Manis Victory Video

Priksa metu video kanggo Manis Victory saka album paling anyar Trip kang, munggah

Enggo bareng

21 komentar

  1. TirzaReply

    Matur nuwun Trip kanggo panggolekan metu album liyane karo kang kanggo ngurmati kita King SWT. Manis Victory cedhak lan dear kanggo atiku. Ing konser ing Plano, Tx, song iki felt kaya song sembahyang sak konser lan apa wektu sembahyang gedhe iku. Tansah memuji lan ngurmati Panjenenganipun!!

  2. DerrickMichaelWilliamsReply

    Thank you Trip Lee kanggo kejujuran Panjenengan. album iki diwanti-wanti kula sak wektu sing paling angel ing gesang kawula. Iki salah siji saka lagu sing paling disenengi ing album. #SweetVictory

    “Toast menyang King, Cheers menyang langit-langit, Kroso becik kita gon 'wis rampung ing
    kamenangan manis
    Dinalar, Holla yen sing aran kula, Kawulo mlaku sanajan limping
    kamenangan manis”

  3. CarltonReply

    Dadi ora mobil makili “Kristen urip” utawa ora iku makili “Gusti Yesus”? Utawa ora iku makili loro? Salah sijine dalan, video nggawa kula nangis.
    #SweetVictory

  4. CarltonReply

    Dadi ora mobil makili “Kristen urip” utawa ora iku makili “Gusti Yesus”? Utawa ora iku makili loro? Salah sijine dalan, video nggawa kula nangis.
    #manis Victory

  5. ManuelAdamsReply

    Pesen Injil lan tema tengah of Victory liwat buron lan trials wis dadi perlu dina. kawula ndedonga sing akeh wong bakal ngisin tenant penting nggambarake ing song iki lan video. Gusti Allah terus inspirasi sampeyan nggawe impact liwat peparingé Panjenengan.

  6. NickReply

    trip, sampeyan wis nabrak kula ing akèh cara. Matur nuwun kanggo nyebar tembung Allah kanggo kabeh wong. Aku karya lan apa sing kudu ngomong. Gusti mberkahi!

  7. Leslie Positif ResponseReply

    Tansah ngladèni Trip!….musik wis ngewangi liwat wektu peteng ing gesang kawula. Soul searching. #munggah

  8. BrendaHohenseeReply

    Aku sesambat nonton video iki amarga digawe kula mikir saka perjuangan aku lunga liwat taun pungkasan lan carane iku katahan ndadra nanging ora menehi munggah lan ing Gusti Yésus pungkasan’ sih rahmat kula!!!

    • Jon WestraReply

      Iku sing song sange, ora njaluk kula salah, nanging pancene kudu nggunakake tembung “ing **” kanggo njlèntrèhaké iku?

  9. KIANNAReply

    Man, Aku njupuk wektu kanggo lirik song iki. Ayo kula mung ngomong aku tresna pesen konco lagu. Kamenangan pokok pati bilih Kristus seda. Ya, seda nanging wungu karo kabeh daya. TRIP LEE, Gusti Allah Slamet sing!!!!!!!!!!!!!

  10. JordanLivadaReply

    Dope!!! dadi apik tenan, Gusti Allah sooooooooooo apik. Rahayu wong kang teka ing jenengé Gusti! :) Wow, mugi kula ngerti yen sampeyan perlu shalat, sapa. :) Panjenengane bakal njawab!