e di kjo tingëllon i çmendur
Por unë kam lindur me të vërtetë një robot si një fëmijë
No jeta e vërtetë në mua, Unë vetëm luajtur rolin tim
No kontrollit të vetë, Unë vetëm e bëri atë që unë u tha
I kam rendit tim të parë, Unë kam qenë vetëm një ditë e vjetër
Por unë nuk kanë një shans, shkaktojë zemra ime ishte mënyra e ftohtë
Zemra ime mori urdhrin, Unë nuk mund të thyejnë myk
Shitur sipas skllavërisë dhe unë nuk mund të marrë kontrollin
Kështu që unë isha vetëm trishtues në rrobat e mia robot
Me miqtë e mi robot, dhe rrjedh robot tim
Living mënyra robot, të shkaktojë kjo është e gjitha unë e di
Deri sa kam dëgjuar unë mund të çlirohet nga shpirti im robot, Unë jam si ...

fiksohem
Pse ju gjithmonë duke u përpjekur për të kontrolluar më?
Ju nuk jeni shefi im që është më e vjetër
Natyrisht ju nuk e dini stilin tim
'Shkak Unë nuk jam një, Unë nuk jam një robot tani
Unë nuk jam një, Unë nuk jam një, I’m not a Robot
Unë nuk jam një, I’m not a Robot now (2X)

varg 2:
Gjëja e çmendur është që unë nuk e di se unë kam qenë robot
Kështu që unë nuk kam një të tërë shumë plane për mua për rollout
Unë mendova se ishte unik, Unë mendova se ishte aq e nxehtë
Por unë kam qenë vetëm si ata drones tjera, Unë u mbyllur kështu
brainwashed, Unë kam qenë duke dëgjuar gënjeshtra
Liria që unë mendova se kishte qenë me të vërtetë një mirazh
I bërë zgjedhje e mia, por ajo ishte një maskim
E vetmja gjë që unë me të vërtetë ka qenë marr një gënjeshtër tjetër
Kështu që unë ishte ende një njeri që rri kot, gjë tjetër veçse një klon
Unë vetëm e dinte gënjeshtrat bëjë që të gjithë është e gjitha që unë u treguar
Por unë u remade, zemra ime nuk është më e gur
Ku mi X-Robots cilët mund të këndoj këtë këngë?
Tani unë kam qenë remade, Unë nuk jam i uritur
Një burrë i vërtetë erdhi, ndryshuar çdo gjë që unë e di
Ai më dha të vërtetën, kjo është një gjë e hidhur e vështirë të përtypë
Ai më dha komanda të reja, dhe ai liruar mua për të ndjekur

fiksohem

Urë:
Unë nuk jam robot tuaj, Unë nuk jam një klon
Ju nuk jeni aktor me kukulla ime dhe unë nuk jam një njeri që rri kot
Got një mjeshtër të ri dhe unë ndjek vetëm Atë
Unë dua një jetë të mirë, derisa unë jam shkuar

varg 3:
Hey bota, ju e dini se unë shoh lojën tuaj
Dhe unë nuk kam nevojë gënjeshtrave, Unë nuk është i shqetësuar periudhë një gjë
Hey devil, Unë e di që ju doni mua lidhur me zinxhirë
Por, ju keni qenë i mundur, dhe fuqia juaj ka qenë drenazhuar
Hey mish, E di që ta sjellë emrin tim
Unë e di se ju e doni gënjeshtra, por unë jam ndryshim të qëndrueshme tryna
Ju mighta qenë të hutuar, por kjo një ditë e re
Unë jam ruajtur tani, Nuk është Gotta bëni atë që ju thoni!
Për miqtë e mi, të cilët janë ende në bllokimit
kontrollohet ende nga pasionet e tyre, ndalet tani
Ai mund të lirë të gjithë nga lart poshtë
Nëse ju jeni të liruar, E them këtë me mua tani

Unë nuk jam një, I’m not a Robot now
Unë nuk jam një, I’m not a Robot now
Unë nuk jam një, Unë nuk jam një, I am not a Robot
Unë nuk jam një, I’m not a Robot now

AKSIONET

2 comments

  1. Troy Crithpërgjigje

    That is a nice song I believe God is pleased with your work. The message is clear to me. if I may make a suggestion let a ten yr old listen to that track and ask them if they like it and what does the song mean to them peace an God bless.