Shweet Wallpaper

Shijuar vepra arti që ju keni parë për albumin e fundit të udhëtimit të, ngrihem? Pastaj kap këtë letër-muri Shweet për telefonin tuaj kështu që ju mund të keni atë me ju gjatë gjithë kohës.

Shkarko iPhone Wallpaper

iphone-Shembulli

 

AKSIONET

7 comments

  1. Jeremy Thomaspërgjigje

    Ju jeni një nga Rappers më të mira të të gjitha kohërave dhe ju të vërtetë të ndihmojë të kuptoj se si për të jetuar me audiobook rritje të udhëtimit tuaj në sajë. P.s Unë jam tifoz juaj më i madh.

  2. Aj Powellpërgjigje

    I’ve been looking for a sweet victory wallpapers for my phone. Still my favorite song ever! Very inspiring! Faleminderit për të gjithë ju të bëni!